Raluca Bădulescu dezvăluie cum a reacționat fiul ei când a aflat că ea are cont pe Only Fans, la 50 de ani: "Suntem adulți cu toții! Nu e vorba de curaj foarte mare, ci..."

 Dumba Gabriela
.

La 50 de ani, Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe Only Fans, o platformă pe care utilizatorii postează fotografii „deocheate” și nu o interesează gura lumii. Mulți au criticat-o pentru decizia ei de a se expune atât de mult și i-au atras atenția că are un fiu care ar putea fi jenat de această situație. Raluca Bădulescu le-a explicat acestora cum a reacționat băiatul ei de 22 de ani când a aflat că mama lui are cont pe Only Fans.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

De când a slăbit foarte mult, Raluca Bădulescu adoră să facă fotografii, unele chiar provocatoare și a simțit că este momentul să le mute de pe Instagram pe Only Fans, așa încât să câștige și bani de pe urma pasiunii sale. Nu-i pasă câtuși de puțin de ce crede lumea și face doar ceea ce simte, așa cum și-a obișnuit fanii dintotdeauna.

40b42536-fefa-44bb-872f-76d437a5d4a240b42536-fefa-44bb-872f-76d437a5d4a2

Cum a reacționat fiul Ralucăi Bădulescu atunci când a aflat că mama lui are cont pe Only Fans

Raluca Bădulescu a vorbit pentru prima oară despre debutul său pe platforma pentru adulți OnlyFans și a subliniat că decizia de a-și deschide un cont pe OnlyFans nu a fost un act de mare curaj, ci a fost mai preocupată de ce tip de conținut va oferi fanilor săi.

„Nu e vorba de curaj foarte mare, ci o altă metodă creativă de a te exprima. Depinde foarte mult de contentul pe care îl postezi, știi? Fiecare are o altă metodă de exprimare, la fel ca pe Instagram sau alte rețele de socializare.

Depinde de ce vrei să exprimi. Este o altă latură a personalității mele, sunt lucruri care sunt ca o continuare firească a ținutelor pe care le purtam, în general, a discursului meu. Nu sunt chestii ieșite din comun. Fiecare om este liber să posteze pe orice fel de platformă orice fel de content vrea. Toți content-creatorii au un anumit specific', a dezvăluit Regina Regească, într-un interviu acordat fanatik.ro.

Raluca Bădulescu susține că fiul său nu ascultă gurile rele în ceea ce o privește pe mama sa.

„Evident că fiul meu e la fel de open-minded ca mine. Fiul meu are 22 de ani. Sinceră să fiu, nu văd legătura în niciun fel de context din partea nimănui, pentru că are 22 de ani. Aici nu vorbim, știi că am mai văzut discuția asta pe Instagram și am mai primit astfel de întrebări cărora nu le-am răspuns, că nu mă apuc acum eu să dau explicații pe rețelele de socializare. Suntem adulți cu toții', a mai spus Raluca Bădulescu.

Citește și: Unde pleacă Raluca Bădulescu, după divorțul de Florin Stamin: „Merg în cluburi să dansez, dar mai mult la plajă, sincer'

Citește și: Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu s-au certat și nu și-au mai vorbit timp de un an: „Din vina ei că este foarte căpoasă'

Ce fel de fotografii postează Raluca Bădulescu pe Only Fans

Când vine vorba despre conținutul contului său de pe Only Fans, Raluca Bădulescu a dezvăluit că nu postează ceea ce cred oamenii, adică fotografii în care apare goală sau în ipostaze destinate adulților. Raluca Bădulescu are o echipă întreagă de oameni care lucrează pentru a crea conținut.

„Contentul meu este un amestec de fashion, glam, sexy, mă rog. Oamenii sunt liberi să gândească ce vor ei, imaginația este liberă, tocmai de asta e bine că trăim în această lume, pentru că e vorba doar de imagine. Imaginația fiecăruia poate să meargă oriunde.

Lucrez cu o echipă super-profesionistă. Sunt stiliști, make-up artiști, fotografi. La fel ca toate lucrurile pe care le-am făcut până acum, mie îmi plac profesioniștii din fiecare domeniu, faptul că totul trebuie dus la un nivel. Nu ai cum să te apuci de unul singur și să îți faci poză cu telefonul', a mai spus Raluca Bădulescu.

Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme

Raluca Bădulescu a slăbit 70 de kilograme și este cu totul altă persoană, în ceea ce privește silueta. În timp ce unii sunt uimiți de felul în care arată acum și o admiră pentru putere, alții o critică și cred că fosta jurată Bravo, ai stil! este anorexică.

„57 în talie, este ceva «Dumnezeu», practic, la aproape 50 de ani să am dimensiunile astea, pentru care, știu, există discuții multe pe online, niște circuri infinite, care nu se mai sfârșesc, respectiv dacă sunt bolnavă, că sunt anorexică etc! Sunt bine, am energie, sunt „happy’, sunt plimbată, sunt distrată, sunt dusă, sunt adusă, sunt orice!

Adică nu știu ce are lumea pe online, de la o vreme asta este problema care îi macină «en-gros»! Dacă eram prea grasă, eram prea grasă. Acum dacă sunt prea slabă, sunt prea slabă. Nu știu cum să nimerim calea de mijloc!

În momentul în care o să mă mai îngraș, că poate o să mă mai îngraș, că doar nu o să rămân așa, nu știi niciodată. O să spună: «Aaa, păi ai făcut iarăși c@&ul mai mare!» Deci oricum am da-o, n-o să fie bine! Dacă eu vreau să fiu slabă. Este alegerea mea și oricum hate-ul ăsta eu nu îl înțeleg!’, a declarat Raluca Bădulescu, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton