Radhu, artistul român care a intrat în clasamentul Billboard alături de Shakira și Maluma, petrece de 8 ani sărbătorile peste hotare: "Sincer, îmi este dor de casă..."/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cântărețul Radhu, devenit celebru în America Latină, unde a colaborat cu producatorii Thaliei și cântat cu celebra Laura Zapata, sora artistei, petrece de 8 ani sărbătorile peste hotare, dar mărturisește că îi este dor de casă. Anul acesta, sărbătoarea Nașterii Domnului l-a prins pe plajă în Veracruz…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Puțini știu că Radhu, artistul de origine română care și-a început cariera internațională în Mexic, a intrat, anul acesta, în clasamentul latin Billboard, alături de Shakira și Maluma. Cântărețul nu și-a mai petrecut sărbătorile în România de aproape un deceniu și mărturisește că îi e dor de casă. Iată cum a petrecut artistul primul său Crăciun în Mexic. Într-un interviu pentru viva.ro, cântărețul ne vorbește despre planurile sale, dar și despre felul în care se simt sărbătorile la căldură.

img-20231226-wa0052img-20231226-wa0052

Citește și: Thalia, mesaj emoționant pentru Nadia Comăneci: „Ea a constituit o influență majoră în viața mea'. Reacția campioanei

Citește și: Te uitai şi tu la telenovela ESMERALDA? La 51 de ani, actriţa Leticia Calderon are aceeaşi privire electrizantă, în ciuda dramei pe care o trăiește

Citește și: Paula Chirilă a avut nevoie de psiholog după decepțiile în iubire: „Nu ascund că am fost și sunt o femeie curtată. Se întâmplă lucruri…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce a făcut Ani Crețu o nuntă secretă, după 14 ani de relație: 'Păcatul în care picăm ulterior…' Cum se simte fiul ei, care suferă de alergii severe / EXCLUSIV

Cântărețul Radhu petrece de 8 ani sărbătorile peste hotare

Cunoscut în lumea muzicii latino, dar și în țara lui natală drept prietenul unor vedete de telenovele, Radhu a revenit anul trecut cu un nou single intitulat „Latina', pentru care a filmat un nou videoclip. Artistul român născut în Ploiești, în vârstă de 37 de ani, a dat lovitura în America Latină și se bucură de un real succes.

Cântărețul a colaborat cu sora Thaliei și a intrat în clasamentul latin Billboard. De 8 ani petrece sărbătorile de iarnă peste hotare.

'Este al optulea Crăciun petrecut peste hotare și primul Crăciun în Veracruz, Mexic' a declarat cântărețiul Radhu, pentru viva.ro.

Radhu: 'Sărbătorile în Mexic au farmecul lor'

Artistul a locuit o perioadă în Argentina, dar acum se află în Mexic. Radhu susține că în Mexic oamenii se distrează și sunt fericiți, însă el spune că sărbătoarea Crăciunului înseamnă acasă.

'Sărbătorile în Mexic au farmecul lor. Se mănâncă foarte mult pește, se dansează peste tot, pe stradă, în casă, în autobuze… Se trăiește din plin; însă, sincer, îmi este dor de casă. Crăciunul, pentru mine, înseamnă acasă! Înseamnă totuși, un vin fiert, înseamnă puțin frig, înseamnă liniște și colinde… și să contemplăm lângă brad!', a mai declarat cântărețul Radhu, pentru viva.ro.

Radhu: 'Cel mai frumoas cadou de Crăciun…'

Cântărețul Radhu mai spune că cel mai frumos cadou de Crăciun a venit din partea Oanei Sîrbu și a lui Virgil Popescu, care i-au dăruit un colind. Iar cel mai frumos cadou dăruit de el altora a fost unul de suflet.

'Cel mai frumos cadou primit de Crăciun a fost unul muzical, un colind din partea îndrăgitei noastre artiste Oana Sîrbu și a domnului Virgil Popescu. Ei mi-au oferit un colind intitulat „De Crăciun Voi Fi Acasă”. Apoi un alt cadou a fost să cânt pe aceeași scenă cu Mari vedete din America latină la concertul de sărbători…', susține Radhu. Și pentru că viața a fost darnic cu el, Radhu a cântat în concerte pentru copiii cu nevoi speciale.

'Cadoul cel mai frumos pe care l-am oferit… cred că e ceva de suflet… Am făcut multe concerte și cadouri pentru copiii cu nevoi, mai ales acum după uraganul din Acapulco!', susține Radhu.

Artistul a gătit la tv, alături de Paulin Abascal, o vedetă din America Latină.

Radhu: 'Am reușit să scot un album în America Latină'

După ce a semnat un contract cu „Magenta Discos' în Argentina, artistul latino de origine română Radhu a intrat în clasamentul latin Billboard, alături de Shakira și Maluma.

„Am reușit să scot un album în America Latină, care mi-a adus mare succes la nivel internațional!', a declarat cântărețul.

Radhu, artistul român care și-a început cariera internațională în Mexic, unde a colaborat cu producătorii Thaliei, dar a și cântat cu celebra Laura Zapata, ce l-a introdus în trustul „Televisa', a făcut încă un pas important.

Radhu a dat lovitura în America Latină

Albumul „Radhu – Puro Amor' este lucrat cu producatorii lui Luis Fonsi, dar și ai Gloriei Estefan, precum și colaborări cu formația numarul 1 de cumbia la nivel mondial, Rafaga.

„După promovarea în Latin Billboard, producatorii de la Sony au văzut videoclipul piesei «Dolor de luna», le-a plăcut, și mi-au cerut piese de acest gen. Piese de stare, care să descrie sentimentele umane într-un fel misterios, mistic! Așa că viitorul album, va fi direct lansat cu Sony Music, piesele fiind lucrate în Argentina, Mexico și Miami!', a mai spus Radhu.
Radhu este singurul artist român care a semnat cu Sony Music. S-a născut în Ploiești, dar face carieră în America Latină. „Când aveam 12 ani, am început să înregistrez melodii pop, iar la 18 ani am întâlnit un șofer columbian care mi-a spus că ar trebui să când cumbia. Am întrebat: «Cumbia? Ce e asta?»', a declarat Radhu în presa spaniolă.

Foto: arhiva personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton