La 49 de ani, Raluca Bădulescu e pregătită să se mărite din nou, după divorțul de Florin Stamin. Vedeta vrea să îmbrace o rochie de mireasă tot de la Cătălin Botezatu: "Am o viziune, ceva cu pene multe, gen Moulin Rouge"

 Oana Pantazi
.

De aproape doi ani, Raluca Bădulescu este îndrăgostită și fericită alături de partenerul ei de viață, Rareș, așa că nu e exclus să o vedem cândva din nou în rochie de mireasă… evident, tot de la Cătălin Botezatu. Vedeta încă nu are planuri de căsătorie, însă știe exact, atunci când va veni momentul, cine îi va crea rochia de mireasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La 49 de ani, Raluca Bădulescu este cea mai bună versiune a ei și pare că întinerește pe zi ce trece. Vedeta Kanal D a slăbit enorm în ultimii ani, deși kilogramele în plus nu i-au răpit niciodată din șarm. Acum arată însă ca un fotomodel și este, cu siguranță, manechinul perfect pentru creațiile bunului ei prieten Cătălin Botezatu. Cum el este cel care i-a creat rochia de mireasă și la căsătoria cu Florin Stamin, de care, din păcate, s-a despărțit după 13 ani de mariaj, este de așteptat ca designerul să-i creeeze o rochie la fel de frumoasă și dacă ea și Rareș Grigore se vor decide să spună DA în fața lui Dumnezeu.

baduuubaduuu

Raluca Bădulescu vrea rochie de mireasă tot de la Cătălin Botezatu

Povestea de dragoste dintre Raluca și Rareș i-a surprins pe fanii vedetei, cu atât mai mult cu cât vedeta divorțase de puțin timp și mulți probabil că nu le-au dat șanse din cauza diferenței de vârstă de 20 de ani dintre ei. Dar iată-i împreună și azi, la aproape doi ani distanță, la fel de fericiți. Chiar dacă nu a vorbit despre nuntă, Raluca mărturisește că, dacă va fi cazul, nici nu se gândește să-i facă altcineva decât Cătălin Botezatu rochia de mireasă. Pe cei doi îl leagă o prietenie trainică, de altfel designerul fiind cel care i-a creat și prima rochie de mireasă.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu fiul ei și iubita acestuia: „Nu îmi cere sfaturi. Cuvântul soacră nu mă caracterizează…’. Ce spune vedeta despre adopție / EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu, apariție excentrică la „Bravo, ai stil!’. Peruca juratei a stârnit un val de reacții: „E prea mult’

„Cred că nu există zi de la Dumnezeu fără măcar să vorbim, ca să nu zic de faptul că ne vedem foarte des. De fiecare dată când am o dilemă vestimentară și Dumnezeu știe că am, tot timpul apelez la el și îl întreb. Îi mai trimit poze de pe acasă, cu ținutele, îți place, cum merge aia cu aia, ți se pare că merge aia cu aia, dar cum arată locația respectivă unde mergem, dacă se potrivește ținuta respectivă.

Cea mai excentrică ținută a fost rochia pe care am purtat-o atunci când am fost mireasă. O rochie cusută cu fir de aur la care s-a lucrat 2 luni de zile, mi-am dorit enorm rochia aia de aur, că eu așa îi spun: rochie de aur! Am purtat-o când am fost mireasă, ținând cont că nu m-am măritat la 20 de ani, ci la 40, nu am avut rochie albă, am avut o rochie de aur. A fost, Doamne, atât de frumoasă! Aș fi vrut să trăiesc toată viața în rochia aceea îmbrăcată. O am acasă și mă mai uit la ea din când în când, mă mai îmbrac cu ea, mai aștept ocazii să mai treacă ceva timp și să mai prind o ocazie din asta ceva măreț ca să pot să port rochia respectivă', a declarat Raluca Bădulescu pentru cancan.ro.

Cu toate acestea, Raluca s-a gândit deja la modelul viitoarei rochii de mireasă, ceea ce ne dă de gândit că o nouă căsătorie nu este chiar imposibilă.

„Îmi face regele meu alta! Doamne, am toate visele din lumea asta! Deci Botezatu dacă nu îmi face el toate visele de ținute din lumea asta nu le mai face nimeni. Nu, o să-mi fac altceva, cu siguranță! Am o viziune ceva cu pene multe, ceva gen Moulin Rouge, am eu un vis, știe el, Pisi al meu. Dacă se va întâmpla, nu știu, rochia să fie de la Botezatu, asta să ne dea Dumnezeu!', a mai spus Raluca pentru sursa citată.

Raluca Bădulescu, detalii despre relația cu Rareș: „Sunt și eu încăpățânată, dar puțin față de el'

Raluca Bădulescu și iubitul ei, Rareș Grigore, formează un cuplu de aproape un an. Idila dintre jurata de la „Bravo, ai stil!' și partenerul ei cu 20 de ani mai tânăr a început la scurt timp după ce vedeta a divorțat de Florin Stamin. În ciuda diferenței de vârstă, Raluca Bădulescu și Rareș Grigore se potrivesc perfect, dar asta nu înseamnă că totul e roz mereu în relația lor.

Vedeta de la „Bravo, ai stil!’, spune că iubitul ei este mai încăpățânat decât ea. Rareș Grigore are și o scuză și dă vina pe zodie, precizând că este Taur. „Eu sunt mic copil… Trebuie să mă ascund după un copac ca să pot să îi spun o idee. Sunt și eu puțin încăpățânată, dar puțin față de el‘, a mărturisit Raluca Bădulescu, într-o emisiune la Kanal D.

Vedeta a recunoscut și că ea este cea care cedează prima. „Cu mine n-ai cum… trebuie să cedezi’, a spus Rareș Grigore într-un interviu pentru Kanal D. „Cedez aparent, dar mă reîntorc’, a mărturisit și Raluca.

Nu în ultimul rând, Raluca Bădulescu își răsfață foarte mult iubitul, ceea ce lui i se pare firesc. „Și eu o răsfăț pe ea foarte mult, dar mi se pare normal să fiu eu mai răsfățat.’

Rareș Grigore și-ar dori ca iubita lui să fie mai puțin încăpățânată și să-l asculte mai mult atunci când vorbește. „Să fie mai puțin încăpățânată în unele momente. Dacă îi spun ceva ce nu îi convine, nici nu mă ascultă’, a spus acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton