Radu Almășan de la Bosquito s-a transformat total. Cum arată acum cântărețul și cu ce se ocupă

 Laciu Andreea
.

Radu Almășan de la Bosquito s-a transformat total față de cum arăta în anii 2000, atunci când le cucerea pe românce cu melodiile lui. Mulți s-au întrebat cu ce se ocupă în prezent cântărețul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai mulți ani, o țară întreagă fredona melodiile „Pepita”, „Hopa hopa” sau „Două mâini”. Trupa Bosquito susținea concerte pe bandă rulantă, iar fanii îi adorau. Apoi însă, Radu a decis să plece din țară și a pornit o perioadă un proiect muzical și acolo, denumit Madame Hooligan. Iată că dorul de casă l-a readus în România, unde a decis să refacă trupa Bosquito, dar alături de niște colegi noi.

radu-almasan-7radu-almasan-7

Cum s-a transformat Radu Almășan de la Bosquito

S-a reinventat total, atât pe plan muzical, cât și pe plan personal. A divorțat de Delia, femeia cu care s-a iubit încă din perioada liceului, apoi și-a refăcut viața alături de Mădălina Ștefania. A refăcut formația care l-a consacrat, dat împreună cu alți colegi. Și din punct de vedere fizic s-a transformat total, iar acum abia îl mai recunoști față de modul în care arăta în anii 2000. Cu toate acestea, pare că se află în cel mai bun moment al vieții sale.

Acum are și concerte solo prin cluburile din țară, iar vocea lui inconfundabilă face senzație și în prezent, de parcă timpul nici nu a trecut peste el.

Citește și: Îți mai amintești de Radu Almășan, solistul trupei Bosquito? Cum arată la 40 de ani

Citește și: Metoda inedită prin care a slăbit Andreea Mantea: „Asta mi se potrivește cel mai bine”

Citește și: Solistul de la Bosquito se însoară, la 8 ani de la divorț! Cine este iubita lui Radu Almășan

Citește și: Cine este Laurette. Are o fiică și un trecut amoros tumultos

Ce a spus despre revenirea pe scena din România

Nu i-a fost deloc ușor să revină, cu atât mai mult să ajungă la succesul pe care l-a avut când a plecat în America. Cu toate acestea, Radu Almășan de la Bosquito se bucură că s-au mai îmbunătățit lucrurile în industria muzicală.

„Într-adevăr, am avut succes cu trupa, am dispărut şi am şi reapărut de vreo 10 ani. Iar cei 10 ani de la reîntoarcere au fost grei şi foarte frumoşi, în acelaşi timp. Noi a trebuit să o luam de la zero când m-am întors pentru că am refăcut şi trupa, cu alţi băieţi. 

Ne-am hotărât că vrem să îmbătrânim pe scenă, moment în care am spus stop la promovarea agresivă. Între timp, s-a şi potrivit pentru că nici nu mai aveai prin 2010 unde să promovezi muzică live, cu instrumente. Era o perioadă în care se cânta foarte mult cu laptopul şi am luat-o pe o altă cale.

Spre surprinderea mea extrem de plăcută, în ultimii 2-3 ani am început să văd că s-au schimbat mentalităţile din trusturile media, că încep să cheme artişi care cântă LIVE. Sunt mai atenţi la artiştii care au reuşit să rămână pe scenă de 20 de ani, respectul este altfel. Şi condiţiile tehnice sunt altfel', a povestit Radu Almășan, la Observator.

Ce spunea artistul după divorț

S-au iubit încă din adolescență, dar dragostea care i-a legat s-a stins în cele din urmă. Fanii au fost luați prin surprindere când au aflat că Radu Almășan divorțează, dar lucrurile s-au aranjat pentru el odată cu trecerea timpului.

„Sunt un om norocos. A fost atât de rapid (divorțul n.r.) încât nu am apucat să-mi dau seama. Nu știu dacă Delia va rămâne în inima mea. Dacă voi rămâne sihastru, vă voi anunța. Nu cred în regrete’, mărturisea artistul după ce s-a separat de fosta soție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton