Raluca Bădulescu a purtat o geantă de 6.000 de euro la un eveniment: "Nu mă uit niciodată la bani și nu este vorba de snobism. Nu este o mie de euro. Mă jigneam dacă era o mie de euro"

 Dumitrache Laura
.

Raluca Bădulescu și-a făcut întotdeauna apariția la evenimente purtând ținute și accesorii de lux. Vedeta a recunoscut de multe ori că nu ține cont de bani și își cumpără orice își dorește. Recent, Raluca Bădulescu a participat la un eveniment monden unde și-a făcut apariția cu o geantă în valoare de 6.000 de euro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. În vârstă de 49 de ani, vedeta reușește să atragă atentia ori de câte ori își face apariția la un eveniment monden. Raluca Bădulescu a fost prezentă la gala Elle Style Awards, unde a purtat o geantă de 6.000 de euro.

raluca-badulescu1-e1702486247926raluca-badulescu1-e1702486247926

Raluca Bădulescu a apărut la Palatul Parlamentului într-o ținută splendidă, iar geanta sa a atras toate privirile. Vedeta este pasionată de accesori, iar geanta sa a costat 6.000 de euro, ediție limitată.

Citește și: Ce sacrificii face Raluca Bădulescu pentru a-și cumpăra haine și accesorii scumpe: „Mănânc covrigi pe viață, nu am nicio problemă'

Citește și:Câte kilograme are Raluca Bădulescu și ce dietă ține acum: „Sunt o paranoică a cântarului. Uneori mi-e atât de foame…” / Mulți au criticat-o că e prea slabă

Citește și:„Eu sunt drăcoasă rău, păi mă iei drept fraieră, pe față? Vezi că este bărbatul meu, avem verighetă și te duci să îl mângâi și mai să îl dezbraci în ochii mei?”. Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu când o tânără i-a făcut avansuri lui Gabi Bădălău, chiar în prezența ei

Citește și:„Eu sunt drăcoasă rău, păi mă iei drept fraieră, pe față? Vezi că este bărbatul meu, avem verighetă și te duci să îl mângâi și mai să îl dezbraci în ochii mei?”. Cum a reacționat Claudia Pătrășcanu când o tânără i-a făcut avansuri lui Gabi Bădălău, chiar în prezența ei

Raluca Bădulescu a purtat o geantă de 6.000 de euro la un eveniment monden

Raluca Bădulescu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta are o carieră de succes, iar ori de câte ori își face apariția, atrage toate privirile cu ținutele sale. Recent, Raluca Bădulescu a fost prezentă la Gala Elle, unde a purtat o geantă de 6.000 de euro. Când vine vorba de accestorii, jurata de la Bravo, ai stil! nu se uită la bani. Blondina a purtat o geantă Chanel ediție limitată și a fost mândră să o poarte.

În seara asta am o geantă de care sunt foarte, foarte mândră! Este achiziție nouă. Nu este 1.000 de euro, mă jigneam dacă era 1.000 de euro! Este ediție limitată, 3 luni am alergat după ea și am vrut-o special pentru acest eveniment și a costat 6.000 de euro., a declarat Raluca pentru playtech.ro. „E ceva rarisim, ediție limitată', a mai spus vedeta.


Raluca Bădulescu: „Nu mă uit niciodată la bani”

Raluca Bădulescu este pasionată de fashion și orice ține de modă. Vedeta poartă ținute spectaculoase și inedite, iar fiecare apariție a sa este senzațională. Pe lângă geanta de 6.000 de euro, pe care a purtat-o la eveniment, Raluca Bădulescu s-a lăudat și cu parfumul ei special. Vedeta a purtat în geantă o sticlă de parfum marca AUM Possessed, care costă 800 de euro. Ce-i drept, Raluca a fost întotdeauna o persoană cu gusturi rafinate și în același timp excentrice, în materie de modă. Vedeta are în garderoba ei ținute vestimentare scumpe, dar și ținute la îndemâna oricui. De asemenea, reușește să se mentină în formă și are un trup de model.

Nu mă uit niciodată la bani. Nu este vorba de snobism sau lux, este vorba că aceste lucruri mă fac fericită. Prefer să mănânc doar salate toată viața, dar să fiu fericită cu accesoriile și hainele mele!', a declarat Raluca Badulescu pentru sursa citata.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton