Raluca Bădulescu recunoaște că abonamentul ei de pe OnlyFans are un preț mic: ”Nu sunt vreo ipocrită. Am zis să o fac și pe asta ca să nu am regrete în viață. Mă uit la ce face Madonna” / EXCLUSIV

.

Raluca Bădulescu a luat pe toată lumea prin surprindere când și-a făcut cont de OnlyFans. Vedeta a fost criticată de unii și susținută de apropiați, dar cel mai mult a contat că fiul ei i-a înțeles decizia. Într-un interviu pentru Viva.ro, fosta jurată de la 'Bravo, ai stil!' a dat mai multe detalii despre ipostazele în care apare pe celebra platformă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Raluca Bădulescu a vorbit, deschis, despre contul ei de pe celebra platformă pentru adulți OnlyFans. Vedeta a spus cât trebuie să plătească cei curioși să o vadă în ipostaze incendiare, dar și cum a reacționat fiul ei când a aflat despre acest nou job al mamei lui.

86766322_716405045430298_5251178671384821760_n86766322_716405045430298_5251178671384821760_n

Citește și: Ce superstiții are Raluca Bădulescu și de ce nu își serbează niciodată ziua de naștere: 'Nu port ceas și nici portofel. Mai am astea cu întorsul din drum, am superstiții de babă…'/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu, adevăratul motiv pentru care face OnlyFans: „Se potrivește stilului meu de viață. Trebuie văzute lucrurile puțin mai deschis!'/ Alex, fiul ei, o susține

Citește și: Andreea Răducan povestește cum tatăl ei i-a insuflat pasiunea pentru gimnastică: „A considerat educația prin sport una necesară și potrivită pentru copii. Mie mi-au atras atenția bârna și, mai apoi, o groapă cu bureți…” / EXCLUSIV

Citește și: Monica Pop a fost aspru criticată de mama ei în fața viitorului ei soț, chiar înainte de căsătorie: „Fii atent, că e rea de gură! Nu este o mare gospodină și o să stea mult la spital…”. Cum a reacționat Mircea Pop / EXCLUSIV

Raluca Bădulescu recunoaște că abonamentul ei de pe OnlyFans are un preț mic

Raluca Bădulescu are cont pe o platformă populară, dar și controversată. Vedeta a explicat de ce și-a făcut acest cont, care sunt provocările și cât costă abonamentul.

Am auzit că ai cont pe OnlyFans. Cum de ți-ai făcut acest cont?

Da, am cont pe Onlyfans, lucru care mă bucură. Urmăriți-mă pe această platformă pentru adulți, pentru că am un 'content' care mă caracterizează, care îmi place. Am un 'content' din zona fashion. Este un lucru pe care demult voiam să îl fac. E un lucru care mi se potrivește pentru că nu e în contradicție cu imaginea mea, cu lucrurile pe care le-am făcut până acum în viață. Mie îmi place viața.

Nu am făcut reclamă la detergent, adică nu-s vreo ipocrită care m-am apucat brusc ca, dintr-o gospodină perfectă, să mă trezesc pe Onlyfans. Practic, am zis să o fac și pe asta pentru că am zis să nu am regrete în viață. Și chiar îmi place să fac asta. Este o provocare din punct de vedere stilistic, dar nu numai.

Raluca Bădulescu: 'Cred că nici în lume nu sunt prețuri mari'

E scump abonamentul?

Este un preț mic. Cred că nici în lume nu sunt prețuri mari. Nici vedetele de la Hollywood care au conturi de OnlyFans, sportivi celebri… nu cred că au făcut nici ei abonamente scumpe. Fiecare se străduiește să aibă un conținut potrivit personalității sale.

Fiul tău cum a reacționat când a aflat că ți-ai făcut cont pe OnlyFans?

Excepțional. Face parte din generația aceasta… deschisă la minte. Cei care au 20 și ceva de ani, dar nu numai, au avut reacții pozitive. Nu doar el, în general toți cei care îmi sunt apropiați și multe persoane pe care le cunosc au avut reacții foarte bune când au aflat. Fiul meu are 22 ani. E bărbat. Ce reacție să aibă? Toată lumea a avut o reacție foarte bună.

Raluca Bădulescu: 'Am mulți abonați la contul meu'

Ai mulți abonați?

Am mulți abonați la contul meu și lucrul acesta mă obligă să fiu din ce în ce mai bună. Sunt o fire competitivă. Nu cu alții, cât cu mine. Sigur că urmăresc și ce fac alții. Am inspirație, în mod evident, ca orice om. Dar cine spune că nu se inspiră nu e corect, pentru că nu a inventat nimeni apa caldă. Mă uit ce face Madonna, dar și la alte vedete din străinătate sau de la noi.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton