Radu Ștefan Bănică locuiește cu iubita. Cei doi au fost la început prieteni, apoi au devenit iubiți: „E o relație sănătoasă și suntem de mult timp împreună. Și noi ne aducem mereu aminte cum s-a întâmplat totul"

 Tudorache Simona
.

Radu Ștefan Bănică și-a scos cucerirea în lume și a lămurit misterul femeii pe care o iubește. Fiul lui Ștefan Bănică și Ioana Văllimărescu au o relație la distanță, dar acesta nu e un impediment în calea fericirii lor. Cei doi sunt întotdeauna cu sufletul aproape unul de celălalt.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Blonda studiază în străinătate, dar vine destul de des în țară pentru a fi aproape de artist. În acele scurte escapade, cei doi locuiesc împreună și se bucură de iubirea lor. Radu Ștefan Bănică și Ioana au fost la început amici, apoi relația lor de prietenie s-a transformat într-una de dragoste.

fiul-lui-banica-56fiul-lui-banica-56

Radu Ștefan Bănică locuiește cu iubita atunci când ea vine în țară

Radu Ștefan Bănică și Ioana Văllimărescu au fost timp de un an prieteni, apoi au hotărât să mute relația la un alt nivel și au devenit iubiți. „Ne vedem foarte des. Există avion', precizează Radu Ștefan, pentru Cancan.

Radu Ștefan Bănică susține că a câștigat votul de încredere al iubitei lui și, deși le-a luat ceva până să devină un cuplu, au înțeles câtă nevoie au unul de celălalt.

„E o relație sănătoasă și suntem de mult timp împreună. Și noi ne aducem mereu aminte cum s-a întâmplat totul, că a fost foarte pe nepusă masă. Nu se aștepta nimeni! Dar uite un sfat, când nu cauți, găsești, cam așa a fost în cazul meu. Și la ea la fel', mai spune el.

Citește și: Carmen de la Sălciua îl dă în judecată pe Culiță Sterp și îi cere banii pentru piesele compuse de ea: „Nu a avut curajul să mă sune. M-a deranjat…' / Ce sumă imensă ar trebui să recupereze

Citește și: Angela Similea, superbă într-o ținută albă, la un eveniment în comuna Chiajna: „De două luni am devenit…”. Artista a susținut-o din public pe colega ei, Mirabela Dauer, apoi a urcat pe scenă / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, fosta lui iubită cu 40 de ani mai tânără: „Îmi doream altceva. Nu e o chestie normală' / În ce relații sunt acum

Citește și: Eva Măruță, în primul ei interviu complex, după succesul filmului „Tati part-time”: „Am repetat mult acasă, cu părinții, și de multe ori și singură. Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria”/ EXCLUSIV

Citește și: Fiica Alinei Pușcaș este elevă la școală, deși are doar 5 ani: „A sărit un an de grădiniță. Are ceva deosebit' / Iris știe să citească și a uimit profesorii

Radu Ștefan Bănică, despre povara celebrității

Radu Ștefan Bănică a moștenit talentul de la tatăl lui, Ștefan, și de bunicul lui, actorul Ștefan Bănică, dar acest noroc a venit la pachet și cu mari provocări, pentru că tânărul a simțit din plin presiunea celebrității. Actor, cântăreț și antreprenor, Radu spune că s-a descurcat singur și că, mai mult, numele pe care îl poartă a fost o povară uneori, așteptările fiind mari în ceea ce-l privește.

„Au fost momente în care am simțit că numele meu este mai mult o povară decât un privilegiu, dar niciodată nu am regretat. Sau am purtat pică, vai mă cheamă Bănică. Nu. De mic am acceptat. Când sus, când foarte jos. Nu se așteaptă lumea la astfel de lucruri, dar trebuie să înțeleagă și ceea ce am încercat eu să spun, cardul tatălui meu nu este și cardul meu.

Este un mod de a-ți crește copiii bun, până într-o extremă. Până la urmă, am citit ulterior să nu porți ură sau ranchiună părinților tăi, pentru că este și prima dată pentru ei. Asta e. Au greșit, a greșit și mama, a greșit și tata. Am ajuns să nu mă mai simt eu cu musca pe căciulă, pentru că până la urmă fac ce fac datorită mie. Nu m-a băgat Bănică în facultate, nu m-a băgat într-o casă de discuri, nu a dat niciun telefon cu „ia-l pe fiul meu și foarte bine’, a dezvăluit Radu Ștefan Bănică, la „Play IT’, de pe Kanal D2.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton