Ramona Olaru, avertisment pentru noua iubită a lui Cătălin Cazacu: ”Eu am reușit să scap. Am zis că nu o să spun dar...”

 Calin Maria Bianca
.

Ramona Olaru, avertisment pentru noua iubită a lui Cătălin Cazacu. Toată lumea știe faptul că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu mai formează o relație. Ce-i drept, despărțirile erau destul de dese la ei, deși se iubeau de mai mult timp și aveau numeroase planuri împreună, însă se pare că aceasta este definitivă. După ce s-au separat, la scurt timp, Cătălin Cazacu a fost surprins în brațele altei femei, ceea ce dă de înțeles că și-a refăcut viața, însă și asistenta TV a făcut același lucru. Recent, fără a ezita, îndrăgita asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani i-a trimis un avertisment iubitei lui Cătălin Cazacu, într-o notă amuzantă și ironică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formau unul dintre cupluri iubite și îndrăgite din showbiz-ul românesc, astfel că vestea despărțirii defintive a surprins pe multă lume, mai ales pe fanii lor din mediul online și toți cei care-i urmăresc și îndrăgesc. Cei doi s-au separat de mai multe ori, însă dragostea i-a adus unul în brațele altuia tot de atâtea ori.

catalin-cazacu-ramona-olarucatalin-cazacu-ramona-olaru

Oricât de mult își doresc fanii să-i vadă din nou împreună și să își ducă planurile de viitor despre care au vorbit public la bun sfârșit, acțiunile lor demonstrează că despărțirea este una definitivă și nu mai este cale de împăcare. Ca de fiecare dată, ambii au fost destul de discreți, așa că nu au vorbit despre motivele despărțirii prea mult și nici despre ceea ce s-a întâmplat între ei.

Citește și: Cătălin Cazacu are o nouă iubită, după despărțirea de Ramona Olaru. Cine este și cum arată tânăra

Citește și: Ramona Olaru are un nou iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o după despărțirea de Cătălin Cazacu

Citește și: Ada Dumitru are probleme hormonale din cauza condițiilor de la Survivor 2023: „Nu ni s-au dat pastile…”

Citește și: Cine este Iris de la Bravo, ai stil!, sezonul 8. I-a recunoscut lui Maurice Munteanu că se simte atrasă de el

Ramona Olaru, avertisment pentru noua iubită a lui Cătălin Cazacu

După despărțire, atât Cătălin Cazacu, cât și Ramona Olaru și-au refăcut viața amoroasă. Ea a psostat numeroase buchete de fori pe conturile de socializare și totodată și o imagine în care apare o poză cu mâna ei și cea a unui bărbat. De asemenea, și el a fost surprins în compania unei alte femei în diferite locații, în timp ce se distrau împreună. Cu toate astea, deși susține că este foarte fericită și împlinită, a ținut să-i transmită un avertisment actualei fostului ei iubit.

Fără a ezita, chiar în direct la Neatza cu Răzvan și Dani, când nici bine nu a început emisiunea, Ramona Olaru a venit pregătită cu o glumă, ca de obicei, însă de data aceasta mesajul era cu subînțeles la fosta ei relație și totodată pentru iubita lui Cătălin Cazacu.

'Că tot ne-am dus pe subiectul ăsta, am zis că nu o să zic, dar o să zic gluma aceasta. Știți care este diferența între mine și actuala? Eu am reușit să scap.', a spus Ramona Olaru, făcând astfel referire indirect la noua iubită a lui Cătălin Cazacu.

Cine este noul iubit al Ramonei Olaru

Ramona Olaru este activă pe rețelele de socializare, iar în ultima perioadă a publicat imagini cu cadourile pe care le primește. Aproape zilnic postează numeroase buchete de flori imense, dar și alte surprize. Printre story-urile ei recent s-a regăsit și o poză în care se ținea de mână cu un bărbat, într-o mașină de lux, ceea ce a dat de înțeles că iubește din nou. Potrivit Cancan, noul iubit al Ramonei Olaru se numește Mircea Babagianu, și are 25 de ani.

Despre el se știe faptul că deține un magazin de haine, Killem Clorhing Line, și numeroase accesorii de lux. La fel ca și ea, Mircea este activ pe rețelele de socializare, iar în urmă cu câteva zile, au petrecut la Gaia, alături de prieteni.

Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu a postat, la fel ca și Ramona Olaru, numeroase mesaj cu subînețeles prin care se 'înțepau' unul pe altul pe rețelele de socializare, însă mai apoi, au trecut la următorul nivel. Ea s-a afișat cu numeroase buchete de flori și mai fericită ca niciodată, iar la scurt timp, și el a fost zărit în compania unei femei care nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Conform GSP, sportivul ar avea o relație cu o colegă de la Antena, Elisa, iar relația dintre ei ar dura de mai bine de o lună. Frumoasa blondină este activă pe rețelele de socializare, iar de-a lungul timpului a postat mai multe imagini și clipuri video în compania lui Cătălin Cazacu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton