Raluca Bădulescu, prima apariție alături de noul iubit. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

 Oana Pantazi
.

Raluca Bădulescu trăiește la maximum alături de Rareș Gabriel, noul ei iubit și, recent, vedeta Kanal D a postat primele imagini în social media alături de el. După cum se poate observa din fotografii, bărbatul alături de care Raluca și-a refăcut viața după cel de-al doilea divorț o face super fericită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La mai puțin de trei luni de la separarea de Florin Stamin, alături de care a fost 15 ani, Raluca Bădulescu a recunoscut că are un nou iubit și, mai mult nu s-a sfiit să declare că este foarte îndrăgostită de noul ei partener. Bărbatul care i-a furat inima Ralucăi se numește Rareș Gabriel Grigore, este medic și este ceva mai tânăr decât partenera lui. Cei doi formează un cuplu foarte reușit, iar asta s-a văzut și din imaginile postate recent de Raluca Bădulescu în social media.

raluca-badulescu-9-1024×1024-1raluca-badulescu-9-1024×1024-1

Raluca Bădulescu, prima apariție alături de noul iubit

Deși nu a ascuns faptul că iubește din nou și este iubită, până acum Raluca Bădulescu nu a postat imagini în social media cu noul iubită. Iată însă că, recent, vedeta și-a surprins fanii de pe Instagram cu niște filmulețe în care se distrează de minune alături de Rareș și gașca ei de prieteni.

La numai trei luni de la divorț, Raluca Bădulescu pare mai fericită ca niciodată în prezența noului iubit, care s-a integrat perfect în gașca veselă a vedetei. Raluca și Rareș, alături de Cătălin Botezatu și mai mulți prieteni s-au distrat de minune, recent, în Vama Veche, de unde vedeta a postat mai multe imagini, spre deliciul fanilor.

Citește și: Unde pleacă Raluca Bădulescu, după divorțul de Florin Stamin:'Merg în cluburi să dansez, dar mai mult la plajă, sincer'

Citește și: Ce relație are Raluca Bădulescu cu fiul ei, Alex:'Copilul ăsta e mai deștept decât mine. Eu îl ascult de multe ori'

Citește și: Cum și-a îndeplinit Florin Busuioc cel mai mare vis, la 16 ani:„Eram cel mai mic copil din Hunedoara. Mi-a venit ideea…’

Citește și: Theo Rose a postat prima imagine alături de noul ei iubit, Anghel Damian. Cum au apărut cei doi pe rețelele sociale

Zâmbitoare și relaxată, Raluca pare mai fericită ca niciodată în brațele lui Rareș, dovadă că a depășit cu bine divorțul de Florin Stamin, alături de care a fost mai bine de 10 ani și care, spune ea, îi va rămâne prieten pentru totdeauna.

E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită, declara vedeta pentru Wowbiz cu puțin timp în urmă. Iar cele mai recent imagini cu Raluca Bădulescu și noul iubit o confirmă din plin.

Raluca Bădulescu nu exclude o nouă căsătorie

Vedeta a fost căsătorită cu Vali Pungă, căruia i-a dăruit un fiu, pe Alex, iar mai apoi cu Florin Stamin, de care a divorțat curând și cu care a rămas în relații bune, la fel, de altfel, ca și cu primul soț. Deși a mărturisit că nu i-a fost ușor să ia această decizie, la trei luni de la divorț, vedeta are un nou iubit. Și, după cum afirmă, și Florin Stamin și-a refăcut viața.

„Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât demult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele’, a mai spus Raluca Bădulescu pentru Wowbiz.

Cu toate că a trecut prin două mariaje, vedeta Kanal D nu exclude posibilitatea de a se căsători din nou.

„Why not? Never say never!' (n.r. De ce nu? Niciodată să nu spui niciodată), a spus Raluca Bădulescu pentru playtech.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton