Raluka de la SuperStar România, detalii neștiute din copilărie: „Am crescut într-o familie modestă”

 Lăstun Ana Maria
.

Raluka de la SuperStar România a oferit detalii despre copilăria sa, despre cum a ajuns să aibă o carieră de succes și multe alte aspecte din viața sa. Sinceră, ca de obicei, Raluka a răspuns tuturor întrebărilor, fără să stea pe gânduri și ne-a amintit că din toamnă va face parte din juriul SuperStar România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Raluka de la SuperStar România este o femeie care, acum, are o carieră de succes, după ani buni de muncă. Dacă multe persoane ar fi crezul că faima juratei de la ProTV a venit peste noapte, ei bine, adevărul este altul. Raluka de la SuperStar România este din Deva și a început să cânte serios de la 10 ani.

Citește și: Raluka, Smiley, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații emisiunii SuperStar România de la PRO TV

Citește și: Ce sumă imensă ar fi cerut Raluka, pentru a participa la Survivor România

Citește și: Cine este Raluka. A câștigat sezonul 1 Asia Express, însă puțini oameni cunosc un detaliu despre ea

Citește și: Ce făcea Raluka înainte să fie celebră. A început să câștige singură bani de la 13 ani

„Cântam pe casa scării alături de câţiva copii, m-a auzit iubitul surorii mele şi i-a spus mamei mele că ştiu să cânt frumos – cred că mă ajuta şi acustica atunci – şi că ar trebui să mă dea la o şcoală de muzică. După aceea au urmat festivaluri, concursuri şi chiar concerte', a declarat Raluka de la SuperStar România, pentru OkMagazine.

raluka-superstar-romania-copilarie-1raluka-superstar-romania-copilarie-1

Raluka, jurat la SuperStar România, și-a început cariera la 12 ani: „Am cântat la o nuntă'

Chiar dacă a crescut într-un oraș mic, vedeta a muncit din greu pentru a ajunge la nivelul profesional la care este astăzi. Raluka de la SuperStar România recunoaște că a avut primul concert la 12 ani, la o nuntă. Ulterior, a ajuns în fața unui juriu la o emisiune concurs pe care nu a câștigat-o, ca mai apoi să marcheze colaborări importante în industria muzicală din România.

„Primul (n.r.- concert) a fost la 12 ani, am cântat la o nuntă. După ce am terminat şcoala, am venit la Bucureşti, am participat la o emisiune-concurs pe care nu am câştigat-o şi da, am fost în faţa unui juriu. Dar asta nu m-a demoralizat, din contră, m-a motivat. La scurtă vreme după asta, am început colaborarea cu DJ Sava. Restul poveştii îl ştiţi', a mai adăugat Raluka de la SuperStar România, pentru sursa citată anterior.

Raluka: „Am muncit din greu'

Mai mult decât atât, Raluka a mărturisit că nu toată cariera sa a fost frumoasă. A avut parte de multe momente grele, dar le-a depășit cu brio. Vedeta consideră că datorită lor a ajuns artistul complet de astăzi, chiar dacă s-a chinuit și, la un moment dat, a avut mari probleme financiare.

„Da, am avut şi momente bune şi momente mai puţin bune. Am crescut într-o familie modestă, am muncit din greu şi cred că asta m-a ajutat, deoarece sunt capabilă să mă descurc în orice situaţie. Nu este confortabil, dar trebuie să fii puternic şi răbdător. În timp, apar şi rezultatele, mai ales cele financiare', a precizat cântăreața, în încheiere.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton