Radu Palaniță, mecanicul care a câștigat Românii au Talent, se căsătorește: "Am cunoscut-o pe internet. A fost norocoasă că am ales-o..."

 Dumitrache Laura
.

Radu Palaniță, solistul mecanic de la Românii au talent, se va căsători. Câștigătorul de la Românii au talent, ediția 2020, a fost apreciat de Florin Călinescu, jurat, pe atunci, la emisiunea de la Pro TV. După ce a câștigat 100.000 de euro, aceasta a fost curtat de multe femei, iar acum a anunțat că se căsătorește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Palaniță, câștigător al emisiunii Românii au talent, în 2020, a devenit faimos după ce a participat la reality show. Acesta a fost curtat de numeroase femei și se pare că una dintre cele chiar a reușit să îi cucerească inima. Radu Palaniță urmează să facă nunta anul viitor.

radu palanitaradu palanita

Radu Palaniță, în vârstă de 44 de ani este fericit alături de partenera sa și abia așteaptă să se căsătorească. Artistul nu a mai fost căsătorit niciodată și a vorbit despre viitoarea lui mireasă. De asemeena, Radu a dezvăluit cum reacționează el și iubita sa în momentele tensionate.

Citește și:În ce a investit Radu Palaniță banii câștigați la „Românii au talent': „A fost o rampă de lansare. Mi-am cumpărat…'

Citește și:Radu Palaniță, câștigătorul Românii au Talent, e asaltat de femei: „E ca la curierat, în perioada sărbătorilor”

Citește și:Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău de la un preparat, la Chefi la Cuțite, și s-a oprit din jurizare: „Eu nu mai pot. Îmi trebuie o pauză măcar'

Citește și:Andreea Antonescu, după ce s-a spus că i-ar fi făcut avansuri lui Cătălin Bordea, după despărțirea de Livia: „Sunt dezamăgită, mâhnită și dezgustată…”

Radu Palaniță, mecanicul care a câștigat Românii au Talent, se căsătorește

Radu Palaniță i-a surprins pe români cu vocea sa. În anul 2020, bărbatul în vârstă de 44 de ani a participat la Românii au talent și a câștigat marele premiu de 100.000 de euro. Fostul concurent a devenit faimos, iar multe femei l-au curtat. Se pare că una dintre acestea i-a furat inima, iar anul viitor cei doi se vor căsători. Radu Palaniță a cunoscut-o pe Internet pe iubita sa susține că este fericit alături de ea. „Există o doamnă în viața mea, iar anul viitor o să avem și nunta. Nu am mai fost căsătorit, nu e vorba de curaj, așa simțim să o facem. E o vârstă bună, am 44 de ani. În tinerețe, iubirile se duc repede, dar, după 40 de ani, oamenii sunt maturi, vin și cu o experiență în spate.

Ea nu este din zona artistică, dar așa s-a nimerit. Am cunoscut-o pe Internet, am tot primit mesaje de la doamne, însă ea a fost norocoasă că am ales-o, iar eu am fost norocos că am găsit-o.Este o femeie foarte frumoasă, cu un suflet bun, în primul rând. Este foarte atentă, la nevoile mele, suntem două persoane care ne completăm, avem și muzica, în comun, de dinainte de a ne cunoaște', a spus Radu Palaniță, potrivit playtech.ro.

Radu Palaniță: „Nu știu dacă o să cânt la nunta mea”

Radu Palaniță a dezvăluit că viitoarea lui soție are 40 de ani și nu a fost căsătorită niciodată. Cei doi nu au copii și sunt emoționanti la gândul că se vor căsători anul viitor. De asemenea, câștigătorul Românii au talent, ediția 2020, recunoaște că mai există scântei între ei doi, dar trece foarte repede.

'Iubita mea este în zodia Taur, iar eu sunt în Berbec, da, recunosc, se mai lasă și cu scântei. Când ne certăm, e ca o explozie, e ca o bombă atomică, suntem două zodii puternice. Dar, ne trece repedeEa este apropiată de vârsta mea, are 40 de ani, nu a mai fost căsătorită și nu are copii. Va fi mireasă, desigur, așa este frumos și normal. Nu știu dacă o să și cânt, la nunta mea, dacă o să mai apuc, pentru că o să am o formație. La Valsul Mirilor va fi însă o mare surpriză', a mai spus Radu Palaniță.

Radu Palaniță visează să cânte pe scena concursului 'America s Got Talent All-Stars', unde a fost invitată și Ana Maria Mărgean. Bărbatul și-a investit banii câștigați la Românii au talent, în casă, apartament și instrumente. În prezent, Radu Palaniță merge la evenimente, iar recent a înregistrat o melodie compusă de celebrul artist Ovidiu Komornyik.

'Sper să ajung și în America, să cânt, e un mare vis, n-am fost niciodată acolo, suntem în tratative. Banii din premiu, cei 100.000 de euro, i-am investit în casă, în apartament, apoi am băgat și în instrumente, de ele mă folosesc mereu, ca să nu mai împrumut.Acum câștig bani din nunți, din evenimente, am și o melodie nouă, compusă de celebrul Ovidiu Komornyik, o să o înregistrăm, în curând'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton