Raluca Pastramă, imagini rare alături de cele trei fiice ale sale. Cât de mult a crescut micuța Maryam!

 Raiciu Adriana
.

Raluca Pastramă, imagini rare alături de cele trei fiice ale sale. Raluca Pastramă se poate declara o femeie împlinită. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Ibrahim, și are trei fetițe superbe! Recent, aceasta a postat mai multe imagini de colecție alături de micuțe, iar fanii au putut observa cât de bine se înțeleg fetele între ele, dar și cât de mult a crezut mezina familiei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă și Pepe au decis să divorțeze în anul 2020, după 9 ani de căsnicie. Cei doi au două fetițe superbe împreună, pe Maria și pe Rosa Alexandra. La doar câteva luni de la separare, atât artistul, cât și fosta lui parteneră și-au refăcut viața. Astfel, în iunie 2022, Raluca s-a căsătorit a doua oară, cu Ibrahim, iar tot atunci a adus pe lume și cea de-a treia fetiță.

2022-11-24-14_42_39-raluca-pascu1.jpg-6006002022-11-24-14_42_39-raluca-pascu1.jpg-600600

Pe contul său de socializare, Raluca Pastramă își ține urmăritorii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. Recent, aceasta a postat mai multe imagini alături de cele trei fiice ale sale, în timp ce se distrau de minune într-un aventura parc.

Citește și: Ce cadou a primit Raluca Pastramă de la soțul ei, după zvonul despărțirii. A postat imaginile pe Instagram

Citește și: Raluca Pastramă și Ibrahim s-au fotografiat împreună, după zvonurile despărțirii. Ce imagine au postat pe Instagram

Citește și:Cătălin Botezatu comentează ținutele purtate de Principesa Margareta și Carmen Iohannis la încoronarea Regelui Charles. Ce greșeli de stil a făcut Prima Doamnă: „S-a îmbrăcat ca la…’

Citește și: Cum au fost surprinși împreună Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, după ce s-a zvonit că divorțează! S-au întâlnit în oraș și…

Raluca Pastramă, imagini de colecție alături de cele trei fiice ale sale

Anii au trecut foarte repede, iar Maria și Rosa sunt două domnișoare în toată regula. Cu vârstele de 8, respectiv 6 ani, ambele sunt adorabile și foarte educate. Ba chiar mai mult, cele două sunt „îndrăgostite” iremediabil de surioara lor mai mică, Maryam.

Cei care o urmăresc pe Raluca Pastramă sunt zilnic entuziasmați de fotografiile care le surprind pe cele trei surori în fel și fel de ipostaze, unele mai dulci ca altele. Recent, aceasta a fost alături de micuțe într-un parc, unde micuțele s-au putut distra de minune, mergând cu poneii sau alegând diferite activități specifice locului. În tot acest timp, mezina familiei era toată cu zâmbet și topea inima celor din jur, iar dovada stă și în numărul de aprecieri de pe rețelele sociale.

În doar câteva ore, Raluca Pastramă a strâns peste 1.300 de like-uri la postarea cu fiicele sale. De asemenea, la descrierea imaginilor, aceasta a scris: „Ale mele”.

S-a căsătorit în secret cu Ibrahim

Marele eveniment a avut loc în vara anului 2022, nașii de cununie fiind Gabriela Firea și Florentin Pandele. Evenimentul a fost organizat în mare secret, dar cea care i-a dat de gol pe cei doi soți a fost chiar ministrul Familiei.

Tot atunci, Raluca Pastramă a adus pe lume cea de-a treia fetiță, pe care a ales să o numească Maryam.

„Dumnezeu m-a binecuvântat oferindu-mi multe lucruri pentru care îi mulțumesc, dar tu, minunea mea, ești binecuvântarea cea mai mare! Maryam’, a scris soțul Ralucăi Pastramă pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce a devenit tată.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton