Ramona Bădescu nu mai poate să facă încă un copil, deși își dorește: ”Este povestea de necrezut a vieții mele”

 Calin Maria Bianca
.

Ramona Bădescu nu mai poate să facă încă un copil, deși își dorește. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că actrița a devenit mamă destul de târziu, ba chiar atunci când nu mai spera deloc la acest lucru. Dumnezeu i-a oferit o minune, care i-a schimbat radical viața, astfel că acum se bucură de o familie frumoasă, fiul ei aducându-i zilnic zâmbetul pe buze. Totuși, Ramona Bădescu își mai dorește un copil, însă este conștientă că din punct de vedere biologic nu mai poate să devină mamă pentru a doua oară. Iată declarațiile pe care le-a făcut recent!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu este fără dar și poate o femeie împlinită și cu adevărat iubită de Dumnezeu! La vârsta de 49 de ani, când nu mai credea în minuni și în dorința de a deveni mamă, s-a produs o minune. A rămas însărcinată și l-a adus pe lume pe fiul ei, Ignazio. Îl consideră o minune, fiindcă nimeni nu-i mai garanta că poată să fie mamă. Totuși, deși știe că șansele sunt 0, actrița a mărturisit că își mai dorește un copil.

badescu-6badescu-6

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de pe Kanal D, Ramona Bădescu și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre rolul de mamă. Nu s-a sfiit să spună în fața tuturor că își dorește să devină din nou mamă și ca fiul ei să aibă o surioară sau un frățior. Deși a făcut publică această mare dorință, totodată a explicat că acest lucru nu mai este posibil din punct de vedere biologic, aducând și o serie de explicații.

Citește și: Cum arată Ramona Bădescu nemachiată, la 53 de ani.În ce ipostază a fost surprinsă, pe stradă

Citește și: Ramona Bădescu s-a vindecat de depresia postnatală cu un antrenor holistic:”Mi-am redobândit pozitivitatea”

Citește și: Frații Tate, la un pas să își piardă toată averea din România.DIICOT a pus sechestru pe vila lor, dar și pe mașinile de milioane de dolari

Citește și: Ce mănâncă zilnic Răzvan Popescu, după ce a slăbit 50 de kilograme:„Când mă uit în oglindă…'. Cum arată acum

Ramona Bădescu nu mai poate să facă încă un copil, deși își dorește

Ramona Bădescu radiază de fericire în jurul fiului său. Zi de zi micuțul face ceva nou cu care să o surprindă, uneori chiar până la lacrimi. S-a obișnuit cu rolul de mamă și ceea ce înseamnă acest lucru per total, și deși i-a fost greu, încă se gândește la a fi mamă pentru a doua oară. Totuși, este conștientă că oricât de mult își dorește acest lucru, nu se mai poate din punct de vedere biologic, așa că alege să-i mulțumească lui Dumneze pentru fiul pe care-l are.

Aș mai vrea (n.r. încă un copil). Dumnezeu îți dă o minune. A doua nu ți-o mai dă. Biologic, nu se mai poate. Și a fost, totuși, așa o minune pe ultima nu sută de metri. Zece metri în care s-a întâmplat, dar să știi că Ignazio (n.r. fiul ei) îmi umple timpul.', a spus Ramona Bădescu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Ramona Bădescu, despre rolul de mamă

Ramona Bădescu și-a intrat imediat în rolul de mamă și s-a acomodat ușor. Cu toate astea, a ajuns la concluzia că nu este deloc ușor să fii mamă, dar și că odată cu venirea pe lume a unui copil ai o serie de responsabilități foarte mari. De asemenea, a explicat că indiferent de vârstă, niciodată nu ai cum să fii pregătit pentru ceva ce nu ai mai trăit niciodată, cum este sentimentul de a fi mamă.

Fiecare zi îți creează o poveste. Te transformă. Devii altfel, crești, înveți. Povestea cea mai minunată și cea mai senzațională a vieții mele a fost faptul că Dumnezeu mi-a oferit un copil la 49 de ani. Nu mai credeam. Nu mai speram. Asta este povestea de necrezut a vieții mele și pentru care mulțumesc lui Dumnezeu. E uimitoare, e și dificilă.

A fi mamă înseamnă sacrificiu, iubire necondiționată, să înveți multe lucruri să le faci. Nu e ușor să fii mamă. Nici la 20. Nici la 40. Nici la 50. La nicio vârstă nu poți să zici sunt mamă și știu să fac lucrurile. Asta este o poveste în câteva cuvinte, dar cu un rezultat extraordinar și cu o minune extraordinară.', a declarat Ramona Bădescu, pentru WOWbiz.ro.

Ramona Bădescu: 'Mamele au cea mai grea meserie'

Ramona Bădescu consideră că meseria de mamă este una dintre cele mai grele. Atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, dacă nu ești suficient de puternic, poți fi la pâmânt într-o secundă. Deși s-a acomodat ușor, a recunoscut mereu că i-a fost greu. Astfel, fără a glumi, a explicat dacă vreodată ar fi în politică, ar acorda un salariu special mamelor, având la bază numeroase motive.

'Dacă aș ajunge vreodată în politică, mamelor le-aș da un salariu. Este cea mai grea meserie.(…) Mamele sunt femei, în primul rând, care trebuie să se gândească și la ele. Să se realizeze. Să se împlinească. Când vine un copil pe lume, aduce multă armonie.(…) Și la vârsta mea nu am experiență. Nu știu câteodată cum să fac. Ce să fac. Este greu. Ne-a ajutat Ignazio să ne unim (n.r. ea și soțul ei) și problemele și bucuriile.', a mai spus aceasta.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton