Radu Vâlcan se pregătește pentru noul sezon Insula Iubirii: "De data aceasta nu plecăm toți în Thailanda. Acum, când filmăm, cel mare are școală și nu se poate"

 Dumba Gabriela
.

Radu Vâlcan se pregătește pentru noul sezon Insula Iubirii și, spre deosebire de sezoanele anterioare, nu va avea familia alături de el, în Thailanda. Radu Vâlcan spune că s-a încheiat castingul pentru sezonul 8 Insula Iubirii și urmează să-și facă bagajele pentru Thailanda, însă are o urmă de regret pentru că Adela Popescu și băieții lor nu-l pot însoți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan obișnuia să își ia cu el familia în Thailanda, acolo unde filmează pentru Insula iubirii. Fiul lui cel mare va începe școala și va fi dificil să lipsească atât de multe zile de la cursuri, așa că prezentatorul reality show-ului de la Antena 1 va sta departe de familia lui pentru o bună perioadă.

766766

Încep filmările pentru noul sezon Insula Iubirii și Radu Vâlcan pleacă singur în Thailanda

Radu Vâlcan a anunțat că s-a încheia castingul și în curând va începe sezonul 8 al emisiunii Insula iubirii, de la Antena 1.

„Am terminat castingul și abia așteptăm să începem sezonul cu numărul 8. Știu deja cum stă treaba. Nimeni nu se uită, dar toată lumea știe despre ce este vorba în emisiune. Știu și pe ce muzică dansează concurenții. E chiar mișto muzica', s-a amuzat Radu Vâlcan, într-un interviu pentru ego.ro.

De data aceasta, Radu Vâlcan nu poate avea familia alături, așa cum s-a întâmplat în alte sezoane, când Adela Popescu și băieții lor s-au aflat și ei în Thailanda, pe parcursul filmărilor. „De data aceasta nu plecăm toți. Acum când filmăm cel mare are școală și nu se poate', a mai spus soțul Adelei Popescu.

Radu Vâlcan speră însă din tot sufletul ca plecarea lui în Thailanda, pentru cel mai recent sezon 'Insula Iubirii' să nu se suprapună cu premiera filmului 'Retreat Vama Veche', căci nu ar putea să fie alături de colegii lui.

„Suntem tare curioși și noi, pentru că nu ține numai de noi. Este o muncă a unei echipe și acum se pun bazele. Este un proiect la care lucrează foarte multă lume așa că așteptăm și noi. Dar cel mai important este că acum eu mă pregătesc intens pentru un nou sezon Insula iubirii', a explicat Radu Vâlcan despre lansarea pe marile ecrane a filmului în care joacă alături de soția lui, dar și de o parte dintre cei mai buni prieteni ai lor.

Citește și: De ce nu și-a refăcut Oana Roman viața amoroasă încă, la 5 luni de la despărțirea de Marius Elisei: „O să fiu atentă, să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare’

Citește și: Vica Blochina continuă scandalul cu Oana Roman, după ce a fost dată în judecată: „Nu am fost prietene bune niciodată, nu îmi place ipocrizia. Mă amenință cu…’. Ce se întâmplă cu procesul

Citește și: Cum arată vila de lux a Oanei Zăvoranu. Vedeta are casa plină de oglinzi, vasul de la toaletă cu luminițe colorate și televizor în baie

Adela Popescu este și ea fan Insula Iubirii, show prezentat de Radu Vâlcan!

Radu Vâlcan este lupul moralist de la Insula Iubirii, așa cum îl numește Adela Popescu și soția lui este mândră de felul în care gestionează conflictele din emisiune. Fosta prezentatoarea de la Pro TV este și ea fan al emisiunii și spunea acum ceva timp că nu ratează nici un episod.

„Sunt cea mai mândră de el! Să știi că noi vedem emisiunea în avans, o privim și tot stăm seara, când culc eu copiii la opt jumate, cobor, ne punem un pahar de prosecco și dăm drumul la Insula Iubirii și analizăm foarte multe, tot ce se întâmplă.

Sunt foarte mândră de el, mi se pare că a evoluat enorm, chiar și în postura asta de lup moralist la Insula Iubirii, dar acum o face cu mult mai multă înțelepciune decât înainte„, spunea Adela Popescu, acum doi ani.

Radu Vâlcan recunoaște că este foarte critic cu el însuși, căutând perfecțiunea. De asemenea, îndrăgitul prezentator a dezvăluit că și Adela Popescu obișnuiește să-i ofere sfaturi în legătură cu modul în care moderează celebra emisiune.

„Ma bucur când văd oameni în jurul meu curioși, nerăbdători să înceapă episodul următor. Asta este satisfacția supremă. Evident că mă uit și îmi dau seama că aș fi putut să formulez altfel o întrebare, o abordare diferită a unei situații, însă una e să judeci totul la rece, din confortul fotoliului tău de acasă şi alta să trăiești evenimentele la intensitate maximă, din mijlocul lor’, spunea Radu Vâlcan în trecut.

„Sigur, mereu. Și, în ea am cea mai mare încredere, o cred pe cuvânt’, a mai spus prezentatorul când a fost întrebat dacă Adela vine cu remarce legate prestația sa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton