”În mintea noastră și în viața noastră el e încă prezent...” De ce nu și-a refăcut Raluca Moianu viața sentimentală după moartea soțului și ce relație are cu fiica ei / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Fosta prezentatoare a emisiunii 'Iartă-mă' de la TVR are acum emoții. Fiica ei, Mara Ilinca, se pregătește de BAC, dar și pentru admiterea la facultate. Tânăra de 18 ani a dat medicina pentru drept, unde s-a decis să își încerce norocul. Într-un interviu pentru viva.ro, Raluca Moianu vorbește despre toate acestea și rostește cuvinte emoționante despre soțul ei care a pierdut lupta cu cancerul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Raluca Moianu a vorbit despre bărbatul ideal și a spus dacă și-a refăcut sau nu viața sentimentală după ce fostul ei soț, Marius Ancuța, a plecat dintre noi, la scurt timp după ce s-a îmbolnăvit de cancer.

164740_194002583948301_778306_n164740_194002583948301_778306_n

Citește și: Ce spune Raluca Moianu despre un nou iubit, la cinci ani după moartea soțului: „Un gentleman educat…”

Citește și: Raluca Moianu, despre fostul soț, care a murit de cancer: „Durerea nu dispare, dar viața merge înainte, nu avem ce face. Ne avem una pe alta…” / EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan are un obiect de mobilier identic celui avut și de celebra Coco Chanel: „Atât de îndrăgostită sunt de ea, încât, atunci când mi-am mobilat casa…” / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul dintre Ramona Păuleanu și Spitalul Filantropia. Jurnalista face noi acuzații, după nașterea prematură a gemenilor: „Mi se pare o monstruozitate să…' / EXCLUSIV

Raluca Moianu vorbește despre bărbatul ideal

Raluca Moianu este mândră de fiica ei, Ilinca Mara. Tânăra a împlinit 18 ani și se pregătește pentru BAC, dar și pentru admiterea la Facultatea de Drept. Care este relația dintre cele două și cum s-a consolidat legătura lor, după moartea lui Marius Ancuța, ne spune Raluca Moianu, într-un interviu, pentru viva.ro.

Și, ai emoții?

R.M: Ea are emoții, din felul în care se comportă. E mai tensionată un pic ca de obicei, dar eu zic că o să facă față. Eu sunt aici ca să o sprijin, indiferent de cum ar fi lucrurile, eu voi sta cu cu ea ca să o ajut.

Tu cum te simți?

R.M: Eu nu am atât de multe emoții, pentru că probabil că eu îmi spun că toate lucrurile în viață au o soluție. Eu nu mai privesc lucrurile acestea în tragic, ca pe vremuri, când spuneam: 'Doamne, trebuie să intru din prima, să nu îi supăr pe ai mei'. Nu am stresul ăsta. Îmi dau seama că nu e cazul să te stresezi. Da, trebuie să înveți, trebuie să fii serios, trebuie să construiești, Dar nu cu stres. Și atunci eu evit ca ea să mă vadă pe mine stresată, să adaug stres, la un stres inutil.

Raluca Moianu: 'Eu așa cred că trebuie să ne comportăm…'

I-ai spus și ei?

R.M: Da. I-am zis că sigur trebuie să învețe, dar nu e nicio tragedie. Și dacă nu iei un examen, nu este nicio tragedie. Trebuie să știi că poți oricând să o iei de la capăt și să iei acel examen. Eu nu cred că e așa o tragedie. Sunt convinsă că va trece cu bine de toate probele, pentru că învață, dar nu vreau să adaug stres, la o poveste de genul acesta.

Fiindcă eu așa cred că trebuie să ne comportăm cu copiii și să înțelegem că viața este făcută și din bune și din rele. Și că putem să transformăm lucrurile rele în lucruri bune, dacă le privim cu optimism, cu seriozitate. Și, e clar că un examen nu e un capăt de lume.

Și dacă ea se hotărăște să facă altceva? Eu să îmi fac probleme și să fiu stresată? Pentru ce? Orice ar alege eu o să sprijin.

Raluca Moianu: 'Ar fi foarte potrivită, dar…'

Tu mult timp ai cochetat cu televiziunea. Ea nu este tentată să intre în această lume?

R.M: Ar fi foarte potrivită, dar, deocamdată, nu. Și nici nu vreau să o împing. Dacă își va dori vreodată, da. A făcut Școala de Televiziune Junior. Era foarte bună la Știrile din Sport. E pasionată de sport. E foarte ancorată în lumea asta. Înțelege fenomenul și cred că ar putea foarte bine să facă față. Frumoasă e, dicție are, prezență scenică are, dar dacă ea vrea să fie magistrat, eu ce să fac?

Magistrat? Nu spunea că dă admiterea la medicină?

R.M: Pentru drept se pregătește. S-a hotărât să schimbe. Întâi am zis: 'Aoleu', apoi mi-am dat seama că reacția bună nu este aceasta. Reacția bună este: 'Eu sunt aici să te sprijin. Tu poți să faci ce vrei tu. Și dacă vrei să te sucești și dacă vrei să schimbi, eu o să sprijin această schimbare. Are tot timpul din lume…

Ce s-a schimbat de când a devenit ea majoră?

R.M: În momentul în care pierde ceva, vreun act, ceva, îi spun: 'Nu pot să mă mai duc eu, trebuie să te duci tu. Deci, trebuie să fi responsabilă'. Primul lucru pe care l-a pierdut a fost cardul. Și mi-a zis: 'mama, te duci la bancă?' Și zic, nu: 'L-ai pierdut, te duci, faci acolo declarație, semnezi și capeți altul. Dar va trebui să faci asta singură, eu nu mai pot semna în locul tău.'

Raluca Moianu merge foarte rar la evenimente mondene

Ești o prezență rară la evenimente. De ce? Te-am mai văzut anul trecut la Gala Elis și atunci erai pe podium

R.M: Da, vin rar, pentru că am foarte multă treabă, eu fac audio book-uri, trăiesc foarte mult închisă în studio lucrând. În rest, am o casă de ținut, am un copil de crescut. Mi-e greu să fiu chiar peste tot. Și atunci îmi aleg cu multă atenție evenimentele la care particip.

Ți-ai refăcut viața sentimentală?

R.M: Nu. Și m-a mai întrebat cineva cum trebuie să fie bărbatul care să mă cucerească. Trebuie să fie, în primul rând, un gentleman.

Deci e mai greu de găsit…

R.M: Da… Am fost căsătorită, am un copil mare. Nu arde nimic în viața mea. E foarte important dacă se întâmplă atunci să fie frumos și bine, dacă nu, nu e nicio problemă. Viața merge înainte.

Raluca Moianu: 'Totdeauna mă sfătuiesc cu ea'

Văd că ai niște cercei frumoși…

R.M: Sunt ai fiicei mele, dar să nu mă spui! Glumesc. Sunt ai ei, dar i-am luat cu voia ei. Totdeauna mă sfătuiesc cu ea. De fiecare dată când ies din casă, dacă pot, întreb: 'Cum arăt? Sunt bine?' Nu plec fără acordul ei, îmbrăcată într-un fel sau altul.

Dar, ea mai întreabă?

R.M: Mai întreabă și ea. Are încredere în mine. Suntem tovarășe, așa.

Practic, vă aveți una pe cealaltă?

R.M: Da. Și este o relație frumoasă, care s-a construit din păcate, dacă vrei, și așa, pentru că și-a pierdut tatăl. Și atunci, neavându-mă decât pe mine în preajmă, relația aceasta poate că s-a sudat mai tare. Sigur, poate că ne-am fi dorit ca el să fie cu noi și să fie… Să o vadă crescând, să fie prezent, mai ales acum. Au fost niște ani grei, dar ne avem una pe cealaltă și suntem, după cum spuneam, tovarășe.

Mai este prezent în discuțiile voastre?

R.M: Sigur. Întotdeauna. Cred că, știi cum e, durerea nu trece niciodată. Dar ea se estompează și rămâne partea frumoasă, bucuria de a vorbi despre un om, care a fost un om absolut special, o persoană remarcabilă. Ea trebuie să știe că tatăl ei era un om extraordinar! În mintea noastră și în viața noastră el e încă prezent.

Raluca Moianu, uimită că tinerii au auzit de emisiunea 'Iartă-mă'

Își mai amintesc oamenii pe stradă de emisiunea 'Iartă-mă', pe care ai prezentat-o la TVR?

R.M: Categoric. Eu sunt uimită de faptul că sunt oameni tineri care știu de emisiunea 'Iartă-mă'. Sigur, cei de o vârstă cu mine, poate un pic mai tineri poate e firesc să știe, dar oameni tineri.. Și atunci îmi dau seama că îi țineau bunicii sau părinții la televizor. Așa se face că știu. 'Iartă-mă' a fost un fenomen, la fel ca 'Surprize', la fel ca 'Din dragoste'. Au fost niște producții de succes ale televiziunii în România și fac parte din istoria televiziunii.

Noi am avut șansa aceasta de a avea un mentor extraordinar în persoana lui Valeriu Lazarov, un producător senzațional care ne-a învățat meserie și căruia îi vom rămâne recunoscători toată viața. Acolo unde e și se uită la noi, probabil că zice: 'Uite, am făcut niște oameni de televiziune așa cum trebuie'. Noi am fost o echipă. Fiecare în felul nostru ne-am construit o carieră, așa cum probabil ne-a modelat maestrul.

Dacă ar fi să revii, ce format crezi că ți s-ar potrivi?

R.M: Habar nu am. Sunt niște mode. Eu predau în zona aceasta de comunicare și sigur că la concursul de radio și televiziune, pe care îl țin la facultate, vorbesc despre formatele acestea și îmi dau seama că ar trebui să mi se potrivească foarte bine, ca să mă simt, într-adevăr, mulțumită. Fiindcă e greu, după asemenea succes, cum a fost 'Iartă-mă'. E foarte greu să caut un alt format. Dacă o fi, dacă nu, eu mă simt foarte bine în zona academică.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton