Radu Vâlcan s-a uitat cu Adela Popescu la noile episoade din Insula Iubirii. Ce evită prezentatorul să îi spună de la filmări: „Chiar dacă m-ar întreba, nu știu dacă i-aș spune"

 Tudorache Simona
.

Radu Vâlcan a vizionat câteva episoade din Insula iubirii alături de Adela Popescu. Prezentatorul celui mai fierbinte show a reușit să o facă și pe soția sa părtașă la această poveste. Recunoaște că nu îi dezvăluie prea multe din ce se întâmplă acolo, dar nici Adela Popescu nu întreabă. Insula iubirii- sezonul opt va începe la Antena 1 pe 15 iulie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Deși a investit bani într-un hotel alături de soția sa, Adela Popescu, și alte vedete, Radu Vâlcan nu crede că pe viitor o să mai mai facă vreo investiție într-o afacere din domeniul Horeca. Chiar dacă le are cu gătitul, prezentatorul preferă să rămână la stadiul de amator și să nu facă asta într-un mod profesionist.

adela-popescu-56adela-popescu-56

Radu Vâlcan s-a uitat la Insula iubirii cu Adela Popescu

Radu Vâlcan a urmărit alături de Adela Popescu câteva dintre episoade din Insula iubirii filmate în Thailanda.

„Deja am urmărit câteva episoade. Este ca o poveste, este ca un un serial la care te uiți, te atașezi de personaje, Adelei îi place oricum Insula Iubirii, îi place povestea, tot ce se întâmplă acolo și atunci nu mă întreabă. Chiar dacă m-ar întreba, nu știu dacă i-aș spune, dar nu insistă, pentru că vrea să afle pe parcurs, mai ales că este un om de televiziune și știe ce înseamnă' ,spune Radu Vâlcan pentru Ciao.ro.

De ce crede Radu Vâlcan că Insula iubirii-sezonul opt e special

Prezentatorul crede că acest sezon de la Insula iubirii, cel cu numărul opt, va fi diferit de cele difuzate până acum. Radu Vâlcan s-a născut pe data de 8, iar în numerologie această cifră înseamnă echilibru.

„Noul sezon Insula Iubirii este excepțional și dintr-un punct de vedere special pentru mine, pentru că este sezonul cu numărul 8. Eu sunt născut pe 8 februarie, adică luna îndrăgostiților. România în 2024 se află sub incidența cifrei opt. În numerologie, 8  înseamnă echilibru, infinit. Vedem acum cât de echilibrate au rămas cuplurile până la finalul testului. Mie nu îmi place să le zic concurenți, ei sunt doar niște participanți la test', a mai spus Radu Vâlcan.

Citește și: Ce diagnostic crunt a primit Emily Burghelea din partea medicilor, după accidentul din Mauritius. S-a fotografiat rasă în cap, înainte de operație: „Nu mă recunosc. Nimic din jurul meu nu este normal acum…”

Citește și: Cum se simte Nelu Vlad de la Azur după ce a fost diagnosticat cu hematom pe creier și ce interdicții a primit din partea medicilor: „Toate astea mă ajută la menținerea unei stări de echilibru, tratament mai am o lună”

Citește și: Andreea Raicu, revedere emoționantă cu fetița pe care a adoptat-o când era mică. Ce face și cum arată acum Măriuca: „E parte din familia mea. A devenit mamă la o vârstă mult prea fragedă…'

Citește și: Lidia Buble a suferit de psoriazis și susține că s-a vindecat după ce tatăl ei s-a rugat, pentru ea: „Nu mi s-au mai înmulțit petele, cele care au fost efectiv au dispărut de tot. Sunt trei săptămâni de când nu mai am nimic'

Citește și: Ilie Năstase s-a despărțit iar de soția lui, Ioana, și a plecat singur în Cehia. Ioana Năstase, aflată și ea în afara țării, face primele declarații: „Chiar nu îmi doresc să mai…'

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu vor altă afacere pe lângă hotelul de la mare

Chiar dacă a pus pe roate o afacere cu alte vedete, mai precis un hotel, Radu Vâlcan nu se vede făcând și alte investiții de acest gen.

„Nu, mi se pare un domeniu  foarte periculos tot ce înseamnă Horeca. Dar să nu uităm că împreună cu prietenii noștri, cu Răzvan Fodor, cu Smiley și așa mai departe am pornit acest business cu hotelul din Vama Veche, care deja funcționează, deja are o activitate extrem de intensă, dar nu cred că mai mult de atât aș putea fi în stare. Sunt pasionat de gătit, îmi place să gătesc, dar prefer să fie la nivel de amator, pentru că sunt amator până la urmă', a mai spus Radu Vâlcan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton