Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe că a înșelat-o cu Yasmine Ody, care i-a fost prietenă: „Toată familia lui știa de ea și că ei aveau o relație de dinaintea divorțului nostru..."

.

Raluca Pastramă susține că Yasmine Pascu (Ody), actuala soție a lui Pepe, i-a fost prietenă bună atunci când ea era căsătorită cu artistul. Ba chiar, atunci când Pepe pleca la cântări, Yasmine venea și dormea cu ea. Raluca Pastramă are convingerea că Pepe avea o legătură cu Yasmine încă de când era căsătorit cu ea. Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe că a înșelat-o cu Yasmine Ody, care i-a fost prietenă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Raluca mărturisește că mariajul ei cu artistul nu a fost unul fericit și că a avut multe de tras și multe lupte de dus, pentru că el voia o familie, dar nu se implica prea mult. Ea crede că părinții solistului nu a avut-o la inimă și nu a fost niciodată încântați de căsătoria lor de la început, deși nu înțelege de ce.

pepe 50pepe 50

Raluca Pastramă îl acuză pe Pepe că a înșelat-o cu Yasmine Ody, care i-a fost prietenă

Raluca Pastramă face acuzații grave și întoarce tunurile către Yasmine Pascu (Ody) care i-ar fi fost prietenă în timpul mariajului ei cu Pepe, cu care ar fi început la un moment dat, o legătură amoroasă.

„Fata aceea mie mi-a fost prietenă. Ea a fost prietenă cu noi ani de zile. Ea venea cu bărbatul ei la noi în casă, adică el se împrietenise cu bărbatul ei. Îl machia pe el. Ea a dormit cu mine în pat. Pepe pleca la cântări și ea dormea cu mine în pat. Ea a fost prietenă cu mine, și nu doar cu mine, cu toată familia lui. Toată familia lui știa de ea și că ei aveau o relație de dinainte. Ei aveau o relație de dinaintea divorțului nostru. El a mers la sigur, dar asta este o altă discuție”, a declarat Raluca Pastramă la Un show păcătos.

Citește și: Cum își crește Iuliana Tudor fiul adolescent: „Venirea lui a fost un dar pentru care am făcut foarte multe sacrificii de ordin medical. Un copil fără reguli nu poate deveni un major pe care te poți baza'

Citește și: Pepe susține că are filmări care dovedesc că Raluca Pastramă consumă substanțe interzise. Cum s-a apărat ea: „Nu m-am drogat în viața mea. Este o imagine pe care Ibrahim…'

Citește și: Diana Matei a rămas însărcinată cu tripleți, dar a fost nevoită să renunțe la sarcină: „Era foarte periculos și pentru copii din punct de vedere medical și pentru mine”

Citește și: Raluca Pastramă susține că n-a rămas cu nimic după divorțul de Pepe: „I-am cedat lui Pepe absolut tot, case, mașini, tot ce aveam noi. El nu mi-a donat mie grădinița, eu îi plătesc lui rate”

Citește și: Cleopatra Stratan recunoaște că, atunci când are probleme, prima oară își sună părinții: „Sunt situații când ajung într-un impas și ei sunt primii mei sfătuitori. Cumva mă ajută să…”/ EXCLUSIV

Raluca Pastramă susține că mama lui Pepe nu a iubit-o niciodată

Raluca Pastramă mărturisește că a luptat pentru mariajul cu Pepe, dar a renunțat când a văzut că din partea lui nu există niciun fel de implicare și părinții lui nu o au la suflet.

Nu s-a consumat repede, pe toată perioada asta de căsnicie pe care am avut-o noi, am tras, am luptat, am tras, am vrut, am încercat și am făcut tot posibilul să fie bine. Nu s-a putut, el nu voia această căsnicie, voia doar partea asta, să o aibă acolo. Implicare zero din orice punct de vedere. Încă de la început nu a mers această căsnicie. Familia lui a fost împotriva noastră, ne-a făcut foarte mult rău. Eu eram un copil foarte bun. Eu am fost un copil extraordinar, am fost un copil care și-a dorit cu adevărat o familie. Nu m-a iubit niciodată mama lui Pepe și nici nu s-a bucurat niciodată. Nu știu ce au avut împotriva mea, că eu nu pot să înțeleg”, a mai spus Raluca Pastramă.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton