Ramona Gabor, pentru prima oară la Bacău, de Crăciun, după 10 ani: "Uneori, călătoria înapoi este o îmbrățișare vindecătoare"

 Oana Pantazi
.

Deși o leagă și multe amintiri dureroase de România, pentru că ambii ei părinți s-au stins din viață, Ramona Gabor a venit pentru prima oară la Bacău de Crăciun, după 10 ani de absență, pentru a petrece sărbătorile alături de familie. Iată cum s-a distrat sora Monicăi în aceste zile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Gabor s-a stabilit în Dubai acum 12 ani și a dezvăluit că duce o viaţă foarte bună și fără griji în Emiratele Arabe Unite, unde are şi o afacere cu parfumuri. Sora Monicăi a dat însă pentru câteva zile căldura din Emirate pentru peisajul hibernal din Bacău, unde a venit să-și viziteze rudele, de Crăciun, după o absență de mai bine de 10 ani.

1-613776651-61377665

Ramona Gabor, pentru prima oară la Bacău, de Crăciun, după 10 ani

Cei care sunt la curent cu povestea vieții surorilor Gabor își amintesc fără doar și poate de momentul dramatic când mama acestora, Veronica Bulai, aflată într-un pelerinaj la mânăstirile din Gorj, a avut parte de un sfârșit dramatic după ce după ce a fost lovită de o bucată de stâncă de 7 kilograme ce s-a desprins și a căzut peste ea la ieșirea din Peștera Polovragi. Dramaticul accident avea loc în 2013, iar 7 ani mai târziu se stingea din viață și tatăl fetelor, Emil Gabor, din cauza unui infarct.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor s-au certat din cauza lui Gabi Bădălău: „Ramona l-a sunat’

Citește și: Ramona Gabor și-a serbat ziua de naștere cu mare fast, în Dubai. Sora Monicăi a împlinit 34 de ani

Atunci, din cauza pandemiei, nici Monica și nici Ramona nu au putut fi prezente la înmormântare, de toate ocupându-se sora lor mai mare, Alina, care locuiește la Săucești. Iată că au trebuit să treacă 10 ani până ce Ramona să ajungă în România de Crăciun, după cum le-a povestit fanilor ei din social media. Sora Monicăi a venit la rudele din Bacău și s-a bucurat nu doar de compania familiei, ci și de tradițiile de iarnă și de mâncare bună, de zăpada care a căzut din abundență și de colindători.

„După un deceniu în care am evitat ecourile Crăciunurilor dinaintea decesului mamei, anul acesta a marcat decizia de ultim moment de a mă reîntoarce acasă. În mijlocul chipurilor familiare ale rudelor și prietenilor din copilărie, am găsit căldura vechilor tradiții, creând noi amintiri care rezonează cu spiritul iubirii și al păcii. Uneori, călătoria înapoi este o îmbrățișare vindecătoare', a scris Ramona pe contul ei de socializare.

Cum se înțelege Ramona Gabor cu cele două surori

Sora cea mică a Monicăi Gabor, Ramona, a revenit la Bacău de sărbători, pentru a-și vedea familia. Ramona Gabor a declarat nu o dată că are o legătură foarte specială cu cele două surori ale ei, Monica și Alina, doar că preferă să păstreze acest lucru pentru ele. În timp ce Monica este cea mai cunoscută dintre surorile Gabor, Alina nu a dorit să trăiască în lumina reflectoarelor, ci a preferat o viață de familie, tihnită. Iată ce a declarat Ramona Gabor despre relația cu cele două surori mai mari, Monica și Alina!

„Eu cu familia mea mă văd foarte des, doar că nu e pe rețelele sociale. Încercăm să ne vedem foarte des, mă vizitează ei în Dubai sau ne întâlnim în Europa, America. Întotdeauna încercăm să ne facem timp pentru familie, iar revederea e foarte dulce. Eu am două surori, cea mai mare e cu 7 ani mai mare, Alina. Mă înțeleg foarte bine cu ea, nu ne-am certat niciodată în toată viața asta.

Este cea care mereu ne dă sfaturi, ne protejează, are grijă de noi și o iubim foarte mult, pentru că e sora aceea care e cea mai înțeleaptă dintre noi. Cu Monica am o relație la fel de specială, noi suntem mai apropiate de vârstă și de aceea ne e și ma ușor să ne vedem. Ne întâlnim peste tot, călătorim ș-i vorbim în fiecare zi, cam cel puțin o oră pe zi', a mărturisit Ramona Gabor, la WOWnews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton