Raluca Pastramă este însărcinată. Ce sex are bebelușul: "Mi-a dovedit că mă iubește..."

 Raiciu Adriana
.

Este vestea momentului în showbiz! Raluca Pastramă este însărcinată. Fosta soție a lui Pepe urmează să devină mămică pentru a treia oară. Primele imagini cu burtica de gravidă au fost publicate pe rețelele de socializare. De asemenea, vedeta a spus și ce sex are bebelușul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă este însărcinată. Fosta soție a lui Pepe urmează să devină mămică pentru a treia oară. După divorțul de cântăreț, vedeta și-a găsit fericirea în brațele lui Ibrahim. Cei doi îndrăgostiți își țin relația departe de ochii curioșilor, însă de curând au făcut un anunț total neașteptat. Urmează să devină părinți!

raluca-pascu-1raluca-pascu-1

Vestea vine la doar două zile după ce Pepe a spus că așteaptă cel de-al treilea copil. Prima dată au apărut mai multe fotografii cu ea pe rețelele de socializare, în care se vedea burtica de gravidă, iar acum vedeta a confirmat faptul că urmează să devină mămică pentru a treia oară.

Citește și: Pepe, declarație surprinzătoare la 6 luni de la despărțirea de Raluca: „Nu mi-aș fi dorit să divorțez'

Citește și: Gemenele cuplului Valentina Pelinel – Cristi Borcea au împlinit 3 ani:'O imensă fericire'

Citește și: Medicii din Rusia i-au cerut lui Vladimir Putin, printr-o scrisoare, să oprească războiul cu Ucraina:„O mișcare politică inumană’

Raluca Pastramă este însărcinată

Raluca Pastramă este însărcinată și urmează să devină mamă pentru a treia oară. Pe rețelele de sociliazare, în urmă cu puțin timp, a apărut un videoclip în care apare și fosta soție a lui Pepe. În imagini se poate observa că vedeta are o burtică de gravidă, deși poartă o bluză mai largă.

La puțin timp după ce au apărut aceste imagini pe Internet, contactată de jurnaliști, Raluca Pastramă a confrimat faptul că este însărcinată. Astfel, vedeta urmează să aducă pe lume cel de-al treilea copil, informează Spynews.

De asemenea, fosta parteneră de viață a cântărețului a spus că urmează să aducă pe lume tot o fetiță. Din relația cu Pepe, Raluca are două fete: Maria, în vârstă de 8 ani, și Rosa, în vârstă de 5 ani.

'Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă', au fost cuvintele Ralucăi Pastramă, care nu a vrut, deocamdată, să intre în detalii, scrie Cancan.

Pepe va deveni tată a treia oară

Ei bine, se pare că și Pepe urmează să devină tătic pentru a treia oară. În urmă cu două zile, în timpul unui concert, cântărețul a spus că iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată cu primul lor copil. Se pare că iubita acestuia mai are mai puțin de două luni până când va aduce pe lume băiețelul.

„Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală, sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel’, a mărturisit Pepe, pe scenă.

sursă foto- Captură video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton