Ramona Gabor și-a serbat ziua de naștere cu mare fast, în Dubai. Sora Monicăi a împlinit 34 de ani

 Calin Maria Bianca
.

Ramona Gabor și-a serbat ziua de naștere cu mare fast, în Dubai. Pe data de 16 ianuarie, sora Monicăi Gabor a împlinit 34 de ani. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, sărbătorita nu a lăsat ziua ei de naștere să treacă oricum peste ea, astfel că a organizat o petrecere fastuoasă. Nu, nu oriunde, ci la unul dintre cele mai de lux restaurante din Emirate. Iată ce cadouri a primit de la cei dragi, dar și ce ținută a ales să poarte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Gabor a fost sărbătorita zilei ieri, astfel că aseară a petrecut alături de toți cei dragi. Bineînțeles, alături de ea a fost și sora ei, Monica Gabor. Nu au ezitat și s-au fotografiat, postând pe rețelele de socializare o serie de poze senzaționale. Privirile însă s-au îndreptat către ținuta sexy purtată de către Ramona Gabor.

whatsapp-image-2023-01-17-at-16.22.20-1whatsapp-image-2023-01-17-at-16.22.20-1

Ramona Gabor a atras toate privirile cu rochia neagră și decoltată pe care a purtat-o. Nu doar pozele din mediul online au făcut furori, ci și toți cei care au fost invitați la ziua ei au complimentat-o. Ce-i drept, radia de fericire, iar modelul ținutei o prindea foarte bine și îi punea în evidență formele. Totuși, revenind la petrecerea fastuoasă organizată, alături de sărbătorita zilei a fost și Natalia Oneț, Miss World România 2015.

Citește și: Ramona Gabor, experiență inedită în Bali. Vedeta se află în vacanță:„E prima oară'

Citește și: Ramona Gabor și-a făcut o nouă intervenție estetică. Ce i-a cerut medicului înainte de procedură:„Scopul meu este să…'

Citește și: De ce a mers Georgiana Lobonț în Maldive cu soțul ei, deși divorțează:”Au vrut să se distreze pentru…”. Cei doi încă poartă verighetele / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată soacra Shakirei.Mama lui Pique a fost și ea menționată în noua piesă a cântăreței

Ramona Gabor și-a serbat ziua de naștere cu mare fast, în Dubai. Sora Monicăi a împlinit 34 de ani

Ramona Gabor a fost în centrul atenției la petrecerea organizată de ziua ei de naștere, așa cum era de așteptat. Încă de la primele ore ale dimineții, toți cei dragi i-au înseninat ziua cu câte o urare frumoasă și un mesaj spcial. Asta nu este tot, fiindcă și-au făcut apariția și numeroase cadouri. Printre acestea, sărbătorita zilei le-a arătat fanilor numeroase bucehete de flori, unul mai frumos și mai special ca altul. În timp ce la multe dintre ele a menționat persoana de la care l-a primit, când a venit vorba de un cadou de la o persoană misterioasă, a avut grijă să ascundă numele.

Ce urare specială i-a făcut Monica Gabor surorii sale

Monica Gabor a fost lângă sora ei la împlinirea vârstei de 34 de ani. Bineînțeles, după cum se poate vedea cu ochiul liber, vârsta este doar un număr pentru Ramona Gabor. Cu toate astea însă, fosta lui Irinel Columbeanu a avut grijă să o emoționeze chiar de ziua ei de naștere, așa că i-a scris o urare cu adevărat superbă despre relația dintre ele.

La mulți ani, prietena mea din copilărie, tovarășa mea de nebunii, confidenta mea. Îți mulțumesc că mă suporți acum și mereu. Ești cea mai bună surioară din lume și îți doresc să obții tot ceea ce îți dorești. Sunt mândră să vorbesc despre sora mea realizată, de succes, și despre legătura noastră specială. te iubesc surioară mică și iubită', este mesajul emoționant al Monicăi.

Ramona Gabor, viață pe lux și opulență în Dubai

Ce-i drept, Ramona Gabor nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei privată din Dubai, unde s-a stabilit în urmă cu 12 ani. Cu toate astea, este destul de activă pe rețelele de socializare, unde nu ezită și le arată fanilor cât de bine o duce. Mai mult decât atât, deseori a avut apariții de milioane de euro. Avion privat, limuzine, genți care costă între 7.000 și 50.000 de euro, bolizi de lux, vacanțe exclusiviste, cazări în hoteluri opulente și haine de mii de euro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton