Raluca Pastramă, mesaj neașteptat după zvonurile despărțirii de soțul ei, Ibrahim: "Nu fi prost să ai încredere..."

 Raiciu Adriana
.

Raluca Pastramă, mesaj neașteptat după zvonurile despărțirii. Raluca Pastramă și Ibrahim trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Cei doi s-au căsătorit în anul 2022, iar tot atunci au devenit părinții unei fetițe superbe. Totuși, în ultima perioadă, au tot existat zvonuri legate de un posibil divorț. Ce mesaj neașteptat a postat acum fosta soție a lui Pepe!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă și soțul ei Ibrahim par a fi un cuplu fericit, de aceea mulți au fost surprinși, când, în ultima perioadă, s-a spus că cei doi s-ar fi despărțit. Ulterior, fosta soție a lui Pepe a declarat că în orice relație există și neînțelegeri, însă nu s-a pus problema de divorț întrea ea și Ibrahim.

2022-11-24-14_42_39-raluca-pascu1.jpg-6006002022-11-24-14_42_39-raluca-pascu1.jpg-600600

Totuși, recent, pe contul său de socializare, acolo unde își ține urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Raluca Pastramă a postat un mesaj neașteptat.

Citește și: Pepe, mesaj emoționant pentru soția lui, Yasmine, de ziua ei: „Sunt cel mai norocos om din lume că te am și…'

Citește și: Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la soțul ei, după zvonul despărțirii. A postat imaginile pe Instagram

Citește și: Cum a devenit actor Codin Maticiuc:Eu eram în club beat și a doua zi eram pe un platoul de filmare… / EXCLUSIV

Citește și:„Nu știu dacă mă mai țin pe picioare. Mă rog să fie bine pentru fata mea’. Ultima dorință a Ronei Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar în stadiul patru

Raluca Pastramă, mesaj neașteptat după zvonurile despărțirii de soțul ei, Ibrahim

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă și-a găsit fericirea alături de Ibrahim. Cei doi s-au căsătorit în 2022, iar la doar câteva zile mai târziu, au devenit și părinții unei fetițe superbe.

Totuși, în ultima perioadă, au tot existat zvonuri legate de divorț, mai ales după ce fosta soție a lui Pepe a postat mai multe mesaje cu subînțeles, pe contul său de socializare. Chiar și recent, aceasta i-a pus pe gânduri pe internauți, după ce a postat un alt mesaj în care dă de înțeles că încrederea i-a fost trădată de o persoană.

„Fii suficient de bun ca să ierți pe cineva, dar nu fi prost să ai din nou încredere în el.', a fost mesajul pe care Raluca Pastramă l-a postat în mediul online.

Raluca Pastramă neagră zvonurile divorțului de Ibrahim

Însă, în urmă cu doar câteva săptămâni, când a fost întrebată dacă s-a pus problema de divorț între ea și Ibrahim, Raluca Pastramă a negat.

„Nu, nu este adevărat. În orice familie mai există și discuții, dar nu se pune problema de separare. Doamne, ce oameni! Ferească Dumnezeu! Oamenii ăștia nu au viață și ei, treabă și muncă', a declarat Raluca Pastramă în urmă cu câteva săptămâni.

S-a căsătorit în secret cu Ibrahim

Marele eveniment a avut loc în vara anului 2022, nașii de cununie fiind Gabriela Firea și Florentin Pandele. Evenimentul a fost organizat în mare secret, dar cea care i-a dat de gol pe cei doi soți a fost chiar fostul ministru al Familiei.

Tot atunci, Raluca Pastramă a adus pe lume cea de-a treia fetiță, pe care a ales să o numească Maryam.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! Maryam, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a devenit tată.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton