Puya a fost prins de două ori drogat la volan: "M-au prins pozitiv. Am beneficiat și de publicitate". Ce pedeapsă a primit rapperul

 Dumba Gabriela
.

Puya a fost prins de două ori drogat la volan. S-a întâmplat în urmă cu doi ani, în aprilie 2022, în timp ce Puya conducea drogat, pe o stradă din sectorul 1, din București. Artistul a spus atunci că „adevărul se știe mai încolo, nu mai am nicio treabă'. Recent, Puya a susținut că acel episod i-a adus publicitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Puya a rememorat momentele în care a fost prins drogat la volan, acum doi ani și spune că a trecut peste acel episod care, de altfel, i-a adus publicitate. Puya a rămas fără permis de conducere după ce poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au prins drogat pe un scuter, în aprilie 2022.

4c962090-26ee-4ddb-8282-ab4be51367384c962090-26ee-4ddb-8282-ab4be5136738

Puya s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat cu cocaină, la volan

În aprilie 2022, Puya venea dinspre Universitate şi mergea pe un scuter către Piaţa Romană în momentul în care a fost oprit de un echipaj de la rutieră pentru un control de rutină. Agenţii i-au cerut iniţial actele la control, însă apoi au decis să îl testeze şi cu aparatul Drug Test. Rezultatul a ieşit pozitiv pentru cocaină.

Pentru confirmare, rapper-ul a fost dus la Institutul de Medicină Legală, unde i s-au prelevat probe biologice.

'M-au prins pozitiv la droguri. Mă rog. Acum doi ani s-a întâmplat. Am beneficiat și de publicitate. Acum nu mai e mare lucru, încă unul…', a dezvăluit Puya la podcastul lui Mihai Bobonete.

Ulterior, Puya a ironizat acel moment în timpul unui concert susținut pe litoral. Printre melodiile pe care le-a cântat, acesta a făcut și câteva declarații după ce a fost prins drogat la volan. De pe scenă, le-a sus celor prezenți:

„Măi fraților, m-ați văzut la televizor, ați văzut că dau bine, dau frumos zilele astea. Nu mai fac reclamă la chipsuri, fac reclamă la Poliția Română mai nou, să stiți'.

Puya a mai adăugat că înainte de a concerta nu avea o stare de spirit tocmai bună, tocmai din cauza incidentului în care a fost implicat. Ulterior, când fanii l-au primit cu brațele deschise, când i-au cerut autografe și poze, și-a revenit.

„Nu vreau să discut despre asta, adevărul se știe mai încolo. Ideea e că înainte să vin încoace eram super supărat, nu eram în depresie, că nu am timp de asta, dar eram super supărat că s-au spus multe despre mine și nu aveam cum să ripostez și atunci când am ajuns aici am văzut o grămadă de lume care a venit, m-a susținut, a făcut poze cu mine, m-a încurajat(…) Vă jur că mi-a trecut, nu mai am nicio treabă', a mai dezvăluit el pe scena festivalului din Costinești.

Citește și: Dan Negru, mărturisire dureroasă despre moartea Mădălinei Manole. Ce i-a transmis fiului artistei, de ziua lui: „Atât puteam

Citește și: Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj dureros a postat fratele artistei:„Nu l-am văzut de când…

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, scandal cu fostul ei soț, chiar la mormântul cântăreței:„Există filmări. Mi-a vorbit foarte urât

După ce a rămas fără permis, Puya a accidentat o bătrână cu bicicleta

După ce a rămas fără permis, Puya a fost nevoit să meargă cu bicicleta și a avut parte și de un incident neplăcut, când a lovit o bătrânică.

În timp ce mergea cu bicicleta, a atins o bătrână cu ghidonul, apoi a mers la spital alături de aceasta, pentru a se asigura că totul este în regulă. Apoi, a mers la Poliție, unde a suflat în drugtest, fiind testat din nou.

'Era o zi frumoasă afara… eram o persoană care nu mai avea permis, mă plimbam liniștit, când, la un moment dat, nu știu cum am stins cu ghidonul o doamnă, s-a accidentat, a căzut și stătea așa (nr. cu ochii închiși). Stătea așa, eu am căzut pe acolo, m-am rostogolit, m-am dezmeticit și zic „aoleu mamaie, mamaie', a deschi un pic ochii, apoi i-a închis din nou.

Cheamă Smurdul, vine Smurdul, mulțumesc lui Dumnezeu că mamaie nu a pățit nimic. Am stat la urgenț câteva ore. Îi mulțumesc lui mamaie că nu a făcut reclamație. A venit poliția și iar mi-a pus fiola. Când am ajuns la secția i-a bufnit râsul și m-a întrebat ce fac iar și le zic de bicicletă', a mai povestit Puya.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton