Raluca Pastramă a plecat în vacanță cu fiicele sale după ce s-a zvonit că s-a despărțit de soțul ei. Ibrahim nu apare în nicio poză și nu se mai urmăresc pe Instagram

 Dumitrache Laura
.

Raluca Pastramă a plecat într-o vacanță alături de fiicele sale. Vedeta a postat pe rețelele de socializare imagini cu micuțele sale, chiar cu putin timp înainte ca avionul să decoleze. Cu toate astea, internauții au observat că în poze nu apare soțul Ralucăi, Ibrahim.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă a divorțat de Pepe în urmă cu doi ani și s-a recăsătorit cu Ibrahim Ibru. Bruneta are două fiice din mariajul cu Pepe, si o fiică din actuala căsătorie cu soțul ei. În ultima perioadă s-a zvonit că Raluca Pastramă s-a despărtit de partenerul ei, dar vedeta a infirmat acest lucru.

ralucaraluca

Fosta soție a lui Pepe a plecat într-o vacanță de neuitat alături de fiicele sale și ale artistului. Nu se știe dacă și partenerul brunetei le-a însoțit în vacanță, deoarece acesta nu apare în imaginile cu Raluca Pastramă și fiicele sale.

Citește și:Raluca Pastramă, mesaj neașteptat după zvonurile despărțirii de soțul ei, Ibrahim: „Nu fi prost să ai încredere…”

Citește și:Pepe și Raluca Pastramă s-au întâlnit la festivitatea de final de an școlar a fiicei lor. Cum s-au comportat și ce poză și-au făcut: „Felicitări, iubirea mea'

Citește și:Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, a ajuns la spital. Ce a pățit după ce a divorțat de actor

Citește și:Povestea de viață cutremurătoare a Alinei, tânăra ucisă în Mangalia: „Tata mă dădea cu capul de pereți. Am făcut foamea mulți ani”/ A fost ajutată de un om de afaceri să-și termine studiile

Raluca Pastramă a plecat în vacanță cu fiicele sale, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de soțul ei

Raluca Pastramă se bucură de vară alături de fiicele sale. Fosta soție a lui Pepe a plecat într-o vacanță de neuitat alături de fiicele sale, iar pe rețelele de socializare a postat câteva imagini cu micuțele ei. Raluca Pastramă a încărcat o imagine în care apare alături de Rosa și Maria, chiar cu putin înainte ca avionul să decoleze de pe aeroport.

Bruneta este discretă cu viața sa personală, dar acum a împărtășit cu fanii din mediul online că petrece momente de neuitat alături de copiii ei. Cu toate astea, internauții au observat că în poze nu apare și soțul ei, Ibrahim. Ba mai mult, se pare că Raluca și sotul ei nu se mai urmăresc pe Instagram, iar în urmă cu câteva săptămâni s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit.

Cu toate astea, Raluca Pastramă a declarat că este împreună cu soțul ei și că nu ar exista probleme între ei doi. „Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă', a declarat Raluca Pastramă în urmă cu câteva săptămâni.

Raluca Pastramă a devenit mamă a treia oară

Raluca Pastramă s-a recăsătorit cu Ibrahim, iar la scurt timp după căsătorie, fosta soție a lui Pepe a devenit mamă pentru a treia oară. Vedeta mai are două fiice cu Pepe, Rosa și Maria, de care este extrem de mândră. Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat, pentru tot ce mi-ai luat și pentru tot ce mi-ai lăsat’, este mesajul pe care Raluca Pastramă l-a scris în mediul online.

După divorțul de artist, Raluca Pastramă l-a cunoscut pe Ibrahim, iar la scurt s-au căsătorit înainte cu două zile ca aceasta să nască. Raluca a devenit mamă a treia oară în același timp ce Pepe a devenit tatăl pentru a treia oară.Prezentatorul de la Antena 1 are un băiețel cu Yasmine Ody.

Raluca Pastramă și Pepe au fost căsătoriti vreme de 8 ani și au împreună două fetițe minunate. Cel care a dat vestea a fost artistul. „Dragilor, vreau să fac un anunţ extrem de important. Este trist, dar adevărat. Eu şi Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Mai exact, vom divorţa. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Am înţeles nişte lucruri şi eu şi ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puţin ne străduim să nu mai existe.Vom divorţa la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia', le-a spus acesta fanilor. 

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton