Ramona Gabor e singură din nou. Ce se întâmplă în viața ei amoroasă: „Unde sunt toți bărbații buni?”

 Dumitrache Laura
.

Ramona Gabor e singură din nou. Ramona Gabor a părăsit România în urmă cu câțiva ani și s-a stabilit în Dubai, acolo unde trăiește o viață de lux. Cu toate astea, sora Monicăi Gabor este din nou singură. Recent, vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu are partener, dar și ce schimbări importante au avut loc în viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ramona Gabor e singură din nou. Ramona Gabor, în vârstă de 34 de ani are o viață de vis în Dubai, acolo unde are o linie de parfumuri. Dacă pe plan financiar lucrurie merg excelent, pe plan amoros, Ramona Gabor nu poate spune același lucru. Vedeta a dezvăluit că este singură și că își dorește să întâlnească un bărbat adevărat.

ramona gaborramona gabor

Ramona Gabor a decis să plece din România cu ani în urmă și a ales să se mute în Dubai, spre deosebire de sora sa, Monica, care s-a stabilit în America. Ramona Gabor o duce foarte bine din punct de vedere financiar și are propria afacere. Vedeta a dezvăluit că pe plan amoros este singură și nu a reușit să-și găsească sufletul pereche.

Citește și: Cum arată Ramona Gabor în costum de baie. Sora Monicăi Gabor, apariție sexy din vacanța exotică

Citește și:Gina Pistol a cântat la propria nuntă. Prezentatoarea TV a surprins toți invitații cu vocea ei: „Așa talent? Cine credea că…'

Citește și:Dinu Maxer, reacție după ce Deea, fosta soție, l-a descris ca fiind irascibil și violent verbal: „Nu regret că am divorțat. O să spun ceva care o să-mi aducă probabil câteva critici'

Citește și:Gina Pistol a uitat să arunce buchetul miresei, la nunta cu Smiley: „M-am luat cu distracția și…'

Ramona Gabor e singură din nou

Ramona Gabor locuiește în Dubai de mai mulți ani și se simte foarte bine. Vedeta are propria afacere, iar pe plan financiar o duce foarte bine. Sora Monicăi Gabor a fost întotdeauna discretă cu viața sa personală, dar recent le-a dezvăluit internauților că pe plan amoros nu o duce deloc bine.

Mai mult, Ramona Gabor a declarat că este singură din nou și nu și-a întâlnit sufletul pereche. Fanii acesteia au vrut să afle dacă există cineva în viața ei, iar răspunsul vedetei a fost unul surprinzător. Ramona Gabor recunoaște că este o fire pretențioasă și îi este dificil să găsească omul potrivit. „Nu ies cu nimeni în acest moment. Sunt singură pentru că sunt foarte pretențioasă, dar oricum… unde sunt toți bărbații buni? Nu am mai văzut un bărbat bun de ceva vreme bună', a spus Ramona Gabor pe rețelele de socializare.

Ramona Gabor are propria afacere în Dubai

Ramona Gabor are propria afacere în Dubai, acolo unde și-a deschis o linie de parfumuri. Un parfum din linia vedetei costă 150 de euro, iar vestea bună este că oricine vrea le poate testa pentru a-l alege pe cel potrivit.

'Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă.

Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro', povestea Ramona Gabor în urmă cu ceva timp.

Ramona Gabor, despre o eventuală întoarcere în România

Ramona Gabor a găsit succesul pe meleaguri străine și nu pare să aibă în plan o întoarcere în România. Sora Monicăi Gabor este activă pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de mii de internauți.

Într-un story, Ramona Gabor a fost întrebată dacă s-ar întoarce în România în viitorul apropiat, iar răspunsul acesteia a fost unul categoric. „NU„. Deși locuiesc pe două continente diferite, Monica și Ramona Gabor se întâlnesc și petrec timpul împreună.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton