Raluca și Walter Zenga s-au reunit în Dubai, la serbarea fiului lor. Imagini emoționante la 3 ani de la divorț

 Dumba Gabriela
.

Raluca și Walter Zenga s-au reunit zilele trecute, la festivitatea de absolvire a fiului lor, Walter junior, care a terminat școala primară la Dubai American Academy. Familia Zenga s-a destrămat acum trei ani, când Raluca și-a dorit divorțul, după 14 ani alături de antrenorul Walter Zenga. Se pare că au rămas în relații bune, însă, mai ales că au doi copii împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Walter și Raluca Zenga au divorțat după 14 ani de mariaj și chiar dacă nu mai formează un cuplu, sunt în continuare părinți implicați în viața celor doi copii pe care îi au împreună. Recent, Raluca și Walter Zenga s-au reunit în Dubai, la festivitatea de absolvire a fiului lor, Walter junior.

54545454

Raluca și Walter Zenga, împreună la 3 ani de la divorț

Walter junior a terminat școala primară la Dubai American Academy, școală internațională privată, care urmează un curriculum american și oferă program de bacalaureat internațional.

Raluca, Walter și fiul lor apar într-o imagine publicată zilele trecute de Raluca Zenga, pe Instastory, iar fericirea se citește pe chipul lor. Walter junior a fost cel mai fericit în acea ipostază, flancat de părinții lui, iar zâmbetul i-a luminat chipul. Băiatul apare în multe videoclipuri și reclame alături de mama lui, influencer și vlogger, potrivit libertateapentrufemei.ro.

La rândul său, și Walter Zenga a postat pe Instagram un clip emoționant când fiul său urca pe scenă pentru a-și primi diploma de absolvent și un mesaj prin care îl felicita pe Walter junior și îl asigura de toată iubirea lui.

„Absolvirea lui Walter junior. Familie. Încă o pagină care completează cartea vieții tale. Urmează multe altele. Trăiește-le pe toate și fii tu însuți. Te iubesc, băiatul meu cel mare, Walter jr”, a scris antrenorul și a folosit patru emoticoane, câte unul pentru fiecare membru al familiei lor: el, Raluca, Walter jr și Samira.

Citește și: În ce au investit Cătălin Bordea și Nelu Cortea premiul de 30.000 de euro de la „America Express’: „Ne-au căutat oameni să ne sponsorizeze’

Citește și: Cum a fost susținută Laura Cosoi de soțul ei, Cosmin Curticăpean, în carieră: „Îmi dă această forță și această libertate’

Citește și: Vasi Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, a devenit tatăl unui băiețel. Gabriela Pavel, soția lui, a născut: „Ai adus o bucată de Rai în viața noastră'

Raluca Zenga a fost cea care și-a dorit divorțul de Walter Zenga

Raluca și Walter Zenga s-au căsătorit în anul 2005 și au împreună doi copii, o fetiță pe nume Samira, care în noiembrie va face 14 ani, și un băiețel de 11 ani, pe Walter Jr, mare pasionat de fotbal ca tatăl său.

După 17 ani de iubire și 14 de căsnicie cu Raluca, Walter Zenga a anunțat divorțul în octombrie 2020.

Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai!

Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!', a dezvăluit Walter Zenga, în mesajul postat pe instagram, care a fost șters la o zi după aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton