Raluca Moianu, adevărul despre moartea soțului ei. Ce i-a mărturisit fiica ei, Mara: "Vrea să umple acel gol"

 Dumitrache Laura
.

Raluca Moianu a trecut prin momente dificile după ce soțul ei, Marius Ancuța s-a stins din viață. În urmă cu patru ani, Mario, așa cum îl numeau cei din familie, a murit din cauza cancerului. Raluca și Marius au o fiică împreună, Mara Ilinca. Fosta prezentatoare TV a făcut dezvăluiri emoționante despre moartea soțului, dar și cum a reacționat fiica ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca Moianu a avut o căsnicie frumoasă alături de Marius Ancuța. Atunci când are ocazia vorbește despre soțul ei, deoarece suferă și acum. Fostul comentar sportiv s-a stins din viață în luna iulie a anului 2018, în urma unei lupte crâncene cu o boală incurabilă. Raluca și fiica ei, Mara, au fost nevoite să învețe cum să trăiască fără Marius.

Marius AncutaMarius Ancuta

Fostul comentator de la EuroSport, specializat în snooker, avea 50 de ani. Marius se împăcase cu Raluca Moianu, după care au locuit împreună cu fiica lor într-o vilă din cartierul Pipera. Acesta deținea în București un club de biliard și snooker și era medic stomatolog.

Citește și: Cum se înțelege Raluca Moianu cu fiica ei, Mara:”Adolescența e o perioadă complicată, sunt un om răbdător”

Citește și: O mai ții minte pe Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!”? Cum arată și cu ce se ocupă acum

Citește și: Monica Gabor, geloasă pe Anna Lesko în timpul căsniciei cu Irinel Columbeanu.Ce i-a impus milionarului

Citește și: Cine este Arkanian de la Chefi fără limite.Are melodii cu Antonia, Alex Velea și Florin Salam

Raluca Moianu, despre moartea soțului ei, Marius Ancuța

În urmă cu patru ani, Raluca Moianu avea să treacă prin momente dificile. Soțul său, Marius Ancuța s-a stins din viață în 2018, în urma unei boli grave. Prezentă în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima tv, Raluca a vorbit despre fostul ei soț, de care a divorțat și s-a împăcat ulterior. Vedeta a mărturisit că soțul ei a murit la vila unde cei doi locuiau, și nu în Cluj-Napoca, așa cum s-a zvonit în presă. „El a murit acasă. Am citit că a murit prin Cluj', a spus Raluca Moianu.

De asemenea, fosta prezentatoarea tv este deranjată de faptul că atunci când se vorbește despre regretatul comentator sportiv, se menționează divorțul prin care au trecut cei doi. „Am făcut și alte lucruri în afară de divorț. Mă amuz uneori că dacă și acum mai scriu oamenii despre divorțul meu, după zece ani… ', a mai spus vedeta.

Ce i-a spus fiica ei, Mara, despre moartea tatălui lui

Raluca Moianu a spus că nu l-a visat niciodată pe Marius Ancuței de când a murit. De asemenea, vedeta tv a mărturisit că fiica ei i-a făcut o dezvăluire care a impresionat-o. Conform moderatoarei tv, Mara i-a spus că și-ar dori ca bărbatul cu care să se căsătorească să semene cu tatăl ei.

„Ea mi-a zis că băiatul pe care o să-l aleagă trebuie să semene cu taică-su. Vrea să umple acel gol. Fata mea e o fată foarte puternică. Mi-a spus că nu vrea să meargă la psiholog după ce el a murit. Mi-a zis așa… Tot ce am de vorbit, vorbesc cu tine, mama', a spus Raluca Moianu, relateaăz fanatik.ro.

Ce și-a dorit Marius Ancuța pentru fiica sa

Raluca Moianu și Marius Ancuța au divorțat în octombrie 2013, după 15 ani de căsnicie. Cei doi au fiică împreună, Mara Ilinca, care după divorț a rămas alături de prezentatoarea tv. În 2017, Raluca și Marius s-au împăcat, iar un an mai târziu, comentatorul sportiv a decedat. Fostul soț al vedetei și-a dorit ca fiica lui să facă handbal.

Mie îmi place foarte mult să fac handbal. Mă uitam de mică cu tata şi când m-am mutat la altă clasă, ni s-a schimbat profesorul de sport. Şi atunci ne-a întrebat dacă vrem să facem handbal şi am zis să încerc' povestea Maria în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton