Raluca Podea, probleme mari de sănătate, după ce a avut COVID-19: "Am niște amețeli groaznice, abia văd să merg"

 Oana Pantazi
.

Necazurile par să se țină lanț de Raluca Podea, care, după ce s-a infectat cu COVID-19, deși a ieșit din perioada de carantină, se simte în continuare rău. Tânăra face încă perfuzii în fiecare zi, dar starea ei de sănătate este în continuare proastă. Iată ce mărturisește!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Raluca Podea a dezvăluit recent că are mari probleme de sănătate după ce s-a infectat cu COVID-19. Fosta asistentă TV a povestit că, și la aproape trei săptămâni de când s-a îmbolnăvit, este într-o stare foarte proastă și are nevoie de perfuzii.

r2-5r2-5

Raluca Podea, probleme mari de sănătate, după COVID-19

Deși, spune ea, este o persoană cu o stare bună de sănătate și, până acum, nu a suferit de nimic grav, Raluca Podea se resimte după ce s-a infectat cu COVID-19. Mai mult, vedeta mărturisește că, deși a ieșit din perioada de carantină, este în continuare pozitivă și, mai mult, trebuie să facă perfuzii pentru a rezista.

Citește și: Cum arată Raluca Podea nemachiată. Fosta iubită a lui Florin Pastramă a avut curaj să apară așa în direct la TV

Citește și: Andreea Esca a izbucnit în lacrimi, la TV. Ce surpriză i-a pregătit Cătălin Măruță:'S-a hotărât să ne facă să…'

Citește și: Daniel Onoriu a anunțat, din nou, că divorțează. Pilotul a fost părăsit de soția sa:„O să-mi fac o iubită care să mă merite’

Citește și: Alina Sorescu, decizie surprinzătoare în plin divorț de Alexandru Ciucu:„Am fost puțin ocupată. Am simțit că e momentul să…’

Citește și: Bianca Comănici, după ce a apărut cu o burtică suspectă la plajă:'Puteți observa destul de clar că…'

Am niște amețeli groaznice, abia văd să merg! Îmi face perfuzii în fiecare zi. Am avut Covid, am ieșit din perioada de carantină, dar încă sunt pozitivă. Cam de două săptămâni și jumătate, trei, sunt într-o stare super nașpa.

Adică perioada de incubare a Covid-ului perioada Covid-ului, acum, după recuperare. La spital nu am ajuns, vine acasă ( n.red. medicul) și îmi face perfuzii în fiecare zi. Nu aș vrea să mă duc să stau prin spital. Fără vitamine și fără să pot să iau medicamente nu am putut să mă ridic din pat.

Trebuie să dorm, să stau în pat, să mă odihnesc… niște chestii ciudate. Eu nu sunt bolnavă, nu am boli… A fost foarte greu pentru mine din prisma faptului că am mari amețeli. Nu am direcție, mă iau valuri de amețeală. Am avut perioade în care nu am putut să conduc. Trebuia să plec în vacanță, trebuia să mergi să rezolv înscrierea copilului la școală, el trece în clasa a noua”, a declarat Raluca Podea, în exclusivitate, la Antena Stars.

Boala i-a dat planurile peste cap

Starea de sănătate actuală i-a încurcat programul complet Ralucăi Podea, care a trebuit să-și gestioneze treburile pe internet. Inclusiv pe fiul ei, David, l-a înscris la școală online. Deși a trecut printr-un divorț și este mamă singură, Raluca face orice pentru ca fiului ei, David, să nu-i lipsească nimic.

Din nefericire, Raluca Podea se confruntă acum și cu dureri de ureche și bănuiește că este vorba despre sechele post-Covid…

”Am făcut pe mail totul. M-am programat, vreau să merg să-mi fac niște controale la urechea internă. De o săptămână mă doare urechea și mă gândesc că poate Covid-ul mi-a afectat partea de ORL, a mai declarat Raluca Podea pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton