Ralflo de la Alb-Negru s-a despărțit de iubită. Care e motivul separării: "Nu prea mai exista înțelegere, ea avea alte gânduri..."

.

Ralflo, membrul trupei Alb-Negru, s-a despărțit de partenera de viață. Artistul este, de obicei, discret cu viața personală, însă de această dată, a oferit detalii despre motivul separării. Ralflo spune că, în ultima perioadă, el și iubita lui nu se mai înțelegeau deloc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ralflo de la Alb-Negru s-a despărțit de iubită. Ralflo, membrul trupei Alb-Negru, a petrecut singur de Valentine’s Day, căci s-a despărțit de iubita lui, în urmă cu câteva luni. Discret din fire, acesta a păstrat secretul despre acest moment delicat al vieții sale personale. Ralflo a decis, totuși, să spună ce s-a întâmplat între el și fosta parteneră de viață și ce anume i-a făcut să pună punct relației.

boby-ralflo-si-liviu-gutaboby-ralflo-si-liviu-guta

Ralflo de la Alb-Negru s-a despărțit de iubită

Ralflo recunoaște că este un bărbat singur, după ce s-a despărțit de iubita sa, acum câteva luni. Membrul trupei Alb-Negru spune că el și iubita își doreau lucruri diferite de la viață și nu mai găseau nicio cale de reconciliere.

Citește și: Mihai Bendeac, cucerit de frumusețea Ancăi Țurcașiu. Ce s-a întâmplat la ultima lor întâlnire: „Bineînțeles că nu m-am putut abține…'

Citește și: Ce reguli au stabilit Adriana Bahmuțeanu și George Restivan la începutul căsniciei lor și cum gestionează disputele: „Nu există relație fără certuri'. Ce invitat special își doresc la petrecerea de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată casa din Pipera a Andreei Marin. Are cadă în dormitor, saună și o grădină superbă: „După un efort de doi ani, acest loc de suflet a devenit realitate'

Citește și: Cum l-a ajutat Corina Caragea pe Mihai Dedu să slăbească 36 de kilograme: „A fost îngrozitor de greu. Am mâncat doar…'. Ce dietă a ținut prezentatorul PRO TV

„Da, ne-am despărțit acum câteva luni. Nu am spus până acum pentru că nu era nimic de spus. Sunt eu cu mine și asta este cel mai bine. Ea avea alte gânduri, și eu la fel. Ne-am despărțit pentru că nu prea mai exista înțelegere. Așa că… fiecare cu viața lui.”, a declarat Ralflo pentru Spynews.ro.

Ralflo, despre relația cu fosta iubită: „Nu are rost”

Ralflo a menționat că s-a străduit, o vreme, să repare relația cu partenera, însă, din păcate eforturile sale au fost zadarnice.

„Eu de felul meu, de fiecare dată, încerc să repar, încerc până nu se mai poate, dar dacă nu se mai poate… Să iubești pe cineva care nu mai simte nimic pentru tine, nu are rost… sau invers. Nu s-a mai putut repara deloc, eu am încercat.”, a mai adăugat artistul, pentru aceeași publicație.

De ce nu a fost chemat Kamara din trupa Alb-Negru la Survivor All Stars

Unul dintre cei mai cunoscuți membri ai trupei Alb-Negru este, fără îndoială, Kamara. Artistul a participat chiar și la Survivor România, însă fanii au fost surprinși că nu a fost chemat la Survivor All Stars. Kamara spune că ar fi vrut să ia parte la competiție, însă nu ar fi fost selectat de producători. Îl încântă regulile noului sezon și crede că ar fi avut multe de demonstrat dacă se afla pe lista participanților.

„Eu nu am refuzat. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, dar nu am fost selecționat. Ce pot face în această situație? Nu-mi rămâne decât să mă uit și să mă bucur de show. Consider că întotdeauna producătorii știu mai bine ce fac, pe cine aleg. Dacă așa s-a vrut, eu nu am nimic de comentat.

Îmi pare rău că nu sunt acolo. Regret că nu sunt printre participanți, pentru că simt că mai am multe de spus acolo. Și-mi place foarte mult sistemul din acest an, cu eliminări. E mult mai bine așa. Din ce am văzut din promo, e pentru prima oară când concurenții au soarta în mâinile lor. Iar eliminările se fac în urma unui duel, care pe care. Așa cum mi-ar fi plăcut mie.

Abia aștept să înceapă competiția. Ard de nerăbdare. Vreau să văd ce am ratat până acum. Mamă, ce mi-aș dori să fiu acolo. Ce m-aș duce peste ei cu toiagul. Vai de capul meu! Știu toate zonele acuma. Eu oricum mă descurcam acolo și aș fi supraviețuit și 50 de ani de acum încolo, cu cocos, crabi, scoici din mare și tot ce mai găseam pe acolo’, a spus artistul pentru cancan.ro.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton