"Am fost același mereu, doar că e greu să cunoști un om când toată lumea este grăbită să judece niște unghii negre". Radu Siffredi, emoționat în ultimul mesaj despre Power Couple / Replica Oanei Matache

 Dumba Gabriela
.

Radu Siffredi a postat un ultim mesaj despre Power Couple pe contul său de Instagram și recunoaște că îi va fi dor de adrenalina competiției, dar se bucură, pe de altă parte, că s-a terminat. Radu Siffredi s-a adresat și celor care l-au judecat înaintea Power Couple, fără să-l cunoască, iar mai apoi și-au schimbat în bine părerea despre el, un apropo la „soacră” probabil. Replica Oanei Matache nu a întârziat să apară!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Siffredi și Oana Matache au pierdut marele premiu la Power Couple, dar s-au cunoscut mult mai bine și au câștigat fiecare, nu doar un partener pe viață, așa cum spun ei, ci și un bun prieten. În ultimul său mesaj postat pe Instagram, Radu Siffredi se bucură că oamenii din jur și-au schimbat părerea despre el, în bine.

2-20-12-20-1

Ultimul mesaj despre Power Couple postat de Radu Siffredi

Relația dintre Radu Siffredi și „soacra” Gina Matache nu a început bine și sunt cunoscute replicile acide pe care și le-au transmis în online, încă de la începutul relației tânărului cu Oana Matache. Între timp, mama Oanei și a Deliei Matache și-a schimbat părerea despre iubitul fiicei sale, după ce i-a văzut evoluția la Power Couple, iar Radu Siffredi nu a ratat ocazia de a puncta și acest aspect.

„Sincer, mă bucur că s-a terminat transmisia pentru că îmi dădea anxietate. În același timp, îmi pare rău pentru că știu că nici eu, nici Oana nu o să ne mai întâlnim cu genul ăsta de oportunitate. Mă bucur că o am pe Oana lângă mine.

Nu mă interesează dacă lumea mă credea într-un fel, iar acum și-a schimbat părerea despre mine. You were wrong from the beginning so jokes on you. Am fost același mereu, doar că e greu să cunoști un om când toată lumea este grăbită să judece niște unghii negre.

Mulțumesc producției că a avut grijă de noi, mulțumesc ultimelor cinci echipe rămase în competiție că s-au comportat ca niște oameni și că au devenit prieteni. Vorbesc mult, doar că nu știu cum altfel o să zic că o să-mi fie dor!”, a scris Radu Siffredi pe Instagram.

Oana Matache a completat și ea mesajul iubitului ei în secțiunea de comentarii. „Sincer, și eu mi-am format o părere greșită la început, dar acum te-am urmărit la TV și mi-aș petrecere fiecare moment din viață lângă tine!”.

Citește și: Oana Matache, adevărul despre povestea de dragoste cu Radu Siffredi și experiențele ce i-au unit: „Un lucru puternic pe care-l avem în comun este că, de-a lungul vieții, am fost neînțeleși'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Radu Siffredi de la Power Couple. Iubitul Oanei Matache era să-și piardă viața într-un accident, la 16 ani

Gina Matache și-a schimbat părerea despre Radu Siffredi, după participarea la Power Couple

Mama Oanei Matache a ales să își respecte fiica și să nu mai intervină în viața sa personală, inclusiv în relația cu Radu Siffredi, chiar dacă inițial nu a fost de acord cu aceasta. Ea a dezvăluit că acum există o relație bună între Radu Siffredi și Răzvan Miheț, ceea ce indică că resentimentele trecute au fost lăsate în urmă în favoarea unei conviețuiri armonioase.

„Ar trebui să-mi văd de viața mea. Acum depinde și de el (n.r. de actualul iubit al Oanei), ce vrea… Din anii din urmă, trebuie să învăț să nu-mi mai bag nasul unde nu-mi fierbe oala. Dar normal că și eu, ca orice părinte, vreau binele copilului. Oana și cu tatăl copiilor au o relație foarte bună. Când e unul ocupat, ia celălalt copiii.

Ei își iau foarte în serios rolul de părinți, se ajută în creșterea copiilor. Se respectă unul pe altul. Oana stă cu Radu încă din prima zi a relației, copiii sunt la ei. Toți trei, adică ei și cu Răzvan sunt foarte buni prieteni. Ar fi culmea ca el să nu iasă cu altcineva, să-și refacă viața. E bine atâta timp cât ei se înțeleg', a spus Gina Matache, conform Cancan.

Radu Siffredi, declarație de dragoste pentru Oana Matache, după finala Power Couple

Deși formează un cuplu de doar un an, Radu Siffredi și Oana Matache au făcut față cu brio testelor de până acum și și-au demonstrat că se cunosc foarte bine. De asemenea, s-au susținut în orice moment, lucru care le-a adus numeroase beneficii și schimbări în bine în povestea lor de dragoste.

„Orice s-ar întâmpla între noi, o să te iubesc toată viața pentru momentele astea împreună. Ești cel mai bun prieten al meu. Te iubesc foarte mult!„, este mesajul emoționant postat pe Radu Siffredi pe pagina lui de Instagram.

Oana Matache a luptat până când a simțit că îi cedează corpul. „S-a uitat la mine și îți jur că Oana dispăruse! Oana nu mai era! Avea pupilele dilatate, se făcuse pachet săraca de durere. S-a terminat, dar nu mai puteam să o văd așa, îți jur! N-am văzut-o în viața mea așa!„, a dezvăluit Radu Siffredi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton