Raluca Moianu dezvăluie asemănarea neașteptată dintre ginerele său și regretatul ei soț, Marius Ancuța: „Tatal Marei cu siguranță s-ar fi bucurat...”

.

Ce spune Raluca Moianu despre ginerele său. Vestea că Mara, fiica Ralucăi Moianu, s-a căsătorit, la doar 19 ani, și urmează să devină și mamă în curând a luat pe toată lumea prin surprindere și, probabil, și pe Raluca Moianu, chiar dacă știa că fiica ei are o relație. Iată însă că recent a avut loc nunta, iar Mara și Virgil Boglea au anunțat și că vor deveni părinți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

La 55 de ani, Raluca Moianu a devenit soacră, iar la anul își va ține nepoțelul în brațe, deoarece fiica ei va deveni mamă de băiat. Mara este studentă la Drept, lucrează de la 18 ani, iar la 19 s-a căsătorit, așa că mama ei consideră că a fost îndeajuns de responsabilă pentru a lua acestă decizie importantă pentru viitorul ei. Mai mult, Raluca Moianu este încântată de alegerea pe care a făcut-o fiica ei.

282129377_5498305766867649_4599299012048530757_n282129377_5498305766867649_4599299012048530757_n

Ce spune Raluca Moianu despre ginerele său

Nici nu a apucat bine Raluca Moianu să se obișnuiască cu vestea că fiica ei se căsătorește, că a aflat și că va deveni bunică. Fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!” a recunoscut că nu aștepta să primească vestea unei sarcini atât de repede, înainte ca Mara să termine facultatea. Pe ginerele ei l-a cunoscut la începutul anului și a simțit imediat că cei doi tineri se iubesc mult.

„Mara împlineşte 20 de ani în ianuarie, e studentă în anul II la Facultatea de Drept şi de un an deja munceşte. Aşa cum a hotărât, la 18 ani, că vrea să se angajeze, în timpul studiilor, aşa a decis acum că şi-a găsit alesul și că vrea să se mărite. E hotărâtă, responsabilă şi, cu siguranţă, mult mai matură decât alţi tineri de aceeaşi vârstă', a spus Raluca Moianu pentru Click.ro.

Citește și: Cum a reacționat Teo, după ce a aflat că fiica Ralucăi Moianu este însărcinată la vârsta de 19 ani: „O să fie mamaie Raluca? E frumoasă, deșteaptă și tânără. Și să fii mamaie…’

Citește și: Ce diferență de vârstă este între fiica Ralucăi Moianu, Mara Ilinca Ancuța, și Virgil Boglea. Cei doi s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună

Cât despre ginerele său, vedeta recunoaște că îl place, cu atât mai mult cu cât, spune ea, e vizibil cât de mult o iubește pe Mara.

„Virgil este avocat, e în Baroul București din 2014. Mara e angajată la un notariat, ei doi nu lucrează împreună. Aşa s-au cunoscut, au vorbit la început despre carieră, dar, ca-n filmele romantice, s-au plăcut atât de tare că nu s-au mai despărţit şi, după câteva luni, au hotărât să se căsătorească. Îmi place că e manierat, mereu elegant, atent, dar cel mai mult îmi place că se vede că o iubeşte pe Mara mea'.

Ce asemănare există între ginerele Ralucăi Moianu și regretatul ei soț

Cum se spune că, în viață, nimic nu e întâmplător, încă de la prima lor întâlnire, avocatul Virgil Boglea i-a spus Marei că una dintre pasiunile sale este snookerul, sport pe care Marius Ancuța, soțul Ralucăi Moianu și tatăl Marei, îl comenta la Eurosport. Din păcate, acesta s-a stins din viață în urmă cu 6 ani, la doar 50 de ani, și nu a mai apucat să-și conducă fiica la altar.

„Tatal Marei cu siguranță s-ar fi bucurat să o însoțească, în această zi emoționantă, a cununiei, era prințesa lui… Poate că a zâmbit, de acolo, de sus… Crezi că e o întâmplare că Virgil e pasionat tot de snooker?

Că la prima lor întâlnire i-a spus că era admirator al comentariilor lui Mario, de la Eurosport? Cred că aşa a vrut Dumnezeu, ca ei doi să se întâlneascā şi să se îndrăgostească', a mai spus Raluca Moianu pentru sursa citată.

Raluca Moianu: „Sunt foarte entuziasmată, fiindcă sunt o bunică tânără şi o să îi pot ajuta”

Mara l-a cunoscut anul trecut pe Virgil Boglea, care e mai mare decât ea cu 13 ani, prin intermediul unor prieteni comuni. Tânăra este studentă la Drept, în timp ce soțul ei are deja o carieră de zece ani ca avocat. Raluca Moianu a mărturisit că nu o deranjează diferența de vârstă dintre cei doi, dar nu aștepta atât de repede vestea că va deveni bunică. Ba chiar a avut și o discuție pe marginea subiectului cu proaspeții căsătoriți.

„Eu mă așteptam, recunosc că mă așteptam, dar nu mă așteptam chiar așa repede. Atunci când mi l-a prezentat pe Virgil m-am gândit că e băiat serios așa și că aici o să fie o treabă foarte serioasă, dar nu m-am gândit că se întâmplă așa repede și oricum nu m-am gândit la povestea cu copilul că o să vină atât de repede. Mai ales că după ce a cerut-o eu le-am zis: „Eu nu am nimic împotrivă, vreau să fiți fericiți, eu mă bucur pentru voi, dar rugămintea mea e să nu faceți copil foarte repede, să termine și ea facultatea’. În capul meu era un șablon, era modelul ăla că trebuie să termini facultatea, să intri în Barou ori în Camera Notarilor și după aceea vin copiii. Ei nu! Fiica mea a hotărât altfel!’, a declarat Raluca Moianu în direct la PRO TV.

Acum însă, vedeta s-a obișnuit cu ideea și este foarte fericită că nepoțelul ei va avea o bunică tânără.

„Voi fi bunica unui băieţel. De-abia aştept să mă joc cu el, să-l dau în leagăn, să îi iau jucării, să-l plimb prin parc. Sunt foarte entuziasmată, fiindcă sunt o bunică tânără şi o să îi pot ajuta. Mă gândesc că o să mă pot bucura pe deplin de copiii lor, câţi vor dori ei să aibă, adică o să îi răsfăţ la maximum!', a mai spus ea pentru Click!

Foto: Facebook, Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton