Ramona Gabor s-a întors de urgență în România. Cu ce probleme se confruntă tatăl vedetei

 Pirvu Cristina
.

Ramona Gabor a ajuns de urgență în România. Vedeta nici nu a pășit bine pe pământ românesc și deja se confruntă cu câteva probleme de care nu reușește să scape de ani buni. Și ea și Monica, sora ei, se gândesc mereu la tatăl lor. 

Sinceră ca de obicei, Ramona Gabor a făcut declarații despre tatăl ei. Se pare că și ea și Monica sunt foarte dezamăgite de părintele lor, vor să facă mai mult pentru el, să îl vadă fericit și sănătos.

Ea spune că acesta nu are deloc grijă de sănătatea lui.

„Din păcate, el nu face foarte bine, pentru că nu s-a dezis de obiceiurile lui vechi (n.r. problemele cu băutura). Sunt foarte dezamăgită, pentru că nu are grijă de sănătatea lui. Mi-aș dori ca eu și surorile mele să facem mai mult pentru el, dar nu vedem o dorință a lui de a se schimba.

Se complace în situația în care este, îi place anturajul în care este, nu are grijă de sănătatea lui. Mă doare sufletul, pentru că nu e o persoană pe care mă pot baza. El este un tată care ne iubește foarte mult, e o plăcere când îl văd, când îl aud că ne spune 'fetele lui tata, vă iubesc', dar nu face nimic pentru el”, a explicat Ramona Gabor, pentru Click!

Ramona Gabor a vorbit despre căsătorie și copil

Toată lumea se întreabă ce se întâmplă cu vedeta, mai ales de când aceasta a părăsit România pentru un trai mai bun în Emiratele Unite Arabe. Ramona Gabor s-a stabilit în Dubai, însă recent s-a mutat în America, acolo unde și sora ei, Monica Gabor, locuiește împreună cu iubitul ei, Mr. Pink.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton