Puya își dorește un băiat: ”Ar fi frumos încă un copil...”. Artistul are trei fete alături de soția lui, Melinda

 Calin Maria Bianca
.

Puya își dorește un băiat. Îndrăgitul artist are trei fete adorabile acasă. Alături de soția lui, Melinda, acesta și-a format o familie unită și frumoasă, la care a visat mereu. Totuși, nu se oprește doar la trei copii și continuă să își mai dorească încă un membru în familie. După viața cu trei fetițe, cântărețul nu s-a sfiit să recunoască că un băiat ar fi binevenit. Iată ce declarații a făcut despre viața lui personală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Puya este cu adevărat un bărbat împlinit, iar asta nu o spunem noi, ci chiar el. Artistul se bucură de un mariaj frumos alături de Melinda, dar totodată și de familie mare, pe care au creat-o împreună. Nici când vine vorba despre domeniul profesional lucrurile nu stau rău, ci din contră, totul este la superlativ. Ei bine, și fiindcă totul este așa cum își dorește, nu ezită să se gândească la încă o 'minune'.

puya-m4-1puya-m4-1

Nu, nu este vorba de lucruri materiale și nimic de acest gen, ci despre venirea pe lume a unui copil. Puya a mărturisit că îi plac foarte mult copii și și-a dorit dintotdeauna să aibă o familie numeroase. Cu trei fetițe superbe acasă, artistul își dorește să fie și tată de băiat, bineînțeles, așa cum a zis și el, 'dacă vrea Dumnezeu'.

Citește și: Cine este Puya de la America Express.O dramă i-a marcat toată viața

Citește și: Cine este Melinda de la America Express.Soția lui Puya e mai mică decât el cu 10 ani

Citește și: Delia s-a pozat în ipostaze sexy, în vacanța exotică din Thailanda:”Arăți trăsnet, ești superbă”

Citește și: Actorul Teodor Corban a murit, la 65 de ani.Era celebru pentru rolurile din Aferim și Poziția copilului

Puya își dorește un băiat

Puya se declară un familist convins. Își iubește soția și cele trei fetițe enorm, astfel că ar face orice pentru a le vedea bine și a nu duce lipsă de ceva. Este înconjurat doar de fete și femeia visurilor sale atunci când este acasă, astfel că venirea unui nou membru în familie, de data aceasta băiat, este o idee ce-i surâde artistului. Își dorește mult încă un copil. Fie că este băiat sau fetiță, cântărețul nu spune nu unei astfel de 'minuni'.

'Nu prea am timp să mă gândesc cum trebuie să fiu (n.r în postura de tată). Sunt cum sunt. Încerc să fiu cum pot eu mai bine. Încerc să fac ce au făcut și părinții mei în principiu. Să creez o familie unită. Mi-am dorit mereu copii, asta cu siguranță. Dar nu am plănuit exact momentul. Nunta am făcut-o când prima fată avea 2 ani. (…) Ar fi frumos încă un copil, sigur. Ce o vrea Dumnezeu, eu am deja un băiat, Băiatu în iarbă,  vinul pe care l-am lansat anul trecut.', a declarat Puya pentru Ciao.ro.

Puya: 'A durat să găsesc o soție bună'

Puya are numai cuvinte de laudă la adresa soției sale. Deși Melinda este cu 10 ani mai mică decât el, lucrurile merg la superlativ în căsnicia lor și se înțeleg foarte bine. Bineînțeles, ca în orice relație, mai apare și discuții, însă de-a lungul timpului artistul și partenera sa de viață au învățat cum să le depășească și să fie mereu o familie frumoasă și unită.

'Nu m-am transformat într-un familist convins. Asta am vrut mereu, având și exemplul de acasă. Doar că așa cum se întâmplă de multe ori, în viață nu e mereu după cum vrei tu. A durat să găsesc o soție bună. (…) Asta e întrebare capcană?(n.r daca a fost dragoste la prima vedere) Nu știu cum îți imaginezi tu dragostea la prima vedere, dar probabil așa o fi fost. Am fost chemat la un bal de boboci la Deva, ea prezenta balul. Mi-au tras țeapă cu banii, deși aveau 1.000 de oameni în sală. După care am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. Așa e dragostea!', a continuat artistul.

Puya, despre anii copilăriei și educația primită de la părinții săi

Puya își amintește cu drag și dor de anii copilăriei, însă și de cele mai importante lucruri primite de la părinții săi. Nu, nu este vorba despre cele materiale, ci despre dragoste și o educație bună, care l-a făcut să fie omul de azi. Ei bine, pe lângă astea, ca orice copil, artistul a fost și pedepsit pe urma acțiunilor sale, însă consideră că toate a contribuit la formarea sa.

'În primul rând dragoste. În al doilea rând ne-au învățat să fim uniți și orice ar fi să ne ajutăm. Cât despre educație, fiecare copil se naște cu un fel de-a fi. Gusturi la mâncare proprii, aptitudini sau talente specifice. Educația nu face decât să te ajute în a te perfecționa, sau nu, de multe ori, să reprime aceste trăsături ale tale. Părinții noștri ne-au dat aceiași educație, dar drumurile noastre sunt diferite. Cine nu își pedepsește copilul nu îl iubește, asta e lege!', a mai spus Puya pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton