Ramona Gabor a spus adevărul despre relația dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu: „Monica îl ajută cum poate și a educat-o și pe fiica ei să fie la fel, ținând cont de cum s-au terminat lucrurile" / După divorț, Irinel i-a luat Monicăi și copilul și cadourile

 Tudorache Simona
.

Ramona Gabor a dat detalii despre relația care există astăzi între Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Cei doi continuă să aibă o relație bună, chiar și după ani buni de la divorț. Ramona Gabor susține că sora ei îl ajută cum poate pe Irinel și și-a învățat și fiica să îi urmeze exemplul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a mărturisit că o să îl respecte întotdeauna pe omul de afaceri, pentru că este tatăl nepoatei ei, chiar dacă nu a avut niciodată relația pe care o are astăzi cu cumnații ei, pe care îi vede ca pe niște frați. Ramona Gabor este teribil de atașată și de surorile ei și de Irina Columbeanu, nepoata ei.

monica-gabor-76monica-gabor-76

Ramona Gabor a spus cum stau lucrurile între Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Ramona Gabor și-a deschis sufletul în fața lui Teo Trandafir și a povestit cum arată astăzi relația dintre Monica Gabor și Irinel, care de un an locuiește într-un azil, după o viață petrecută în lux.

„Din filmulețe pe care le-am văzut, pentru că eu nu l-am vizitat personal, nu mi s-a părut în cel mai fericit moment al vieții lui, vreodată, atunci toată lumea se așteaptă ca voi să săriți să-l ajutați', i-a spus Teo Trandafir Ramonei Gabor.

„Da, bineînțeles, eu fiind în altă țară nu prea urmăresc ce se întâmplă în presa românească.(…) Înțeleg această opinie publică și cred că sora mea, Monica, a dat dovadă că e o femeie extraordinară care în continuare îl ajută cum poate și care a educat-o și pe fiica ei să fie la fel și ținând cont de cum s-au terminat lucrurile.

Sunt foarte femei care, când divorțează, nu mai vorbesc cu acea persoană niciodată sau poate nu-și mai lasă copilul, se întâmplă des și din acest motiv cred că nimeni nu poate să o judece pe sora mea sau pe mine. Eu chiar nu simt că am avut vreo relație foarte apropiată, dar ca de la om la om, bineînțeles, orice aș putea face sunt acolo, sunt deschisă', a spus Ramona Gabor, în podcastul lui Teo Trandafir.

Citește și: Cum l-a cunoscut Catrinel Sandu pe Steve, fix când nu-și mai dorea niciun bărbat în viața ei, după divorț: „Așa am ajuns la el, prima dată. Eram o mamă singură, focusată pe job. Dacă-mi spunea cineva ce urma să se întâmple…”. Cât de mult o sprijină el și cum se înțelege cu fiicele ei / EXCLUSIV

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au scăpat de faliment, după ce judecătorii au respins cererea făcută de creditori, în cazul clinicii pe care o dețin. Ce a decis instanța

Citește și: Cum îl cresc Pepe și Yasmine Ody pe mezinul familiei: „Pe Pepe Junior îl va aștepta o educație pe care am testat-o de-a lungul timpului și care a dat randament”. Cum își fac timp pentru momente speciale în doi, în ciuda programului lor și al copiilor atât de încărcat / EXCLUSIV

Citește și: „Dacă ne despărțim, o facem pentru totdeauna, dacă rămânem împreună, va fi pentru totdeauna”. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au aniversat 5 ani de căsnicie

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit, după 1 an și 3 luni de căsnicie: 'Am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre. Din păcate…'

De ce s-a întâlnit Ramona Gabor cu Irinel Columbeanu

Ramona Gabor a recunoscut că nu l-a întâlnit pe Irinel de fiecare dată când a venit în România, dar a făcut asta acum pentru că a fost în țară și Irina, cu care ea a petrecut mai mult timp.

„Nu, de fapt, cred că niciodată. Acum ne-am văzut, pentru că este Irina aici. În schimb, eu nu am avut neapărat o legătură apropiată cu el. Este un om pe care îl respect și pe care îl voi respecta toată viața mea pentru că este tatăl Irinei, dar nu pot să zic că am avut niciodată o relație, n-am avut nici măcar o conversație așa. A avut o relație cu sora mea, dar nu cu noi, cum sunt eu acum foarte apropiată de ambii mei cumnați, ei sunt ca frații mei', a mai spus Ramona Gabor.

Irinel Columbeanu a obținut la Tribunal custodia Irinei Columbeanu

Irinel și Monica Columbeanu au divorțat cu scandal, iar în urma despărțirii milionarul i-a intentat proces pentru custodie exclusivă, pe care a și obținut-o.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au făcut publice motivele care au stat la baza hotărârii judecătoreşti prin care Irina i-a fost încredinţată lui Irinel Columbeanu în luna iunie 2011. Curtea judecătorească din Buftea a depunctat-o pe Monica deoarece nu s-a prezentat în sala de judecată, la procesul de săptămâna trecută, pentru a semna convenţia.„Neprezentarea la notar şi nesemnarea convenţiei denotă lipsă de responsabilitate părintească din partea pârâtei. Aceasta ştia că va lipsi din ţară pe o perioadă mai lungă, iar tatăl (Irinel Columbeanu) îşi manifestase disponibilitatea de a avea grijă de fetiţă”, se arată în documentul oficial cu decizia instanţei. Mai mult, Irinel i-a confiscat Monicăi și foarte multe bunuri de valoare, de sute de mii de euro, haine, bijuterii și accesorii făcute cadou de el.

Ulterior, Irinel a lăsat-o pe Irina Columbeanu să se mute la mama ei, în 2018.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton