Raluca Bădulescu cheltuiește zeci de mii de euro pe haine și accesorii. Ce spune despre silueta ei: ”Merită să mănânci o prăjitură în plus sau e mai bine să arăți bine și să fii sănătos?” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Raluca Bădulescu cheltuiește zeci de mii de euro pe haine și accesorii. Vedeta își dorește foarte multe lucruri care se pot cumpăra, de Crăciun, dar în special multă sănătate, că-i mai importantă decât toate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu cheltuiește zeci de mii de euro pe haine și accesorii! Ce își dorește anul acesta de la Moș Crăciun.

Raluca BădulescuRaluca Bădulescu

Citește și: „Eu nu am întâlnit în toată acea perioadă un bărbat care să fie prost crescut sau care să vrea de la mine doar sex”. Cum s-a schimbat relația dintre Ioana Ginghină și Cristi Pitulice după ce s-au căsătorit

Citește și: Ce probleme a avut Ioana Ginghină în relația cu fiica ei, după divorțul de Alexandru Papadopol: „Am încercat să o protejez. Această abordare a avut un efect contrar și…'

Citește și: Andreea Bănică a dezvăluit experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Știam că vine. Auzeam cum ne înjură…”

Citește și: Ștefan Bănică i-a avut alături pe Lavinia Pîrva și pe fiul lor, Alexandru, pe scenă, la concertul de la Sala Palatului: „Asta-i o dată-n viaţă. Nu o să mai vedeți așa ceva!' / EXCLUSIV

Ce își dorește Raluca Bădulescu de Crăciun, de la Moș

Vedeta este recunoscută pentru faptul că scoate bani foarte mulți din buzunar, să-și achiziționeze toate obiectele scumpe care îi plac. La Gala Elle ea a purtat o poșetă Chanel de 6000 de euro.

'Vreți să vedeți ce are înăuntru? Este parfumul meu preferat. Am brandul meu preferat de parfumuri din Emiratele Arabe. Este o modă acum să îți arăți parfumurile preferate. Asta ca să știți ce îmi doresc de Crăciun! Asta îmi doresc cel mai mult, un parfum. Iar aceasta e o geantă de valoare. 6000 de euro am dat pe ea și este dintr-o ediție limitată. Ideea este că o geantă de valoarea aceasta nu se poartă oricum. De aceea, nu am venit îmbrăcată oricum. Ia uitați ce accesorii am!', a declarat Raluca Bădulescu la Gala Elle, pentru viva.ro.

Raluca Bădulescu: 'Trebuie să vă gândiți la sănătatea voastră'

Raluca Bădulescu îi îndeamnă pe cei care au probleme cu greutatea să slăbească, chiar dacă pentru asta ar trebui să se opereze, așa cum a făcut ea. Vedeta le dă curaj și susține că sănătatea este mai importantă decât o prăjitură. De când a topit kilogramele, ea poate purta absolut orice.

Aceasta a vorbit și despre problemele pe care le poți avea după o astfel de intervenție. 'Cinele cu prietenii și mesele în familie nu vor mai fi la fel. Dar trebuie să vă gândiți la sănătatea voastră, în primul rând. Merită să mănânci o prăjitură în plus sau e mai bine să arăți bine și să fii sănătos?', a declarat Raluca Bădulescu, pentru viva.ro. De altfel, vedeta a postat, în acest sens, un video pe rețelele de socializare, în care explică cum sănătatea este mai importantă decât o felie de tort.

Raluca Bădulescu pleacă în Dubai după Sărbători

De Crăciun vedeta va petrece cu familia, iar de Revelion încă nu a decis ce va face. Însă luna ianuarie sigur o va găsi în Dubai, la căldură.

'De Crăciun sunt cu familia, de Revelion încă nu știu, dar în ianuarie voi merge în Dubai la căldură și lux', a mai declarat Raluca Bădulescu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton