Radu Ille a ajuns la perfuzii: "Dragii mei, vă doresc sănătate". Ce a pățit artistul de muzică populară

 Dumba Gabriela
.

Radu Ille și-a pus fanii pe jar după ce a apărut pe Instagram cu perfuzia în braț. Artistul de muzică populară le-a urat urmăritorilor lui „sănătate, că-i mai bună decât toate”, fără a preciza exact de ce se află într-o astfel de situație delicată. Iată ce mesaj a postat Radu Ille pe Instagram, după ce a ajuns la perfuzii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Radu Ille a ajuns la perfuzii și le-a transmis urmăritorilor săi că are nevoie de odihnă înaintea unui spectacol pe care îl va susține în acest weekend, în județul Mureș. Artistul de muzică populară le-a mai dat emoții fanilor săi în această vară după ce a dispărut o lună și jumătate de pe rețelele de socializare.

3-radu-ille-1422551_10151987279954168_531604384_n3-radu-ille-1422551_10151987279954168_531604384_n

Radu Ille, mesaj pentru fanii săi după ce a ajuns la perfuzii

Radu Ille este așteptat în acest weekend în județul Mureș pentru a susține un concert și a precizat că, o zi, două, va sta pe perfuzii pentru ca organismul său să se „întărească', înainte de eveniment.

Cântărețul de muzică populară nu a explicat dacă suferă de vreo boală anume, însă a lăsat de înțeles că perfuziile sunt cu vitamine, pentru a fi în formă zilele următoare.

„…Am lăsat clopu și microfonu să se hodinească. O zi, două în perfuzii, corpușoru să se întărească. Pentru că în weekend sunt așteptat de fanii mei din județul Mureș și tocmai din Buzău. Și trebe musai, da musai să fiu IO, RADU ILLEEEE. Dragii mei, vă doresc sănătate… sănătate… și muuuultă, multă sănătate, că-i mai bună decât toate!!! Doamne Ajută!, a scris Radu Ille, pe Instagram.

Peste 70 de urmăritori i-au urat artistului multă sănătate în secțiunea de comentarii a postării.

Citește și: „Mă scoate din minți! Nu a citit niciun fel de literatură în viața lui, dar dă lecții despre educație…'. Oana Roman l-a atacat dur pe Selly, pe Internet. Reacția vloggerului

Citește și: Marius Elisei exclude împăcarea cu Oana Roman, după ce au fost surprinși împreună la ziua fiicei lor: „Nu o să stau niciodată într-o relație de dragul copilului. Am alte planuri personale…’

De ce a dispărut Radu Ille din atenția publicului în ultima perioadă

Extrem de vesel și de optimist permanent, mereu cu glumele la el, dar și cu vorbe de duh, Radu Ille și-a îngrijorat fanii după ce a dispărut din social media de la începutul lunii trecute. Ultima fotografie a fost postată de artist pe 4 iunie, ziua în care mama sa a împlinit 73 de ani. Dat fiind că de atunci nu a mai dat niciun semn de viață, fanii lui Radu Ille s-au alarmat.

Artistul nu are vești proaste, ci dimpotrivă, s-a dedicat unui proiect important și cu siguranță își va surprinde urmăritorii.

„Mă uit pe Facebook, pe Instagram, n-am postat de la ziua mamei mele. N-am postat nimic. Dar ultima imagine e imaginea măicuței mele. Deci, de patru săptămâni eu nu am mai postat nimic. Pregătesc un proiect fain. Prima piesă la care lucrez este ceva fain, e ceva de suflet. Sunt trăirile mele acolo, de ceva vreme. De mult. Te rog să mă crezi că sunt un om care are o credință (în Dumnezeu) pe care nu mi-a dat-o nimeni și nu mi-o poate lua nimeni. Așa sunt eu. Am o mare, mare credință’, a spus Radu Ille, la Antena Stars.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton