Raluca Bădulescu va purta o ținută de 12 kilograme, cu 2.000 de cristale Swarovski, în marea finală Bravo, ai stil!: „Am asortat o capă de 3 metri lungime"

 Radulescu Ruxandra
.

Raluca Bădulescu poartă o ținută de 12 kilograme, acoperită cu 2.000 de cristale Swarovski, în marea finală „Bravo, ai stil!”. Show-ul „Bravo, ai stil!” se apropie de final, iar publicul urmează să aibă o surpriză de proporții din partea juratei, Raluca Bădulescu. Vedeta pregătește o apariție spectaculoasă pentru ultima ediție a sezonului, ce constă într-o ținută unică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu poartă o ținută de 12 kilograme, acoperită cu 2.000 de cristale Swarovski, în marea finală „Bravo, ai stil!”. Marea finală „Bravo, ai stil!” se apropie, iar fanii emisiunii stau cu sufletul la gură, pentru a afla cine va fi desemnată cea mai stilată femeie și va pleca acasă cu premiul de 100.000 de lei. Ultima ediție a show-ului se anunță a fi una plină de surprize. Raluca Bădulescu a pregătit un moment de excepție. Vedeta își va face apariția într-o rochie ce cântărește nu mai puțin de 12 kilograme și este cusută cu 2.000 de cristale Swarovski. Iată ce a declarat jurata!

https___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2023_07_raluca-badulescu1https___www.gandul.ro_wp-content_uploads_2023_07_raluca-badulescu1

Raluca Bădulescu, ținută de 12 kilograme, cu 2.000 de cristale Swarovski, în marea finală „Bravo, ai stil!”

Marea finală „Bravo, ai stil!” va avea loc la data de 25 august, emisiunea fiind transmisă în direct. Raluca Bădulescu a pregătit o surpriză de proporții. Vedeta va face show într-o rochie absolut unică, ce cântărește 12 kilograme, acoperită în peste 2.000 de cristale Swarovski. Rochia va fi accesorizată cu o capă lungă de 3 metri, realizată din pene negre.

Citește și: Ce legătură neștiută există între Cătălin Botezatu și Raluca Bădulescu. Cei doi sunt rude: „Face parte din familia mea și la propriu, și la figurat’

Citește și:De ce Raluca Bădulescu nu zboară niciodată la business class: „Merg economy și de restul…'

Citește și: Mihai Albu este în doliu, după ce mama lui, Zinaia, a murit. Femeia avea 95 de ani: „Drum lin spre ceruri…'

Citește și: „Crimă cu premeditare. A fost antrenat de părinți și aruncat între oameni ca un terorist sinucigaș”. Cristian Tudor Popescu, reacție dură către Vlad Pascu, șoferul care a omorât doi tineri, în accidentul de la 2 Mai

Ținuta pe care o voi purta în marea finală Bravo, ai stil! de vineri a fost făcută de prietena mea Andreea, care are unul dintre cele mai cunoscute branduri de rochii de seară și de ocazie din România. Rochia pe care o voi purta are peste 2.000 de cristale, toate cusute manual, și cântărește aproape 12 kilograme. Este o rochie cu greutate. Am asortat la această rochie și o capă de 3 metri lungime, din pene negre. Rochia este montată pe un corset la care s-a cusut timp de o săptămână, piatră cu piatră. Toate pietrele sunt Swarovski, strălucesc divin', a declarat Raluca Bădulescu pentru UNICA.ro.

Nu pot estima valoarea ei, fiind o rochie realizată pe comandă, special pentru o ocazie de o asemenea magnitudine, precum marea finală ‘Bravo, ai stil!’', a mai declarat Raluca Bădulescu.

În ce relații este Raluca Bădulescu și tatăl ei, cunoscutul politician Doru Laurian Bădulescu

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară. Jurata de la Bravo ai stil este pasionată de fashion, iar ori de câte ori își face apariția, ne surprinde cu ținutele sale. Deși este cunoscută de multă lume și este extrem de sinceră atunci când vine vorba despre viața sa personală, Rauca Bădulescu nu a vorbit niciodată despre părinții săi. Invitată în emisiunea moderată de Alexandra Ungureanu, vedeta a povestit cum a descoperit muzica datorită părintelui său.

Ne întoarcem în timp, acum 40 de ani. Pe vremea aceea erau casetele video și casetofoanele. Mama este pasionată de operă. Opera nu s-a lipit de sufletul meu deloc. Tata este fan rock. De sufletul meu s-a lipit Queen. Ascultam în disperare rock, ăsta a fost primul meu contact cu muzica.  Tata nu ne lăsa să punem mâna la vinil, doar în prezența lui. Vinilurile sunt averea lui tata. Nu ne lăsa să punem de capul nostru singure, să îi zgâriem vinilul. Tata a adus în viața mea muzica, rockul este prima mea dragoste totuși.'a declarat Raluca Bădulescu, la Duet.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton