Radu Bucălae și soția lui au răbufnit după declarațiile Liviei privind motivele divorțului de Cătălin Bordea: ”Prietenia noastră a început să se dilueze cu 2 ani înainte. Când eu am început să îți pun întrebări mai directe despre cum de îl vizitezi pe Paul când Simona nu e acasă..."

 Cica Cristina
.

Radu Bucălae și soția lui au răbufnit după declarațiile Liviei privind motivele divorțului de Cătălin Bordea. După Nelu Cortea, și Radu Bucălae a sărit în apărarea în apărarea lui Cătălin Bordea, după declarațiile Liviei privind ce s-a întâmplat între ea și fostul soț și cum a început relația cu Spike. Și soția lui Radu a simțit nevoie să aibă o intervenție pe subiect și pare că nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa fostei partenere a comediantului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

La un an de la divorțul de Cătălin Bordea, Livia Eftimie a decis să spună și partea ei de adevăr, însă declarațiile au stârnit o serie de reacții din partea apropiaților cuplului. Nelu Cortea a pus-o la zid, iar Radu Bucălae și soția lui au simțit nevoia să sară în apărarea lui Cătălin Bordea, făcând publice noi detalii despre ce se întâmpla, de fapt, între cei doi.

bordea-liviubordea-liviu

Radu Bucălae a răbufnit după declarațiile Liviei privind motivele divorțului de Cătălin Bordea

Radu Bucălae susține că atât el, cât și apropiații au fost discreți până acum, dar după declarațiile controversate ale Liviei nu au mai rezistat și au decis să rupă tăcerea. Actorul a simțit nevoia să sublinieze că problema nu este relația dintre Livia și Spike, ci modul în care cei doi au gestionat situația.

„Dragă Livia, mi-ai zis atâția ani «Bucălae» și acum îmi spui «Radu»? În cazul ăsta îți zic si eu Daniela.

Dragă Daniela, nici nu știu de unde să încep. Suntem atât de mulți care putem să infirmăm tot ce spui tu încât nu știu la ce să răspund. Aș vrea să pun pauză la fiecare afirmație de-ale tale și să comentăm, ar fi un podcast mișto, dar nu cred că are sens. Am încercat toți să nu intervenim de-a lungul timpului, că nu vrem să vă facem rău.

Probabil domnul rapper nu mai are proiecte și nici concerte, mna…aiurea. Publicul a decis singur cine e vinovat, nu a fost manipulat de cine e mai puternic, nu aveți argumente, nu vreți să recunoașteți că felul în care ați procedat a fost mișelesc și lipsit de coloană vertebrală. Oamenii nu v-au judecat că v-ați îndrăgostit tu cu Paul (aici e altă discuție care nu mă privește), oamenii vă judecă pentru felul în care ați gestionat situația, ca cei mai mari lași din țara asta. De ce sunt dur?

Pentru că 2 ani am încercat să vă ajutăm (mai ales eu și Alexandra), Bordea a făcut tot posibilul, iar tu ai fugit și mințit mereu motivând că nu îți găsești sinele. Ai fugit de adevăr căutând minciuni care se destrămau. Și nu ne spune nouă că abia după divorț te-ai apropiat de Paul că noi toți ne puneam întrebări de aproape 2 ani și credeam că suntem nebuni. Și crede-mă că mă abțin să zic ce spunea actualul tău iubit despre voi, căci relatările lui nu fac cinste nimănui, nici măcar unui om de joasă speță.

Dacă tot nu ați avut curaj la vremea aia, măcar acum trebuia să taci și să zici «da bă, am fost proști, aia e!» Încercați să trăiți mai asumat, mai curajos. «Îți pare rău» că de la «Zeu» ai ajuns la «Manele manele» și realizezi că «Dela dela» acest «Scandal» nu mai aveți «Relații cu publicul». «Tu» crezi că «Salcâmii» ceilalți sunt de vină și asta e trist, «Didaia» noi nu mai «Rămânem prieteni»', a transmis Radu Bucălae, în mediul online.

Soția lui Radu Bucălae: „Incercai să strici și prietenia soților noștri”

Alexandra Bucălae și Livia erau prietene, dar relația lor s-a destrămat, iar soția actorului a explicat, pe larg, și motivele. De asemenea, ea a ținut să o contrazică pe fosta soție a lui Cătălin Bordea privind momentul în care ar fi început relația cu Spike, de fapt.

'Prietenia noastră a început să se dilueze NU când te-ai despărțit de soțul tău, ci cu 2 ani înainte. Când eu am început să îți pun întrebări mai directe despre cum de îl vizitezi pe Paul când Simona nu e acasă. Și când tu ai intrat în tramvai, (nu el în tine, ca tramvaiul are șine și nu deraiase). Am venit într-un suflet la tine la spital și am stat cu Radu pe holuri și în frig jumătate de zi. Deși în aceeași perioadă încercai să strici și prietenia soților noștri!

Ba chiar, în momentele mele cele mai grele, în care îmi organizam singură nunta, aveam un job foarte solicitant și în același timp niște proceduri medicale care mă făceau să stau pe picioare doar cu Ketonal, și un business la început de drum, tu puneai storyuri cu cana ta pe care scria DOAR FRAIERII MUNCESC' Tu, viitoarea mea nașă!.

Mereu spuneai ca tu nu vrei nici sa gătești, ca faci miros in casă. Iar discuțiile tale erau frecvent în ultima perioadă despre ce branduri ți-ai mai cumpărat', a transmis și soția lui Radu Bucălae pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton