Raluca Bădulescu, super sexy, cu sânii aproape în totalitate la vedere, la 49 de ani: "Apariție incendiară". Cum s-a afișat în mediul online

 Oana Pantazi
.

Raluca Bădulescu, apariție super sexy, cu sânii la vedere, la 49 de ani. Recent, jurata de la Bravo, ai stil! și-a bătut propriile recorduri din social media după ce a postat o fotografie în care apare într-o ținută ce lasă foarte puțin loc imaginației. Fanii au răsplătit-o cu aproape 10.000 de like-uri.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Supranumită de fani și Regina Regească, Raluca Bădulescu nu se dezminte și își pune admiratorii pe jar cu fiecare apariți eîn mediul online. De data asta, s-a afișat într-o rochiță de plajă neagră, cu sânii aproape complet la vedere, spre deliciul fanilor.

ral18ral18

Raluca Bădulescu, super sexy, cu sânii la vedere, la 49 de ani

În ultimii ani a reușit să slăbească peste 50 de kilograme și de atunci se menține cu succes, spre admirația fanilor. Desigur, există și unii care îi transmit cu fiecare ocazie că a slăbit prea mult și că o să aibă probleme de sănătate, dar Raluca este fericită că, la 49 de ani, este cea mai bună variantă a ei. Recent, jurata de la Bravo, ai stil! și-a lăsat fanii muți de uimire, chiar dacă sunt cu toții obișnuiți cu aparițiile ei excentrice.

Citește și: Raluca Bădulescu are un dressing demn de o vedetă de la Hollywood: „Prefer un obiect vestimentar foarte scump, decât o vacanță'/ INTERVIU

Citește și: Ce cadou i-a cerut Raluca Bădulescu iubitului ei, de Crăciun: „Merg și surprizele, dar mai bine să fim organizați. Eu îmi doresc…’

Raluca s-a pozat și s-a filmat într-o rochiță de plajă decoltată aproape complet în partea din față, cele două fâșii care se întâlneau după gât reușind cu greutate să-i acopere sânii voluptuoși. Chiar dacă scopul postării era un giveaway, nimeni nu a părut interesat de asta, ci de aspectul spectaculos al Ralucăi, care arată exact ca un model de podium.

„Superbă, divină; Apariție incendiară; Arăți mortal de bine, ești de vis!; Cea mai frumoasă femeie, te ador!; My Queen; Regino, ești bombă; Nici la 20 de ani nu arătam așa; Raluca, te iubesc, vreau sa fiu ca tine; Wow reginooo ești foarte mișto, nu te dai pe puștoaicele de 16 ani”, sunt doar câteva dintre cele peste 100 de comentarii apreciative ale fanilor.

Cum arăta Raluca Bădulescu la începutul carierei

De la primele apariții televizate și până în prezent, Raluca Bădulescu a trecut printr-o transformare uluitoare. Vedeta TV a slăbit zeci de kilograme, a recurs la câteva intervenții estetice, iar o evoluție majoră se poate remarca și la nivelul stilului vestimentar.

Excentrică și debordant de sinceră, Raluca Bădulescu are azi un fan club imens în mediul online. Puțini știu însă cum arăta Regina Regească la începutul carierei… care nu a fost în televiziune inițial. Absolventă a Facultății de Litere, din cadrul Universătiții Bucureșt înainte să devină parte din showbizul autohton, jurata de la „Bravo, ai stil!’ a predat limba română la un liceul din Capitală, timp de 3 luni. Ulterior, Raluca Bădulescu a lucrat 8 ani într-o companie petrolieră, la departamentul de import-export. Pasionată de modă era încă de atunci, astfel că, în 2016, a fost cooptată în proiectul „Bravo, ai stil!’, de la Kanal D.

Puțini își amintesc primele apariții televizate ale Ralucăi Bădulescu. Pe atunci, jurata de la „Bravo, ai stil!’ era la fel de evervescentă, însă cântărea peste 100 de kilograme și avea probleme de sănătate. Cu peste 10 ani în urmă, Raluca Bădulescu era blondă, purta ținute colorate, puternic accesorizate, iar aparițiile ei nu puteau fi trecute cu vederea la evenimentele mondene. În 2013, Raluca Bădulescu a luat decizia de a-și mișcora stomacul, iar în urma intervenției a slăbit peste 50 de kilograme.

„Înainte de a face această intervenție, aveam analizele dezastruase. Acum analizele mele sunt excepționale. Inițial, această operație am făcut-o strict din motive de sănătate, pentru că aveam aproape 40 de ani și ficatul era înecat în grăsime, toate organele erau înecate în grăsime. Chiar dacă mă simțeam bine așa, nu mă mai puteam ține după copil, nu mai puteam merge în vacanțe împreună. Interveneau probleme de sănătate foarte grave.

Eu în prima lună slăbisem 20 de kilograme, am pornit de la 121 de kilograme, acum am cam 57-58 constant (n.red. acum a ajuns la 50 de kg). Nu țin regim, însă mănânc de 20 de ori pe zi, o cantitate foarte mică de mâncare. Orice mănânc pentru că sunt foarte pofticioasă, uite de exemplu dacă vrei să mănânci paste, mănânci două furculițe, dacă vrei să mănânci pizza, mănânci o felie, nu o pizza. Mănânc și dulciuri, în general mănânc grătar, pentru că îmi place foarte mult. Aș vrea să trec la un meniu vegetarian pentru că îmi doresc, dar încă nu mi-a ieșit lucrul acesta. Pentru că ador animalele’, explica Raluca Bădulescu, cu ani în urmă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton