Ramona Bădescu va juca într-un film românesc filmat în Italia: "Este un alt vis al meu care s-a îndeplinit"

 Dumba Gabriela
.

Ramona Bădescu este foarte fericită că un mare vis al său este pe cale să se îndeplinească, acela de a juca într-un film românesc filmat în Italia, a doua ei casă. La 56 de ani, Ramona Bădescu se bucură de fiecare moment, mărturisind că munca și dedicarea sunt puncte foarte importante în cariera sa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu are viața pe care și-a dorit-o dintotdeauna, din toate punctele de vedere. Se bucură de succes din punct de vedere profesional, dar totodată și pe plan personal o duce foarte bine, mai ales de când a devenit mamă.

ramona-badescu-1ramona-badescu-1

Ramona Bădescu filmează la Roma pentru un film românesc

La finele anului trecut, Ramona Bădescu ne vorbea cu emoție despre revenirea pe scenă, după patru ani de pauză, timp în care s-a ocupat exclusiv de creșterea fiului ei.

„Sacrificiul, dorința câteodată, de a avea, îți dau acea putere de a merge înainte, îți dau puterea să îți dorești. Lipsa te face să visezi, să mai vrei ceva. Când ai totul, când ai totul ușor nu te face nici măcar să mulțumești că ai.

Sunt încântată că acum lucrez la Napoli și la Capri pentru un film românesc, e un alt vis al meu care s-a îndeplinit. Egregora comoara pierdută, un serial extraordinar de frumos, în care este vorba despre daci, romani, un serial istoric', a povestit Ramona Bădescu la Antena Stars.

„Tot timpul, în fiecare zi, încerc să mai și realizez ce visez. Visez cu ochii deschiși. Sunt Săgetatoare, am multe visuri și alerg să le îndeplinesc. Am învățat să fac mai puține visuri, dar mai concrete și mai importante. că asta înseamnă experiența vârstei', a adăugat actrița.

Ramona Bădescu și-a amintit de modul în care se făceau filmele la începutul carierei sale.

„Țin când eram mai tânără, la 20 de ani, când greșeam ceva, tăiau banda, o lipeau, vechile modalități, acum e totul atât de simplu cu inteligența artificială, atât fake, nimic real, nimic muncit, eu mulțumesc că m-am născut în societatea de ieri', a mai spus Ramona Bădescu.

Citește și: Ramona Bădescu a avut trei mari iubiri în viață: „Întotdeauna am iubit complet. Și întotdeauna am crezut că este ultima…’. Ce spune despre relația cu italianul Fabio Cali / EXCLUSIV

Ramona Bădescu s-a vindecat de depresia postnatală cu un antrenor holistic

În ciuda faptului că a fost mereu o femeie puternică, cu încredere în ea, Ramona Bădescu ajunsese să nu se mai simtă bine în pielea ei și vedea viața în negru după ce a născut. Actrița a povestit cum a reușit să se încarce emoțional și spiritual și să dobândească mai multă încredere în sine, prin ședințe în pădure, în aer liber și îmbrățișând copaci.

Ramona Bădescu a făcut câteva ședințe importante de cunoaștere a sinelui, controlare a emoțiilor și de descoperire a sinelui cu un antrenor holistic și mental coach, Vasile Păun, despre care spune că l-a întâlnit la momentul potrivit, atunci când avea nevoie să capete mai multă încredere în ea și să se curețe’ de diverse energii care nu erau benefice.

„După naștere și în timpul pandemiei am avut așa o depresie și o neîncredere în mine, pe care eu, ca o femeie foarte puternică și cu încredere în mine, nu știam cum o să o depășesc, neștiind cum. Și am aflat de la regizorul filmului Egregora, Andrei Chiriac, despre Vasile Păun.

Am lucrat cu el puțin în timpul filmărilor, pentru că trebuia să filmez în Bucegi, la temperaturi foarte joase, m-a antrenat. M-a ajutat astfel și am continuat să mai fac câteva ședințe cu Vasile, pe care l-am întâlnit la momentul potrivit', a afirmat Ramona Bădescu pentru Click!, la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton