Radu Palaniță, câștigătorul Românii au Talent, e asaltat de femei: "E ca la curierat, în perioada sărbătorilor"

 Dumitrache Laura
.

Radu Palaniță a câștigat Românii au talent în 2020. În vârstă de 46 de ani, Radu l-a impresionat pe Florin Călinescu, motiv pentru care acesta l-a trimis direct în semifinale oferindu-i un Golden Buzz. După concursul de la Pro tv, viața i s-a schimbat radical. După câștigarea marelui premiu, artistului i s-a dublat succesul la femei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doi ani, Radu Palaniță era mecanic, furând meseria de la tatăl său. Mai participase la Vocea României, dar unul dintre jurați nu l-a trecut mai departe. Ei bine, acest lucru nu l-a oprit să participe și la Românii au talent'. Radu a interpretat hit-ul din repertoriul lui Tom Jones și a impresionat pe toată lumea.

Radu PalanitaRadu Palanita

Radu a impresionat publicul din România cu vocea sa, dar și cu povestea sa emoționantă. Artistul este îndrăgit de toți românii, iar până la vârsta de 35 de ani nu a avut vreo legătură cu muzica. Pasiunea pentru artă, însă, l-a determinat să-și urmeze visul și a luat o decizie ce avea să îi schimbe viața.

Citește și: Cu ce se ocupă Radu Palaniță, la doi ani după ce a câștigat Românii au Talent:”Colaborări cu…”

Citește și: Cu ce se ocupă Radu Palaniță la un an după ce a câștigat Românii au Talent:”Trec printr-o perioadă dificilă”

Citește și: Aurel Pădureanu nu a mai fost căutat de niciun artist de la moartea Corneliei Catanga:”Probabil că dispariția ei i-a bucurat”

Citește și: Boala de care suferă chef Florin Dumitrescu:'Mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme'

Radu Palaniță, câștigătorul Românii au talent, e asaltat de femei

Radu Palaniță a impresionant toți românii cu vocea sa. Talentul său i-a uimit atât pe juații de la PRO TV, cât și pe cei din public, acesta fiind și motivul pentru care nimeni nu a putut concura cu talentul său. Viața acestuia s-a schimbar radical de atunci, iar lucrurile par să nu se oprească. Recent, câștigătorul Românii au talent 2020, a declarat că după ce a luat marele premiu, este căutat de multe femei. Conform acestuia, multe dintre ele îl abordează pe Facebook.

Este o poveste lungă, au fost și încă sunt femei care îmi scriu, pe Facebook. N-am dus niciodată lipsă de femei, acum este însă volumul e mai mare, după ce am câștigat 'Românii au talent'. E ca la fan courier, în perioada sărbătorilor de iarnă.  Este însă vorba despre selecție, discut cu ele în scris, mai și ieșim la o cafea, să ne cunoaștem. Sunt foarte multe femei divorțate, cu copii, singure, sunt cam de vârsta mea.Mai răruț cu tinerele, nici nu m-aș vedea în zona aceea. Cam de la 35 de ani de sus. Dacă-mi scrie cineva, deschid profilul, fac o scanare. Trebuie să fie cu poză la profil.„, a spus Radu Palanita pentru ego.ro.

Radu Palaniță s-a despărțit de iubită

Artistul și-a cumpărat un apartament în București,iar acum locuiește singur. Câștigătorul Românii au talent s-a despărțit de iubita sa, după ce lucrurile nu au mai mers. Potrivit acestuia, s-au despărțit în momentul audițiilor pentru concursul de la PRO TV. De asemenea, Radu Palaniță a mai avut în trecut o relație de 11 ani. Întrebat dacă îi este teamă de căsătorie, Radu a mărturisit că își dorește să își întemeieze o familie.

„Păi, libertate am cam avut în viață. Poate, până la urmă, asta trebuia să se întâmple, să ajung în punctul acesta. Desigur că îmi doresc copii. În ultima relație, eu mi-am dorit copii, ea, nu. Acum, sunt cu muzica, ea este copilul meu, îl creștem un picuț.„, a mai spus fostul concurent de la Romanii au talent.

Radu nu mai lucrează ca mecanic auto

Câștigătorul de la Românii au talent nu mai lucrează ca mecanic auto. Radu Palaniță a renunțat la acel loc de muncă pentru că nu mai are timp. În prezent, fostul concurent se axează pe muzică și are multe proiecte. Referitor la onorariul său, Radu a declarat că este o persoană modestă și nu cere un preț prea mare.

Eu stau de vorbă cu oamenii, mai înainte. Și eu, la rândul meu, dau dovadă de omenie. Nu cer 2.000 de euro, pentru 45 de minute de recital, eu vin din zona aceasta, mai modestă, nu iau pielea de pe om, la un eveniment. În general, pentru un program de 45 de minute, cer 700 de euro”, a mai spus Radu Palanita.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton