"Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni". Radu Pietreanu a trecut prin clipe dramarice, după ce a fost diagnosticat cu cancer

 Radulescu Ruxandra
.

Radu Pietreanu susține că a murit pentru un minut, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Actorul Radu Pietreanu a suferit de o boală necruțătoare, în urmă cu ceva timp, când a fost diagnosticat cu cancer, iar starea sa se degradase foarte mult. Din fericire, actorul a reușit să învingă afecțiunea, datorită unor tratamente costisitoare, care au dat rezultate. Radu Pietreanu își amintește și acum momentul când a simțit că sufletul i-a părăsit corpul, ca și cum și-ar fi dat ultima suflare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Radu Pietreanu susține că a murit pentru un minut, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Actorul Radu Pietreanu, cunoscut românilor din show-ul Vacanța Mare, a fost diagnosticat cu cancer, în urmă cu câțiva ani, iar recuperarea a fost anevoioasă, mai ales că medicii nu-i dădeau foarte multe șanse de supraviețuire. Radu Pietreanu a avut-o alături pe soția lui, care i-a stat la căpătâi și s-a rugat pentru el, de-a lungul perioadei de grea încercare. Pietreanu a investit toți banii strânși din televiziune pe tratamente costisitoare, și astfel a reușit să învingă cumplita boală. Actorul nu poate uita momentul când a avut o experiență aproape de moarte și a simțit că sufletul i-a părăsit corpul. Iată ce confesiune tulburătoare a făcut Radu Pietreanu!

img-75img-75

Radu Pietreanu susține că a murit pentru un minut, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Radu Pietreanu a rămas puternic marcat de perioada când a fost bolnav de cancer și medicii au crezut că va muri. Actorul a dezvăluit că a simțit la un moment dat că într-adevăr și-a dat ultima suflare și a părăsit această lume, pentru un minut.

„Sufletul meu m-a lăsat și pe mine. Am plecat pe lumea cealaltă un minut… M-am întors, trecuseră trei săptămâni. Eram un cadavru întins pe canapea și am zis: „Vreau scandal! Nu vreau liniștea aia de sus și pacea aia'. Am luat cadavrul ăla de 60 de kilograme cât am mai rămăsese și am luat-o așa câte un pas, câte doi, tratament, nu știu ce. Nimeni nu se aștepta să îmi revin.

Citește și: Câți bani câștigă Radu Pietreanu dintr-un spectacol de umor: „Pot să…'

Citește și: Ce a făcut actorul Radu Pietreanu cu banii câștigați în televiziune:Mi-am vândut și casa din București

Citește și: Carmen Grebenișan încă se resimte și la 5 săptămâni după Survivor 2023: „Nu am intrat în ritm, încă mă adaptez. Îmi doresc să stau acasă, lângă soțul meu' / EXCLUSIV

Citește și: Nicola și fostul soț, Mihai Alexandru, s-au întâlnit la nunta fiului lor. Artista a prins buchetul miresei: „Prezența ei este o pacoste pentru domnișoarele de onoare' / EXCLUSIV

Am primit verdict: „Doamnă, pregătiți-vă!. Rochia asta neagră de atunci o are. (râde) Cred că e singurul care putea să fie lângă mine și m-a ajutat să revin. Refuzam orice colaborare. (…) Am trecut prin momentul în care te desparți, pur și simplu, de viață. Prin glumele mele strecor niște sfaturi', a declarat actorul la un post TV, notează Ciao.ro.

Cum și-a schimbat Radu Pietreanu stilul de viață

Radu Pietreanu și-a schimbat total stilul de viață. Actorul și-a vândut locuința din București și s-a mutat în Azuga, deoarece i-au trebuit bani pentru tratament.

„S-a întâmplat să cheltui banii pe care-i strânsesem din televiziune, să rămân fără bani. Acum am văzut că nu mai sunt așa ahtiat după bani, dacă mă sună cineva și mă întreabă „Vii să faci un spectacol?' Vin, dacă nu, nu caut eu.

Cu boala trebuie să cheltui cam toți banii, mi-am vândut și casa din București, tot. M-am mutat la Azuga, mi-au trebuit banii pentru tratament. Dacă aș fi investit, eram un mort bogat acum', a declarat acesta în cadrul unui podcast, la Micutzu.

FOTO: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton