Ramona Olaru, despre viața ei amoroasă actuală: "Am adunat foarte mulți bărbați mișto, de calitate, pe lângă mine în ultimul timp". Vedeta de la Neatza vrea să devină mamă de fată

 Oana Pantazi
.

Cu sinceritatea, dar și cu umorul care o caracterizează, Ramona Olaru a vorbit cu sinceritate despre viața ei amoroasă actuală, mărturisind că este curtată de o mulțime de bărbați. Totuși, nu apărut încă alesul, deși vedeta de la Neatza este pregătită să-și întemeieze o familie și să devină mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Ramona Olaru are pachetul complet – un fizic superb, inteligență, autoironie și o doză fabuloasă de umor, însă, chiar dacă a fost deja căsătorită, ulterior logodită și este curtată de o mulțime de bărbați, încă nu a apărut în viața ei cel care îi este destinat pe vecie. Chiar dacă bărbatul perfect nu există, vedeta de la Neatza speră că îl va găsi totuși pe cel care îi este destinat.

1012013-1006715-ramona-olaru-261012013-1006715-ramona-olaru-26

Ramona Olaru, despre viața ei amoroasă actuală

Cu ceva timp în urmă, pentru Ramona Olaru părea că o să bată clopotele de nuntă, dar logodna cu Cătălin Cazacu s-a rupt, la fel ca și relația anterioară cu simpaticul Cuza, alături de care prezintă în continuare la Neatza. Dar nu de bărbați care să o curteze duce lipsă vedeta, după cum mărturisește.

„Ailei, la câți băieți îmi fac curte, nici nu prea îmi dau seama de care vorbești! Am adunat foarte mulți bărbați mișto, de calitate, pe lângă mine în ultimul timp – nu vorbesc pe post de iubiți, ci doar de oameni mişto. Dar, în altă ordine de idei, nu ar strica o fetiță cu păr creț și ochii verzi! (râde)”, a spus Ramona pentru okmagazine.ro.

Paradoxal, deși a divorțat o dată, vedeta de la Neatza nu și-a pierdut încrederea în sexul opus, însă recunoaște că bărbați adevărați nu prea se mai găsesc pe toate drumurile în ziua de azi.

„Bineînțeles că am încredere în bărbați! Asta când mai întâlnesc vreunul, pentru că sunt foarte rari bărbații! (râde) Persoane de sex masculin sunt multe, e plin pământul. Dar, da, am încredere, căci e vorba despre mine. Eu rămân tot un om cu principii, valori, seriozitate și de încredere și sper să o transmit pe oriunde merg”, a mai dezvăluit ea.

Ce spune Ramona Olaru despre partenerul ideal

Cum arată partenerul ideal pentru ea? Trebuie să fie, în primul rând, un om care să iubească animalele, iar pentru el cu siguranță ar renunța la platoșa în spatele căreia s-a ascuns și ar da frâu liber sentimentelor.

„Da, un partener care să iubească pisicile și animalele, în general! Eu cu bărbatul potrivit ajung să fiu și pisicoasă… chiar renunț la comportamentul de „pușcăriaș rus și devin prințesă. (râde) Dar, cum spuneam, e greu să mă aducă cineva în stadiul de „pisicoasă!”, a mai spus Ramona Olaru pentru sursa citată.

De altfel, vedeta a mărturisit și că, acum, la aproape 35 de ani, este mult mai concesivă cu cei care o supără, chiar dacă îi este zgândărit orgoliul.

„Măi, înainte aveam obiceiul să zgârii rău, când cineva mă rănea sau îmi rănea orgoliul, dar acum sunt ceva de genul „Vai, ce-mi vine să mă răzbun pe persoana X că mi-a făcut aia sau aia! și apoi stau puțin și analizez și-mi spun „Nu are rost, deja suferă”, a explicat Ramona, care a mai subliniat și că, odată încheiate, toate relațiile ei așa au rămas.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton