Ramona Olaru este singură după despărțirea de Cătălin Cazacu: "Mai sunt bărbați care mă invită, dar..."

 Raiciu Adriana
.

Ramona Olaru nu este într-o relație, după despărțirea de Cătălin Cazacu. Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit în urmă cu trei luni, iar mulți s-au întrebat dacă asistenta de televiziune este sau nu într-o relație. Invitată la un podcast, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre perioada prin care trece și fostele relații!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, deși toată lumea se aștepta ca cei doi îndrăgostiți să pășească în fața ofițerului de stare civilă. Prezentatorul de televiziune i-a oferit chiar și inelul de logodnă, în timp ce se aflau în vacanță, însă lucrurile au luat apoi o întorsătură neașteptată.

aisstenta-tv-ramona-olaru-1024×683-1aisstenta-tv-ramona-olaru-1024×683-1

De ceva timp, Ramona Olaru a refuzat să mai vorbească de viața sa personală, însă postările de pe Internet dădeau de înțeles că și-ar fi găsit pe cineva, după separarea de Cătălin Cazacu. Totuși, invitată acum la podcastul lui Nasrin, aceasta a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în viața ei, dar și fostele sale relații. Iată declarațiile făcute de aceasta!

Citește și: Ramona Olaru are un nou iubit. Cine este bărbatul care a cucerit-o după despărțirea de Cătălin Cazacu

Citește și: Ramona Olaru, avertisment pentru noua iubită a lui Cătălin Cazacu: 'Eu am reușit să scap. Am zis că nu o să spun dar…'

Citește și: Cătălin Bordea, primul mesaj după ce el și Nelu Cortea au luat trofeul America Express – Drumul Aurului: ‘Am câștigat un frate, răbdare, respect…

Citește și: Ce salariu avea Gina Pistol la Antena 1. Suma pe care o încasa pentru un sezon Chefi la Cuțite

Ramona Olaru nu este într-o relație, după despărțirea de Cătălin Cazacu

Recent, Ramona Olaru a fost invitată la un podcast și a vorbit deschis despre ceea ce se întâmplă în viața ei la momentul actual. Printre altele, asistenta de televiziune a recunoscut că nu este într-o relație, însă că, într-adevăr, primește tot felul de propuneri din partea bărbaților.

N-aș acceptat niciodată lipsă de respect. Am învâțat în ultimii ani să fiu o persoană atât de finuță, pentru că dacă aș vorbi…Dacă ați cunoaște oamenii care au trecut prin viața mea, v-ați pune singur pământ pe voi și v-ați duce la 2m. Cea mai grea violență este emoțională. Am trăit-o atât de mult și atât de intens.. Am trecut prin lucruri grave și să fiu ok acum. Sunt singură de trei luni. Nu am o relație. Mai sunt bărbați cu care mai vorbesc sau care mă invită la cină. Nu simt, simt că aș da din energia mea momentan.„, a spus Ramona Olaru, în cadrul podcastului moderat de Nasrin.

Ramona Olaru a fost căsătorită

La 24 de ani, Ramona Olaru a fost căsătorită, însă relația cu partenerul de la vremea respectivă nu a rezistat și au ajuns la divorț. Deși a trecut printr-o separare de genul, vedeta susține că încă crede în căsătorie și speră că va întâlni bărbatul potrivit pentru ea.

Nu a fost neapărat o nuntă, o logodnă. Am fost căsătorită la starea civilă. Eu în continuare vreau. Văd viața în doi. Mi se pare cel mai tare lucru să fii pe aceeași direcție. Nu a fost la mine cazul. A fost foarte bine. Îl dobândești pe ăsta și mergi cu el înainte. În continuare îl prefer. Nu mi-am învâțat lecțiile pe care trebuia să le învăț. La câțiva ani de la divorț am început să învâț lucruri despre mine și cam cât ar trebui să lucrez cu mine, ca mai apoi să fiu bine cu toți oamenii din jurul meu. De patru ani merg la psiholog„, a mai spus aceasta.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton