Ramona Bădescu, apariție spectaculoasă în emisiunea lui Măruță. S-a transformat într-un personaj de basm

 Raiciu Adriana
.

Ramona Bădescu, apariție spectaculoasă în emisiunea lui Măruță. Ramona Bădescu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO Tv, și a surprins pe toată cu apariția sa. Vedeta a decis să se transforme într-un personaj din desene animate! Iată cum a decurs întrega scenă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pe plan profesional, Ramona Bădescu are o carieră vastă în televiziune. De mulți ani s-a stabilit în Italia, acolo unde și-a întemeiat o familie și se bucură de soțul și fiul ei, pentru că, de trei ani, este și mamă. Cu toate acestea, din când în când, vedeta mai vine și în România, pentru diverse proiecte profesionale sau pentru a-și vizita părinții.

badescu-ramonabadescu-ramona

Recent, aceasta a fost invitată la emisiunea moderată de Cătălin Măruță, unde, spre surprinderea tuturor, s-a transformat în Albă ca Zăpada. Iată cum a decurs întreagă scena!

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut: ‘Ne-am dorit atât de mult copil, încât…’

Citește și: Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani. Vedeta a apărut într-o rochie transparentă la un eveniment

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu primește cadouri scumpe de la Gabi Bădălău.Detaliul neașteptat despre relația celor doi

Citește și: Andi Moisescu și Olivia Steer, imagine rară împreună.Cum au fost surprinși, după 20 de căsnicie

Ramona Bădescu, apariție spectaculoasă în emisiunea lui Măruță

Magicianul Magitot, poreclit de Ramona Bădescu Mangitot' (mănânci tot), și-a serbat ziua de naștere în platoul lui Măruță. Acesta a avut parte de o surpriză pe cinste, cu personaje din desenele animate.

Ei bine, pentru că nu este pentru prima oară când actrița se intersectează cu îndrăgitul magician, a decis să îi facă o surpriză și ea. S-a costumat în Alba ca Zăpada și a mers direct la sărbătorit și i-a spus Ia-mă în brațe!', ca să rememoreze o scenă din binecunoscutul desene animat.

Vizibil emoționat, dar și extrem de fericit, magicianul nu a stat prea mult pe gânduri și a îmbrățișat-o pe Ramona Bădescu.

Ce tratament naturist folosește Ramona Bădescu pentru îngrijirea pielii

Ramona Bădescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși are 53 de ani, vedeta arată impecabil din toate punctele de vedere și recunoaște că se folosește de mici trucuri pentru a-și mențina trupul sănătos.

„Am mare grijă în ceea ce privește îngrijirea corporală și sunt de părere că mai bine să previi decât să repari, așa că le sfătuiesc pe tinere să se îngrijească cât pot de devreme și cât mai mult natural. Eu îmi cumpăr tratamente naturiste de la farmacie, din plafar din România, și alternez și cu creme bune, de calitate.

De exemplu, pentru decolteu, cu trecerea vremii și, mai ales, dormind noaptea în anumite poziții se mai creează acele pliuri, ca să nu le spun riduri. Așa că am decis să îmi îngrijesc decolteul făcând un amestec de uleiuri cu vitamina A uleioasă, vitamina E și ulei de migdale dulci, pe care îl aplic apoi pe piele și pe față. Și acum lucrez și vreau să creez ceva care să mă ajute să țin pielea întinsă în timpul nopții, la decolteu, dar  vă voi dezvălui la momentul respectiv despre ce este vorba.’, a mărturisit Ramona Bădescu.

sursă foto- Captură de ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton