Ce spune Raluca Moianu despre un nou iubit, la cinci ani după moartea soțului: "Un gentleman educat..."

 Radulescu Ruxandra
.

Raluca Moianu este pregătită să iubească din nou, la cinci ani după moartea soțului. Îndrăgita prezentatoare TV, Raluca Moianu, a trecut printr-o foarte mare durere, când, în 2018 fostul ei soț și tatăl fiicei sale, a murit din cauza unei boli necruțătoare. Raluca Moianu și-a crescut fiica singură, iara acum este o adolescentă de 18 ani. Vedeta simte că se poate ocupa și de viața personală, așa că e deschisă unei relații amoroase și știe exact ce dorește de la bărbatul din viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca Moianu este pregătită să iubească din nou, la cinci ani după moartea soțului. Raluca Moianu, 53 de ani, rămâne una dintre prezentatoarele TV de care publicul își aduce aminte cu foarte mult drag. Vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și este fericită alături de fiica ei, Mara, în vârstă de 18 ani. Raluca Moianu a trecut printr-o mare dramă, în 2018, când soțul ei și tatăl fiicei sale a murit din cauza unei boli grave. După cinci ani, în care timpul a mai vindecat din rănile trecutului, Raluca Moianu este pregătită să-și refacă viață. Iată ce calități și-ar dori să aibă viitorul ei partener!

raluca_moianu_fiica_mea_m_a_intrebat_ce_inseamna_sexulraluca_moianu_fiica_mea_m_a_intrebat_ce_inseamna_sexul

Ce spune Raluca Moianu despre un nou iubit, la cinci ani după moartea soțului

Raluca Moianu a trecut printr-o durere profundă în urmă cu cinci ani, când soțul ei s-a stins din viață. Fosta prezentatoare se simte, în sfârșit, pregătită pentru o relație amoroasă și vrea ca viitorul partener să fie un bărbat educat, care să-i împărtășească pasiunea pentru teatru.

Citește și: Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța: „Am fost foarte…”

Citește și: Raluca Moianu, despre fostul soț, care a murit de cancer: „Durerea nu dispare, dar viața merge înainte, nu avem ce face. Ne avem una pe alta…” / EXCLUSIV

„Îmi doresc ca viitorul bărbat care o să fie lângă mine să fie un gentelmen, mai exact să fie un bărbat educat, să am ce să comunic cu el și să rezonăm. Eu sunt iubitoare de teatru, de spectacole de balet, deci se înțelege cam cum trebuie să fie bărbatul de lângă mine', a mai spus Raluca Moianu, pentru Click!

Ce crede fiica Ralucăi Moianu despre prezența unui nou bărbat în viața mamei sale

Raluca Moianu are o relație foarte bună cu fiica ei, Mara, care, în prezent se pregătește pentru facultate. Prezentatoarea a spus că fiica ei nu are nimic împotriva unui eventual partener și dimpotrivă o susține.

Mara mea are 18 ani acum, este o domnișoară în toată firea. Se pregătește să intre la facultate. Pot comunica orice cu ea și nu avem problemele. Probabil că orice viitor partener o să fie lângă mine, Mara o să fie de acord. Dar eu nu caut un bărbat în mod special, am spus doar că sunt deschisă spre a avea o relație și dacă Dumnezeu vrea asta eu nu o să mă opun', a mărturisit Raluca Moianu, în exclusivitate pentru Click!.

Raluca Moianu, despre fiica ei: „Nu vrea televiziune”

Focusul Ralucăi Moianu în viața personală rămâne fiica ei, Mara, de care este foarte mândră. Adolescenta vrea să devină magistrat și se pregătește serios pentru examenul de admitere la Facultatea de Drept.

„Mara vrea să aplice pentru facultatea de Drept, își dorește să devină magistrat, iar eu nu mă opun. Dacă ei asta îi place, asta să facă. Nu vrea televiziune, nu îmi moștenește această parte a mea. Dar eu sunt foarte încântată de alegerea de viitor pe care vrea să o facă', a adăugat Raluca Moianu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton