Puya reacționează în urma tragediilor petrecute în ultima vreme: "Copii care se sinucid. Copii care omoară alți copii... Cum se ajunge aici? Chiar nu vrea nimeni să investigheze?"

 Oana Pantazi
.

Recent, Puya a tras un semnal de alarmă, reacționând în urma nenumăratelor tragedii petrecute la noi în țară în ultimul timp, cele mai multe având în centru copii. Faimosul rapper se întreabă, pe bună dreptate, ce se întâmplă și cum s-a ajuns într-o situație atât de gravă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Puya a reacționat în socia media în urma înmulțirii cazurilor de crimă și a tragediilor în special în rândul copiilor și al adolescenților. În ultima perioadă astfel de situații au ținut prima pagină, iar totul a culminat cu cazul halucinant al adolescentei din Mangalia care a fost ucisă cu bestialitate de către prietena ei din copilărie. Cunoscutul rapper, ale cărui piese au un mesaj puternic, a ținut să-și facă auzită vocea și altfel, așa că a reacționat în mediul online.

1653703_1374258269516344_1761166646_n-copy1653703_1374258269516344_1761166646_n-copy

Puya, reacție în urma tragediilor petrecute în ultima vreme

Preocupat de problemele sociale, care se regăsesc și în piesele sale, Puya nu a putut rămâne indiferent în fața tragediilor care au zguduit România în ultima vreme, începând cu cazurile de bullying din școli și încheind cu crimele halucinante.

Citește și: Puya și Melinda s-au căsătorit în pantaloni scurți, acum 12 ani. Imagini de la cununia civilă

Citește și: Cum s-au cunoscut Puya și Melinda. Sunt căsătoriți de 12 ani și au trei fetițe: „M-a agățat el. Era prea tupeist…”

Citește și: Prin ce provocări au trecut Puya și Melinda la America Express: „E mult mai greu decât ne așteptam, facem slalom printre pericole’

Artistul a tras un serios semnal de alarmă în social media, cu atât mai mult cu cât este și el părinte – Puya și soția lui Melinda, au trei fiice -, iar panta pe care a pornit-o acest fenomen este dătătoare de fiori. Rapperul s-a întrebat, retoric, ce se întâmplă cu societatea, cum s-a ajuns în această situație și de ce nu este nimeni preocupat cu adevărat de sănătatea psihică a unor adolescenți care ajung să ucidă sau să-și ia viața.

„Copii care se sinucid, îsi pun capul pe linia de tren la 16 ani, se spânzură sau își dau foc în plină stradă! Copii care omoară alți copii. Copii care îsi omoară părinții. Părinți care își omoară copiii pe care i-au crescut! Abuzuri, pedofilie, răpiri de copii.De ce? Cum se ajunge aici? Așa a fost mereu sau e ceva care a apărut în ultimul timp? Pe toți îi preocupă ratingul, după care iar liniște… lumea e bolnavă și aș fi curios să aflu de ce. Chiar nu vrea nimeni să investigheze ce e în mintea copiilor? Rămâne o știre și atât?', a scris Puya în social media.

Puya are trei fiice, dar își dorește și un băiat

Puya este cu adevărat un bărbat împlinit, iar asta nu o spunem noi, ci chiar el. Artistul se bucură de un mariaj frumos alături de Melinda, dar totodată și de familie mare, pe care au creat-o împreună. Nici când vine vorba despre domeniul profesional lucrurile nu stau rău, ci din contră, totul este la superlativ. Ei bine, și fiindcă totul este așa cum își dorește, nu ezită să se gândească la încă o ‘minune’.

Nu, nu este vorba de lucruri materiale și nimic de acest gen, ci despre venirea pe lume a unui copil. Puya a mărturisit că îi plac foarte mult copiii și și-a dorit dintotdeauna să aibă o familie numeroase. Cu trei fetițe superbe acasă, artistul își dorește să fie și tată de băiat, bineînțeles, așa cum a zis și el, ‘dacă vrea Dumnezeu’.

‘Nu prea am timp să mă gândesc cum trebuie să fiu (n.r în postura de tată). Sunt cum sunt. Încerc să fiu cum pot eu mai bine. Încerc să fac ce au făcut și părinții mei în principiu. Să creez o familie unită. Mi-am dorit mereu copii, asta cu siguranță. Dar nu am plănuit exact momentul. Nunta am făcut-o când prima fată avea 2 ani. (…) Ar fi frumos încă un copil, sigur. Ce o vrea Dumnezeu, eu am deja un băiat, Băiatu în iarbă,  vinul pe care l-am lansat anul trecut.’, a declarat Puya pentru Ciao.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton