Radu Pietreanu, despre foștii lui colegi de la Vacanța Mare: "Pe niciunul nu l-a mai angajat nimeni"

 Dumitrache Laura
.

Ce s-a ales de actorii din Vacanța Mare. Timp de câțiva ani, membrii serialului de comedie Vacanța Mare au bucurat toți românii. Grupul umoristic format din Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Axinte au fost doar câțiva dintre actorii care au bucurat mii de români. Odată cu încheierea filmărilor, actorii au avut o soartă dură. Radu Pietreanu a vorbit despre perioada de după Vacanța Mare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În anul 2009, după două decenii, grupul umoristic„ Vacanţa Mare”, a dispărut din atenția publică și și-au văzut de viața lor, implicându-se în alte domenii diferite. Din păcate, unii dintre actori au avut parte de momente neplăcute. Aceștia nu au mai fost angajați de nimeni. Radu Petreanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre colegii săi.

Radu PietreanuRadu Pietreanu

Radu Pietreanu a fost invitat în cadrul podcastului lui Micutzu de pe Youtube. Acesta a devenit cunoscut pentru rolul din serialul de comedie „Vacanța Mare', interpretându-l pe Costel. Radu a spus ce s-a întâmplat după ce serialul a luat sfârșit. De asemenea, actorul a dezvăluit cu ce probleme s-au confruntat unii dintre colegii de platou.

Citește și: Radu Pietreanu revine la TV.În ce emisiune apare actorul de la Vacanța Mare

Citește și: Îl mai ții minte pe Frankfurt de la Vacanța Mare?Cum arată și cu ce se ocupă Iulian Ilinca la 48 de ani

Citește și: Ministrul de externe al Rusiei, după a treia rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina:„Nu plănuim să atacăm alte ţări'

Citește și: Tânără de 22 de ani, bătută crunt într-o benzinărie din Iași, pentru că nu a respectat rândul.Femeia a ajuns de urgență la spital

Ce s-a ales de actorii de la Vacanța Mare

Serialul de comedie Vacanța Mare le-a făcut serile pline de haz românilor. Cu siguranță ați auzit măcar o dată de Radu Pietreanu, Mugur Mihăescu sau Florin Petrescu, sau de Leana, Costel, Lila și Axinte. Sunt nume care i-au făcut cunoscuți și care le-au pus amprenta în cariera artistică. Astăzi, unii dintre membrii echipei o duc foarte greu, iar alții au revenit pe micile ecrane, după o pauză de câțiva ani. Radu Pietreanu, cel care l-a interpretat pe Costel, a vorbit în podcastul lui Micutzu despre perioadă de după Vacanța Mare.

Actorul a mărturisit că le-a spus colegilor săi că nu vor trăi toată viața din banii câștigați la Pro Tv sau Kanal D. Pietreanu a spus că mulți nu i-au dat dreptate, fiind impresionați de valul celebrității. Cu timpul, vorbele actorului s-au adeverit.

Radu Pietreanu: „Pe niciunul nu l-a mai angajat nimeni”

Actorul a declarat că mulți dintre colegii săi din proiectul Vacanța Mare au avut de suferit după ce acesta s-a încheiat. Una dintre cele mai afectate a fost Mirela Stoian, cea care a interpretat-o pe Lila. Aceasta a făcut foamea și nicio televiziune nu a mai angajat-o.

„Le-am spus în fiecare an. Puneți bani deoparte că nimic nu e veșnic. Când va fi, 5 ani, 10 ani, veți avea nevoie că nimeni nu vă mai angajează. Au zis, eee, suntem vedete după 10 ani. Pe niciunul nu i-a mai angajat nimeni, nicio televiziune',a spus Radu Pietreanu, relatează fanatik.ro.

Câți bani au primit actorii din Vacanța Mare

Radu a mai spus că Mirela Stoian s-a plâns mult timp de faptul că era asemănată deseori cu personajul Lila, care nu era tocmai unul inteligent. De asemenea, actorul a negat că el și colegii săi ar fi făcut milioane de euro din acest proiect,  

„Păi ceilalți cum am scăpat? Eu nu am fost Costel? Sau Mugur… Fiecare și-a asumat personajul. Axinte e tâmpit și acuma. Și acum joacă așa pe scenă. Pe el nu-l deranjează.(…)Am avut emoții doar când ne mutam la Kanal D. Nici ei nu se așteptau la rating. Am avut noroc că ne-au dat banii pe 2 ani înainte, pe 80 de emisiuni', a mai spus Radu Petreanu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton