Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cali: "A fost o cucerire lentă. E un tată minunat"

 Radulescu Ruxandra
.

Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cali. Ramona Bădescu și-a contruit o carieră de succes, ca prezentatoarea TV, în Italia. Vedeta s-a stabilit în peninsulă acum mai mulți ani, iar de ceva timp are o relație cu un afacerist, pe nume Fabio Cali, alături de care a dat naștere unui băiețel. Chiar dacă primul mariaj al Ramonei Bădescu a sfârșit în divorț, la 54 de ani, este convinsă că, în sfârșit, și-a găsit partenerul potrivit în persoana lui Fabio Cali, așa că vedeta a anunțat că cei doi se vor căsători.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu este una dintre româncele care și-au construit o carieră de succes peste hotare. Vedeta s-a stabilit în urmă cu 33 de ani în Italia, care a devenit cea de-a doua casă. Ramona Bădescu s-a căsătorit prima dată în 1993, cu baronul italian Alessandro di Fornaro. Vedeta a divorțat șapte ani mai tîrziu, accuzându-l pe fostul partener că ar fi fost violent cu ea. În urmă cu trei ani, la 51 de ani, Ramona Bădescu a adus pe lume primul ei copil, cu bancherul Fabio Cali. Vedeta a oferit detalii despre relația lor și a anunțat că urmează să se și căsătorească.

ramona-badescu2-crop-1636062923ramona-badescu2-crop-1636062923

Ramona Bădescu se căsătorește cu Fabio Cali

Ramona Bădescu traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, la nivel personal. Prezentatoarea are un fiu în vârstă de trei ani, alături de bancherul Fabio Cali. Deși relația dintre frumoasa româncă și afacerist a evoluat treptat, ani mai târziu au ajuns să formeze un cuplu sudat care își fac planuri de căsătorie.

Nu credeam că o să fim unul în viața celuilalt. A fost o cucerire lentă, dar foarte determinată. M-a cucerit și continuă să mă cucerească în fiecare zi. Ne-am cunoscut la un eveniment și ne-am reîntâlnit întâmplător după două zile. Are un caracter puternic, e o persoană determinată, un Săgetător ca și mine și un tată minunat. Am discutat despre căsătorie, este în programul nostru.

Citește și: 'Mă gândeam să mă mărit fecioară. Îmi plăceau bărbații diabolici'. Ramona Bădescu a vorbit despre primul bărbat din viața ei

Citește și: Ramona Bădescu nu mai poate să facă încă un copil, deși își dorește:’Este povestea de necrezut a vieții mele’

Citește și:Ce împrumută Andreea Esca din garderoba fiicei sale, Alexia Eram, dar și invers: ‘Nu prea avem același stil…’

Citește și:Câte kilograme a slăbit DOC la Survivor 2023 și ce probleme a avut când s-a întors acasă: „E foarte ciudat. Mă dor…’

Am împlinit 33 de ani de când trăiesc în Italia, la Roma. Femeile sunt mult mai respectate în societatea italienească, decât în România. Bărbații încă mai deschid ușa la mașină, sunt mai atenți, mai gentili, mai curtenitori.', a mărturisit Ramona Bădescu pentru Unica.ro.

Ramona Bădescu are o relație specială cu fiul ei și al lui Fabio Cali

Marea bucurie a Ramonei Bădescu este fiul ei, Ignacio, care a venit pe lume, pe când vedeta avea 51 de ani. Prezentatoarea este fericită că a devenit mamă și consideră că băiatul ei este cea mai mare relizare.

„Ignacio e opera mea cea mai frumoasă, realizarea mea minunată, iubitul meu. E totul pentru mine. Are trei ani și e la grădiniță. Am scăpat trei zile de la Roma, mâine mă întorc, îl iau de la grădiniță și stăm toți îmbrățișați la sfârșit de săptămână. Ne pupăm, ne iubim și ne jucăm

Ignacio e un copil energic, care reușește să aducă zâmbetul pe fața celor ce îl cunosc. „E sânge sicilian și oltean, dar e foarte dragostos, plin de iubire. Eu suflet minunat pe care Dumnezeu mi l-a dat. Târziu, dar îi mulțumesc că mi l-a dat', mai spune vedeta.

Ce fel de bărbați preferă Ramona Bădescu

Ramona Bădescu a povestit, în urmă cu ceva vreme, ce preferințe are când vine vorba de bărbați. Prezentatoarea a mărturisit că nu fost atrasă de masculinitatea care emană forță și un caracter puternic.

‘Mereu mi-au plăcut bărbații care m-au făcut să râd. Nu am fost atrasă neapărat de frumusețea masculină. Mamei îi plăcea Alain Delon. Eu îl adoram pe Bellmondo. Îmi plăceau bărbații puternici, mai diabolici, care să știe să fie cu adevărat bărbați.’, a menționat vedeta, pentru Fanatik.
FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton