Radu Vâlcan a început filmările pentru Insula Iubirii, sezonul 8: „Are o însemnătate aparte de data aceasta”. Primele imagini după ce a ajuns în Thailanda

 Miniosu Alexandra
.

Radu Vâlcan a dat startul filmărilor pentru Insula Iubirii, sezonul 8. Prezentatorul TV a ajuns deja în Thailanda, alături de ispitele care vor pune la încercare noile cupluri venite să-și testeze relațiile. Soțul Adelei Popescu a făcut și primele declarații despre noul sezon Insula Iubirii și susține că și de această dată show-ul va fi plin de surprize, la fel cum s-a întâmplat în edițiile anterioare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Insula Iubirii se va întoarce în curând la Antena 1, cu un nou sezon, cel cu numărul 8. Prezentatorul emisiunii, Radu Vâlcan, a ajuns de curând în Thailanda, loc în care se filmează show-ul, și face primele declarații. Soțul Adelei Vâlcan speră ca cei care s-au înscris la acest test suprem să fie „guvernați de încredere și înțelepciune, de dorințe și ambiții' și e sigur că telespectatorii vor avea parte de multe surprize.

radu-valcan-1-1radu-valcan-1-1

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să primească noi cupluri curajoase şi determinate să trăiască experienţa vieţii lor în emisiunea care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi. Radu Vâlcan şi echipa de filmare, alături de concurenţii şi ispitele noului sezon, au ajuns deja în Thailanda, acolo unde se va filma cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1.

Citește și: Adela Popescu, gafă uriașă de ziua soțului ei: „Știu multe despre el, mai puțin anul nașterii”. Cum a reacționat Radu Vâlcan când a văzut 49 de lumânări pe tort, în loc de 47

Citește și: Ce face Radu Vâlcan pentru a păstra armonia în mariajul cu Adela Popescu, după 14 ani împreună: „Eu trebuie să țin cont de acest lucru, Adelei nu-i place…” / EXCLUSIV

Citește și: Dan Bittman, surprins de paparazzi cu Denise Rifai, după ce a negat că au o relație. Unde au mers cei doi și cum s-au afișat împreună

Citește și: Oana Ioniță are un nou iubit, la nici un an de la divorțul dureros: „Poate mă voi recăsători la un moment dat” / Un copil a rămas la ea și altul la fostul soț

Radu Vâlcan a început filmările pentru Insula Iubirii, sezonul 8

Radu Vâlcan a declarat că, de această dată, Insula Iubirii are „o însemnătate aparte'.

„Insula Iubirii are o însemnătate aparte de data aceasta. Începem filmările pentru sezonul opt în luna iubirii. 8 este data mea de naștere, de asemenea în luna iubirii. Îmi place să cred că cei care participă la testul de anul acesta sunt guvernați de încredere și înțelepciune, de dorințe și ambiții. Şi cum toate sezoanele au reuşit să ne surprindă în feluri în care nici nu ne-am fi gândit, sunt convins că nici sezonul 8 nu va face excepţie!', dezvăluie Radu Vâlcan, gazda reality show-ului de la Antena 1.

Cunoscută ca cel mai dur test de fidelitate, emisiunea Insula Iubirii provocă în sezonul 8 noi cupluri dornice să descopere dacă, într-adevăr, #cineiubeştenulasă și că sentimentele lor sunt reale. „Sunt meniţi să fie împreună?', „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?' sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Formatul emisiunii a rămas același ca în sezoanele anterioare. Așadar, în sezonul 8 Insula Iubirii, concurenții își vor supune partenerul, dar și pe ei înșiși, la cele mai intense tentații, timp de 21 de zile. Cuplurile vor sta în două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, iar la final vor decide dacă lasă sau nu loc tentaţiei să le distrugă relaţia.

De ce nu-l mai însoțește pe Radu Vâlcan familia în Thailanda

De curând, Radu Vâlcan anunța că se pregătește intens pentru noul sezon Insula Iubirii. La începutul lunii februarie, prezentatorul TV spunea că s-a încheiat castingul, iar acum filmările sunt deja în toi.

„Am terminat castingul și abia așteptăm să începem sezonul cu numărul 8. Știu deja cum stă treaba. Nimeni nu se uită, dar toată lumea știe despre ce este vorba în emisiune. Știu și pe ce muzică dansează concurenții. E chiar mișto muzica’, s-a amuzat Radu Vâlcan, într-un interviu pentru ego.ro.

De data aceasta, Radu Vâlcan nu poate avea familia alături, așa cum s-a întâmplat în alte sezoane, când Adela Popescu și băieții lor s-au aflat și ei în Thailanda, pe parcursul filmărilor. „De data aceasta nu plecăm toți. Acum când filmăm cel mare are școală și nu se poate’, a mai spus soțul Adelei Popescu.

Sursă foto: Comunicat de presă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton