Raluca Podea a pierdut procesul de calomnie cu Brigitte Pastramă! De ce i-a cerut daune de 100.000 de euro

 Dumba Gabriela
.

Raluca Podea a pierdut procesul cu Raluca Pastramă, după doi ani de război în instanță. Fosta logodnică a lui Florin Pastramă a dat-o în judecată pe actuala soție a afaceristului și îi ceruse daune morale de 100.000 de euro pentru că aceasta a catalogat-o drept o „domnișoară de moravuri ușoare”. Ei bine, judecătorii au considerat că nu s-a întâmplat nimic grav și Raluca Podea a pierdut procesul și, implicit, suma cerută lui Brigitte Pastramă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce a fost dată în judecată de Raluca Podea, Brigitte Pastramă a procedat similar și a deschis proces împotriva acesteia. La rândul ei, bruneta a cerut suma de 100.000 de euro drept despăgubiri. Într-un interviu mai vechi, fosta parteneră a lui Florin Pastramă mărturisea că vrea să i se facă dreptate neaparat, întrucât fiul ei a avut mult de suferit.

111111

Raluca Podea a pierdut procesul de calomnie cu Brigitte Pastramă

După ce Raluca Podea a decis să își facă dreptate în instanță și i-a deschis proces brunetei, cerând daune morale în valoare de 100.000 de euro pentru că i-ar fi fost afectată imaginea, nici Brigitte Pastramă nu s-a lăsat mai prejos și a dat-o în judecată pe blondină, cerând și ea, daune morale, tot în valoare de 100.000 euro, pentru că ar fi fost ironizată.

În urmă cu aproximativ un an, judecătorii Tribunalului București au decis: „Compensează în tot creanţele reciproc”. Mai exact, Raluca Podea trebuia să primească suma de 10.000 lei, cu titlu de daune morale de la Brigitte Pastramă, și invers, bruneta trebuia să primească aceeași sumă de la blondină, tot cu titlu de daune morale, astfel magistrații au decis compensarea.

„Solutia pe scurt: Admite în parte cererea principală. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Respinge în rest cererea, ca nefondată. Admite în parte cererea reconvenţională. Obligă reclamanta-pârâtă la plata către pârâta-reclamantă a sumei de 10.000 lei, cu titlu de daune morale. Compensează în tot creanţele reciproc. Compensează cheltuielile de judecată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucureşti.”

Raluca Podea a contestat decizia judecătorilor, mergând către o instanță superioară. În urmă cu doar câteva zile, magistrații Curții de Apel București i-au respins apelul blondinei, ca nefondat. Însă, blondina mai are o șansă, poate contesta și această decizie în termen de 30 de zile de la pronunțare, potrivit spynews.ro.

„Respinge apelul, ca nefondat. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Curtea de Apel Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluției la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei instanței azi, 12 septembrie 2023.”

Citește și: Raluca Podea nu renunță la procesul cu Brigitte Pastramă:'Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit'

Citește și: Raluca Podea a dat-o iar în judecată pe Brigitte Pastramă.De la ce a pornit scandalul

Citește și: Cine este Mihaela Homa, concurentă Casa Iubirii, sezonul 2. Lucrează la un hotel

De la ce a pornit scandalul dintre Raluca Podea și Brigitte Pastramă

Raluca Podea și omul de afaceri Florin Pastramă au avut o relație, care s-a încheiat în anul 2019. Florin Pastramă a cunoscut-o, ulterior, pe Brigitte, la emisiunea „Ferma' de la Pro TV, s-a îndrăgostit de ea și a luat-o imediat de soție. Cei doi se află în prezent la Dubai, unde și-au achiziționat un imobil de lux și în care s-au mutat de curând.

Raluca Podea și Brigitte Sfăt au avut mai multe schimburi de replici în urma cărora s-au jignit și atacat reciproc, mărul discordiei fiind Florin Pastramă. Raluca Podea și Brigitte Sfăt au avut un schimb dur de replici în cadrul emisiunii lui Dan Capatos. Cea care a atacat-o în permanență pe Raluca a fost bruneta.

„M-a deranjat că mințea! Am primit mesajul ăla și am primit și un mesaj vocal. (…) „Îmi vreau banii, că, dacă nu, te distrug”. Asta este deja faptă penală. Mai am și mesajul vocal. (…) Să zică „Doamne ajută” și să-mi aprindă o lumânare că n-am fost la Poliție. M-ai hărțuit și să nu mai vorbești pe subiectul meu, femeie. Vii tu să te dai mare victimă, potolește-te că plângerea penală se poate pune cinci ani de acum încolo!, spunea Brigitte Sfăt.

Raluca Podea spunea că imaginea ei era una curată, înainte să fie atacată de Raluca Pastramă, așa că a decis să-și caute dreptatea în instanță.

Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul. Fiecare trebuie să plătească pentru ce face!’, spunea Raluca Podea anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton